- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora. Высота: 9. Цвет: Коричневый. Время горения: 40
Свічка сподобалася, гарне пакування,вигляд на поличці, аромат, як горить. Єдине - чомусь нема характерного для дерев'яного гніту потрискування, горить тихо, не розумію чому
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora. Высота: 5. Цвет: Коричневый. Время горения: 20
Вдруге беру тут свічки (перший раз брала хліб, теж сподобався). Головне розібратися як палити цей фітіль. Підломувати треба згорілу частину але не багато (це я зрозуміла сама). Було б добре щоб ви додали інструкцію по використанню такого фітиля. А так все супер
- Достоинства:
- Аромат чудовий, довго горить
- Продавец Your Bella Decora
Людмило, дякуємо за ваш відгук! Так, ми вже розробляємо детальну інструкцію з використання деревʼяного ґнота — розуміємо, що цього дуже не вистачає в нашому пакуванні. Ми постійно вдосконалюємось, щоб ваш досвід був ще приємнішим!
- Рустам А***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora. Высота: 5. Цвет: Коричневый. Время горения: 20
Жах повний. Тухне бо заливає фітіль, не тріщить. Л***о повне.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Л***о
- Продавец Your Bella Decora
Вітаю! Деревʼяний ґніт справді досить вибагливий у використанні. Перед повторним запалюванням його варто злегка підрізати, щоб висота ґнота залишалася близько 0,5 см — тоді він горітиме рівно і стабільно. Найімовірніше, саме в цьому й була причина.
Наш менеджер вже звʼязався з вами для уточнення деталей та вирішення цієї проблеми. В іншому випадку, ми зробимо вам заміну свічки. Перепрошую за незручності і дякуємо, що обрали нас. - Софія Ч***
В мене ця свічка горить чудово, зайшла, щоб замовити її вдруге. Дуже низько з вашого боку писати "л***о" замість конструктивної критики...
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora. Высота: 5. Цвет: Коричневый. Время горения: 20
Дуже приємний аромат. Замовив також в дифузорі, супер.
- Достоинства:
- Запах
- Продавец Your Bella Decora
Романе, дякуємо за відгук! Нехай свічка та аромадифузор дарують затишок!
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora. Высота: 5. Цвет: Коричневый. Время горения: 20
Для мене це аромат дитинства, бабусиного саду та села на Черкащині, в якому я виросла.
Стиглі груші, над якими гудуть бджоли та пʼянкий аромат, який пахне на весь сад!
P.S. ви розблокували спогади, які давно лежали в закутках мого підсвідомого. І от, я знову згадала літо, село, бабусю, маленьку себе…- Достоинства:
- Смачно пахне, потріскує
- Недостатки:
- Продавец Your Bella Decora
Маріє, дякуємо за такий зворушливий відгук! Ми щасливі, що змогли створити атмосферу, яка нагадала вам про дитинство.
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora. Высота: 9. Цвет: Коричневый. Время горения: 40
Брав на подарунок дівчині, свічка дуже сподобалася.
Замовлятиму ще.- Достоинства:
- приємний аромат, гарне пакування, свічка тріщить коли горить
- Продавец Your Bella Decora
Олексій, дякуємо за ваш відгук!
Радіємо, що свічка сподобалася дівчині :)
- ОлівіяОтзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora. Высота: 9. Цвет: Коричневый. Время горения: 40
Шукала свічку з ароматом груші, знайшла цю свічку і закохалася!
Стигла груша з алкогольною нотою, солодкувата та пряна.
Замовлю собі ще та раджу іншим любителям смачних запахів.- Достоинства:
- Запах, час горіння, коробочка
- Продавец Your Bella Decora
Олівія, дякуємо, що поділилися своїми враженнями від свічки та аромату! Для нас це дуже важливо.