- Віталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Телефон звичайний, нічим не вирізняється з когорти подібних. Зарядка мікроЮСБ, йде в комплекті. Є місце під СД. Екранчик кольоровий.
Що не сподобалося: підекранні клавіші, схоже, жорстко зашиті - права під камеру, ліва - під якесь меню (телефон віддав, забув яке). У пенсіонерів, у старій Нокії яких там була телефонна книжка, тепер шок та істерика. Бо щоб зайти в телефонну книгу, треба зробити не 1 натискання, як раніше, а аж 4 за допомогою центральної клавіші.
Також більш-менш голосний дзвінок тут лише Nokia Tune, інші - якась погано чутна, - навіть на вуличних налаштуваннях.- Достоинства:
- Недорого, на вид якісно зібраний, змінна батарея, дві сімки, можна СД-карту вмантулити
- Недостатки:
- Призначення підекранних клавіш на головному екрані
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за такий детальний відгук. Візьмемо до уваги)
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Через рік користування динамік сдох, просто рипить і розмовляти не можливо
Представник брендуДобрий день! Прикро це чути :(
Зверніться, будь-ласка, до продавця
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Купив матері рік тому, працює без проблем. Кнопки не глючать, як в тих, що купував до цього.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не зручне меню для людини похилого віку
Представник брендуДобрий день! Сумно це чути :(
Чи можете ви детальніше описати, що саме вам не сподобалось?
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Батарея слабка.
Представник брендуДобрий день! Нам прикро це чути :(
Зверніться будь-ласка до продавця
- ирина д***Отзыв от покупателя. Продавец: thm. Цвет: Black
работает
- Валерий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На третий день пользования стал терять сим карту. После перегрузки её обнаруживает, но меньше чем через минуту её опять теряет.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
Представник брендуДобрий день! Перевірте свою SIM-картку на цілісність. Якщо з нею все ок, перевірте слот. Якщо все гуд - зверніться до продавця
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Телефон хороший, в руке держать удобно, кнопки крупные. Звук хороший.
- Недостатки:
- Не удобно вводить имя в контактах (светлые символы), недостаточно символов для полного введения имени отчества
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук та фідбек, візьмемо на замітку
- ІГОРОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Надійний, простий в експлуатації. Nokia одним словом. Заявленим характеристикам відповідає.
- Достоинства:
- Надійний, акумулятор тримає заряд близько трьох днів.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за такий позитивний відгук
- НазарійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший телефон для тих кому не підходить смартфон, або хто хоче відпочити від соц мереж
- Достоинства:
- Всі переваги кнопкового
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Раді вітати вас у клубі цифрового детоксу
- Кто-тамОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший телефон!!!
- Константин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Некачествиный динамик очень плохо слышно во время разговора.Нокиа уже не та.
- Достоинства:
- Вид
- Недостатки:
- Плохой разговорный динамик.
- Павліна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Купувала бабушці. Працює відмінно. Великі кнопки, що дуже зручно для людини у віці. Трохи слабкий динамік, постійно потрібно переключати на гучний звязок
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Слабкий динамік
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Працює. Вже не погано).
- Достоинства:
- Легкий у використанні
- Недостатки:
- Не виявив.
- Андрей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Пропрацював 1 рік,не вмикається і не заряджаєця
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
Представник брендуДобрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном. Прошу звернутися Вас до продавця
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Другий раз в житті бачив телефон без таймера
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Відсутність таймера
Представник брендуДобрий день! Нам прикро, що Ви отримали такі враження від телефону, проте дана функція передбачена у телефоні
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Телефон пропрацював один день і все більше не заряджається. Розчарована.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Один день пропрацював.
Представник брендуДобрий день! Нам прикро, що Ви отримали такі враження від телефону. Прошу звернутися Вас до продавця
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Супер!
Продавца рекомендую!!!телефон работает отлично,брали 3 шт. Для детей (школы)!!!!детям нравится!!
- Литовченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Купили недавно. Працює. Меню зручне. Батарея тримає декілька днів.
- Достоинства:
- Зручне меню та кнопки
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Гарний якісний не дорогий телефон!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Виглядає не погано, зручний на перший погляд. Ще не користувались
- Достоинства:
- Швидка доставка
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
У цілому телефон хороший. Купувала татові.
- Недостатки:
- Після місяця використання батарея почала швидко розряджатися...
