Отзывы покупателей о Игровая мышь HATOR Pulsar 2 PRO Wireless Mint (HTM-533)
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Мишка пропрацювала майже рік, почало зривати сенсор та виключатись в рандомний момент, відправили в сервіс, тримали 3 тижні, сказали що немає ніяких дефектів, як ваші майстри їх перевіряють якщо в мене цей дефект зʼяляється на 2 минуті користування мишкою?
- Достоинства:
- Недорога
- Недостатки:
- Почало зривати сенсор, виключається
- Катерина Р***
У мене точно така ж проблема!!!! Зараз з нею стикнулась, піду повторно здавати. Нормальна фірма повинна відповідати за свій товар
- ЄвгенійПродавец: Rozetka. Цвет: Белый
Чесно кажучи, на перший дотик та погляд мишка хороша. У мене ця мишка вже рівно 2 роки. Чесно кажучи, за 2 роки мишка почувала себе добре, і все було нормально, але останній місяць сенсор мишки — так собі. Ціна теж «кусається» — чесно! За такі гроші можна купити кращу мишку, наприклад, той самий Attark Shark. Напевно, більше техніку від Hator купувати не буду.
- Тимофій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже хороша миша за свою ціну
- Достоинства:
- Ціна, вага
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Користувався мишею близько пів року — сенсор почав зриватися, курсор стрибає і зависає. Для ігор та роботи стало неможливо користуватися. Також купував мікрофон цього ж бренду — через кілька місяців з’явилися проблеми зі звуком. Не раджу купувати будь-які товари цього бренду.
- Достоинства:
- Зручна форма
- Недостатки:
- Сенсор зривaється, курсор стрибає, іноді зависає.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Хотів безпроводну мишку, і думав що такі зараз вже і в бюджетному сегменті можна брати. Відразу розчарувався, бо в безпроводному режимі відчувались пролаги, грати було некомфортно. Що б я не робив, які б режими не використовував і в які б роз'єми не втикав - вона лагала. Ще бісило те що вона чомусь автоматично не вимикала підсвітку при вимкненні пк, навіть по проводу, і доводилось робити це вручну через перемикач. І ще після 5-10 хвилин простою неначе впадала у режим сну і роздуплялась десь через секунди 3. Думав ладно, головне що зручна і по проводу працює нормально, не буду морочитись із ремонтом або заміною, пограю на ній якийсь час і візьму кращу. Через 10 місяців почала пролагувати і по проводу, так само як і без нього. Через це в один момент політала трохи по столу і виявилось що вона ще й крихка - сенсор взагалі почав працювати з перебоями, і користуватись нею стало неможливо. Не скажу що це повністю її провина, але моя попередня, ще бюджетніша, Razer Deathadder Essential протягом 5 років служби літала багато разів, і до сих пір працює ідеально
Читав, що у Хатор рівень мишок не дуже, але не повірив і сам запевнився- Достоинства:
- Форма
- Недостатки:
- Безпровідний режим, сенсор, софт/драйвера, крихка
- Продавец WOWS
Денис, вітаємо! Нам шкода, що у вас виникли подібні складнощі з продукцією.
Дійсно, у разі виявлення дефекту в роботі чи сумнівів щодо якості роботи пристрою, ми радимо звертатись безпосередньо до магазину, в якому робили покупку або напряму до сервісного центру. Ми також обов'язково врахуємо ваші зауваження задля покращення нашого асортименту та дякуємо за розуміння!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Зручна, на еко режимі тримає днями, сенсу не зриває. Але якщо виставити повний режим то сенса ніби змінюється моментами, тому його взагалі не використовую. Порадував софт де можна налаштувати сенсу та dpi.
- Достоинства:
- Взагалому все
- Недостатки:
- На повному режимі дивна сенса.
- Продавец WOWS
Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- МаксимПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
з 27.12 по 08.04, за з місяці мишка тричі була в СЦ через проблеми з сенсором. На третій раз (через 3 дні після другого ремонту) СЦ відмовив у гарантійному ремонті по причині "потрапляння рідини". Виходить, що в перший раз рідини не було, в другий не було, а потім одразу з'явилася? Через 3 дні після другого ремонту? То може то слюни майстра? Почитайте інші відгуки та не повторюйте помилок.
- Матвій Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка гарна.Гарна сенса і якість, але шнур занадто великий і дуже швидко розряжається.І буває сама по собі починає горіти живе своїм життям.
- Достоинства:
- Якісна , сенса яку не збить , матеріал кнопки під свідка.
- Недостатки:
- Великий шнур , швидко роряжається .І буває сама по собі починає горіти живе своїм життям.
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Мишка подобається, вперше купував український бренд, на дотик якісний, але виконання заряджання бажає кращого. Зараз віддав по гарантії бо перестала бачити адаптер. Пройшло вже 2 тижні і нічого досі не відповіли. Гарантійний сервіс працює дуже погано. Скоріше всього більше купувати цей бренд більше не стану
- Достоинства:
- Для ігор в самий раз.
- Недостатки:
- Пропрацювала 2 місяці і перестала бачити usb-адаптер і від кабеля працювала через раз
Представник постачальникаВітаємо!
Щоб уникнути затримок та подібних ситуацій у майбутньому - рекомендуємо звертатись до нашого сервісного центру напряму, через головний сайт виробника.
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Мышь хорошая, магазин фигня какая-то, еле найдешь, не отвечают на сообщения
- Достоинства:
- Беспроводная, держит достаточно долго, опрос, вроде удобная
- Недостатки:
- Запасные глайды в хлам, до магазина не достучаться
- Продавец WOWS
Владислав, добрий день! Ми вдячні вам за відгук.
Наш магазин відповідально відноситься до усіх запитів від клієнтів та надає відповіді в порядку черги. Зокрема ми вже зв'язались з вами для уточнення вашого питання й можливої допомоги.
Бажаємо приємного користування!
- Владислав Щ***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ужасная сборка. ПКМ и ЛКМ имеют небольшой люфт. Если поднять мышь и поставить обратно, слышно, как они тарахтят.
Но главная проблема - колёсико. Оно не закреплено в принципе и имеет ход чуть ли не на пол сантиметра вверх и в лево. Поэтому, после использования, когда убираешь с колёсика палец, оно за него хватается, приподнимается а потом "падает" на своё место с дребезжащий звуком. При чём ход колёсика крайне существенный, будто в корпусе нет вообще ничего, что ограничивало бы ход. Пользоваться колесом просто невозможно.
- Нестор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Скупий платить двічі та чекає свою мишку більше місяця з гарантійного ремонту після чого через менше ніж місяць стикаєтся рівно з тобю самою проблемою. А саме не спрацювання клікера або його подвійне спрацювання. Купував даний витвір 15.03.2024, перший раз звернувся у сервіс 12.12.2024 а отримав свою мишку назад 9.01.2025. Сьогодні 6.02.2025 дата написання цього відгуку і знову рівно та ж сама проблема хоча минулого разу це був правий клікер а зараз лівий. Можливо їх просто замінили місцями у сервісі. Відправляти ще раз та чекати знову місяць бажання відсутнє, як і знову стикатися з виробами на перший погляд чудовими товарами даної фірми, хоча можливо кейкапи не перестануть працювати через 9 місяців. Також бачив на одному з технокалів також аналогічний відгук нажаль після покупки.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
Представник постачальникаДобрий день!
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.- Максим
на третій раз мені відповіли, що в ремонті відмовлено через потраплання рідини, якої минулі 2 рази вони не бачили )
- ГлєбОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пройшло вже 3 місяці з моменту покупки і нерозумію про що пишуть люди. Ніяких проблем наразі не має і буду сподіватись так і буде далі. Єдине що перші 2 дні я не міг зрозуміти чому вона погано ковзала, але як виявилось на накладках мишки прозорі наклейки, після їх зняття все стало ідеально. Мишка дуже легка, набагато легша чим моя минула проводна мишкка. При цьому вона добре зібрана.
- Достоинства:
- Вага
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лиловый
В прицнипе, нелоха мышка. Выглядит красиво, в руке лежит более менее приятно, кнопки приятно нажимаются и звучат.