Представник брендуДобрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном. Прошу звернутися Вас до Сервісного центру КРОК задля діагностики та вирішення Вашої проблеми
- Віталік К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший телефон. За свої гроші топ.
- Достоинства:
- Хороший звʼязок і дуже добре чути .
- Недостатки:
- Поки немає
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все чудово!!!
- ІваннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Великий екран, великі кнопки. Те, що потрібно для людини пенсійного віку.
Працює. Все добре.
Кришку дуже важко відкрити. В інструкції намальовано, щоб відкривати нігтем. Мій манікюр не витримав, а кришка не відкрилася)- Достоинства:
- Все ок, рекомендую.
Представник брендуДякуємо за довіру і щиро сподіваємось, що і з кришкою, і з манікюром все добре)
- Іван
Можете перевірити чи є режим польоту?
- Іванна
Не знайшла
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отличный аппарат, очень чёткий и громкий звук динамика и микрофона. Кнопки нажимаются приятно, без присущего китайской технике щелчка.
- Достоинства:
- Громкий, связь лучше чем в моих смартфонах в момент аварийных отключений электричества. Дизайн отличный.
- Недостатки:
- Не обнаружены
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Купувала по відгуках для мами 70 років. Хороший телефон, мама розібралась в ньому як тільки в руки взяла. Є український текст, тримає зарад до 5 днів, при щоденному користуванні.
Рекомендую. - Я. Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Нет блютуза, файлы закачанные из компа (на карту памяти), не устанавливаются : ни на картинку, ни на вызовы! Полный треш!! P.S. Вдруг, я не нашёл как всё установить, помогите/подскажите как!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- весь телефон - недолІк
- Гість
Ваш коментар, це НЕдолік. Дивують люди, які НЕ вміють користуватись кнопковим мобільним телефоном в 2025 році, та щиро вважають, що це НЕдолік телефона
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купував для бабусі. Від початку користуванні сбробували 3 різні microSD картки - телефон їх принципово не бачить, не роспізнає. Через 9 місяців користуванні без якої-небудь причини перестав працювати SIM-1 слот - сім картка не роспізнається.
- Достоинства:
- Ємність батареї, екран
- Недостатки:
- Не бачить жодної microSD карти, не працює один зі слотів SIM.
Представник брендуДобрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном. Зверніться до Сервісного центру КРОК
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Купувала для бабусі. Через пів року перестав працювати динамік, майже нічого не чути. Чи можливо обміняти або повернути?
Представник брендуДобрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування. Зверніться до Сервісного центру КРОК
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Купувала для мами. зараду на 3 рисочки ( при покупці) вистачило на 5 днів користування. Тому батарея радує. Гучний звук дзввнка, хороші динаміки при розмові.
Рекомендую.
- Незалежний Е***
Розряджати до 0% літієві акумулятори заборонено, це стрес для акумулятора, зменшується ємність акумулятора та кількість циклів заряд-розряд. P.S. перед використанням новий акумулятор необхідно зарядити на 100%. Далі рекомендую заряджати до 85% ( це в ідеалі ), це продовжить життя Вашого акумулятора. в процесі експлуатації НЕ розряджайте акумулятор до 20%-30%. При 40%-50% рекомендую ставити на заряд. Розганяти новий літієвий акумулятор НЕ варто. розгін акумулятора необхідний для нікель кадмієвих та нікель метал гідрідних акумуляторів. При тривалих перервах в роботі рекомендую 1 раз на місяць заряджати акумулятор до 100%, краще до 85%, розряджати до 40%, 50%, потім зарядити до 100%, краще до 85%.
- Валерія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Купувала для бабусі - її все влаштовує. Телефон легкий в користуванні і виконує всі свої базові функції
- Достоинства:
- Зручний, легкий, працює
- Вячеслав І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Тестю дуже сподобався, поки працює без нарікань. Детальніше, нажаль, нема чого написати, бо користуюсь не я.
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Вирішив не користуватися ним.
- Достоинства:
- Як будь-який кнопковий телефон добре тримає заряд.
- Недостатки:
- Якість зв'язку - погана. Постійно поміхи.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Очень хорошая модель: приятный цвет, форма удобная, кнопки металлические удобны для нажатия, звук хороший, крупный экран
- Достоинства:
- Форма телефона, звук слышно, клавиши металлические удобны
- Недостатки:
- Пока не выявлено
Представник брендуВдячні за довіру!
- Антонина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Покупала для папы, папа очень доволен. Телефон громкий, шрифт крупный, связь ловит замечательно