Но есть и проблемы. Во-первых, провод с проприетарным портом, потому если что с ним случится, то заменить будет не просто. Да и подключается неудобно. Во-вторых, при беспроводном подключении периодически пропадает связь. Причём иногда долгое время никаких проблем нет, а иногда каждый полчаса или даже каждые 15 минут пропадает. В-третьих. при включённой подсветке раз в пару дней приходится заряжать.Оно не страшно, но хотелось бы чтобы заряд держался дольше.- Достоинства:
- Удобная, красивая, не очень высокая цена
- Недостатки:
- Неудобное подключение провода, периодическое пропадание беспроводной связи, не очень большая длительность зарядки при включённой подсветки
Представник постачальникаВітаємо!
Проблеми з WiFi та бездротовими пристроями виникають через інтерференцію. Це феномен, який виникає при накладанні двох або більше хвиль, що рухаються на перетинаючих або співпадаючих шляхах.
Є кілька способів, які можуть допомогти усунути інтерференцію між бездротовим пристроєм та роутером:
- Перемістіть роутер подалі від мишки/гарнітури та їх передавача.
- Якщо у вас декілька бездротових пристроїв, намагайтеся під'єднувати передавачі максимально далеко один від одного.
- Спробуйте змінити канал на роутері, щоб вони не перекривалися.
- Розгляньте можливість переходу на Wi-Fi 5 ГГц.
- Перевірте інші бездротові пристрої, які працюють у схожому діапазоні частот.
У разі необхідності ви завжди можете звернутись напряму до нашої технічної підтримки, що на офіційному сайті HATOR.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Купляв 2 мишки … одна працює справно, а інша тільки через кабель … незнаю чи проблема в акумі в мишці чи в чому… коли відєдную від кабеля мишку, вона одразу вимикається… хоча показувало що повний заряд батареї…
- Егор С***
Такая же проблема.
В программе показывает, что полная зарядка, отключаю провод и мышка не включается. Снова подключаю кабель и работает
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Топова мишка за свої кошти
- Достоинства:
- Працює з і без проводу
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Шукала довго для жіночої руки, ця виявилась дуже зручною. Широкий вибір налаштувань, довго тримає заряд.
- Достоинства:
- Ергономічна, функціональна, акумулятор
- Продавец WOWS
Наталя, добрий день! Дякуємо за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Barberry. Цвет: Черный
Досить гарна мишка і зручна для руки.
Користуюсь вже приблизно з рік і зауважень майже не маю.- Достоинства:
- Досить надійна, зручна, непогане ПЗ, заряд тримає довго
- Недостатки:
- Гарячі клавіші які можна встановити діють тільки для одного пристрою
- Владислав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Отличная мышка. Очень удобно лежит в руке. Каких либо проблем с софтом или срывом сенсора не было. Не знаю, что должно произойти, чтоб сорвать сенсор. Из минусов порт для подключения зарядки действительно ужасный. Каждый раз, когда подключаю боюсь, что не сломать мышку. Очень туго идет. А в целом всем рекомендую.
- Достоинства:
- Эргономика. Цена. Качество.
- Недостатки:
- Разъем для зарядки.
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Класна мишка
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лиловый
Мишка дуже крута і совт тоже
- Достоинства:
- Форма,регелювання dpi,софт,підсвітка
- Недостатки:
- Провід не дуже але сама пошивка нормальна
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вже третій раз здаю мишу по гарантії і всі три рази виходить з ладу колесо прокрутки після місяця користування.
На третій раз відправив, вже місяць у сервіс-центрі і незрозуміло що вони там так довго роблять з мишей!
Вже ідіоту зрозуміло що у миші посипався модуль колеса і потрібно замінити на нову але ж не хотять замінювати, тягнуть час і на запити у telegram бот оператори відповідають що не мають ніякої інформації!!!
В цьому році я не міг користуватись мишею два місяці завдяки тому що у сервісі не можуть замінити модуль колеса!!!
Вони щось там підмазують, підкручують але все одно модуль виходить із строю!
Я вимагаю повної заміни пристрою! мені набридло постійно відправляти мишу до сервіс-центру!- Достоинства:
- Дуже зручна форма, бездротова.
- Недостатки:
- Погане по, поганий модуль колеса прокрутки.
- Євгеній К***
Після надсилання коментаря вийшов на зв'язок оператор і повідомив, що погоджено заміну пристрою на новий з оновленням гарантійного терміну.
Я вдячний за людське ставлення та дотримання гарантійних зобов'язань.
З іншого боку є впевненість у тому, що колесо на новій мишці проживе так само не довго.
Загалом миша мені подобається формою, тим, що вона велика, комфортно лежить у великій долоні.
- Влад Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Миша тільки прийшла, все класно упаковано, дуже класна миша, її можна зробити і провідною та бездротовою. Дуже якісний товар.
- Достоинства:
- Упаковка, якість миші
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все топ
- Достоинства:
- Крута мишка
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Д****о
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ХЄХ. Цвет: Белый
А де можна побачити ідикатор заряду? шось зовсім не можу цього найти
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Топчик
- Продавец WOWS
Михайло, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволення!
- А. З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
На удивление хорошая мышка за такую цену. Не знаю как она себя покажет в долгосрочной перспективе но за несколько дней работы никаких претензий нет
- А. З***
upd после более месяца использования
1. Все отзывы о том, что при использовании обрывается сенсор правда, и скорее всего причина в ПО, именно после установки и обновления настроек мышка начала просто отвратительно работать.
То есть у вас есть выбор, сделать сброс и терпеть постоянно работающую подсветку (+ расход батареи) или испытывать боль при использовании мышки, особенно если компьютер под нагрузкой
2. При активной работе батарея держит 3-4 дня, вроде бы неплохо, но предыдущая мышка держала неделю и по правде говоря это расстраивает немного, но за эту цену вроде как окей
3. Неотключаемая (или я не нашел как отключить) подсветка кнопок на "днище" мышки. "Гениальная идея", особенно когда батарея держит так мало
Мой совет для тех как я, кто ищет дешевую альтернативу дорогой мышки, это не тот вариант. - Евгений А***
Помоему вы не использовали мышку, зачем отключать подсветку через программу, если там есть эко режим, и вам не надо терпеть.
- Каблаш М***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Виникла проблема через місяць після придбання, почало зривати сенсор при низькій зарядці,це ще пів біди, но зараз через 2 місяці, миша здуріла, почала зривати коли їй цього захочеться, незалежно швидко чи повільно ти рухаєш вона в рандомний момент починає зривати, можеш грати годину і все буде гаразд, а потім зриває, не раджу свої гроші витратив шоб зараз з муками і невпевненістю грати у шутери
- Достоинства:
- Кнопки,Гарний вигляд, Зарядка від usb type-c, Легка,
- Недостатки:
- Софт, зрив сенсору через 2 місяці
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Чудова
- Достоинства:
- Хороший сенсор, бездротова і можна зробити її дротовою.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лиловый
Миша чудова але є нюанс …
- Достоинства:
- Для мене зручна, софт працює, кнопки можна переназначити всі як забажаєш.
- Недостатки:
- Type-c розʼєм має «направляючі» тому мій жоден шнур не підходить.
Працює годин 15 без RGB з рейтом в 1000, очікував що буде працювати більше. Довелось знизити до 500 і використовувати шнурок
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишкою за декілька днів використання задоволений. Зручно писати макроси. Також є зручний додаток у якому багато налаштувань самої мишки, показується заряд, налаштування кольору, DPI, назначення кнопок і так далі. Тримає заряд ніби поки добре, через провід також працює без проблем.
- Кирилл Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Пользуюсь мышкой около трех дней пока что все отлично что будет дальше без понятия всякое бывает )
- Достоинства:
- Безпроводная , хорошо держит заряд .
- Ілля П***Отзыв от покупателя. Продавец: ХЄХ. Цвет: Черный
Чудова миша, все працює тільки іноді лкм залипає, але в цілому все супер
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- ЛКМ залипає
- Павло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
На повністю зарядженому акумуляторі працює 10 хвилин, як у режимі підсвітки, так і у режимі без підсвітки
- Достоинства:
- Форма
- Недостатки:
- Акумулятор, зриває сенсор при роботі від акумулятора, гучне колесико
- Алексей Р***
Наверное попался брак, у меня с подсветкой пару дней работает, сенсор ниразу не срывал, скорее всего бракованный АКБ, из-за этого все проблемы
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Мышка нормальная играю на ней в игры как гта 5, кс , дота 2 поставил 4 звёзды лишь потому что громкое колёсико миши
- Достоинства:
- Недостатки:
- громкое колёсико миши