- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
чудові навушники, гарно звучать і повільно розряджаються
- Продавец Шо Хош
Дякуємо, що обрали наш магазин. Приємно отримати ваш позитивний відгук!
- Ніна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
Навушники сподобались)
- Достоинства:
- Звучання
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Пётр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
До навушників питань немає. Заряду та гучності вистачає, на вело їздити зручно. Зручні у використанні.
- Замашнюк К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Black
Все супер
- Продавец Шо Хош
Добрий день, дякуємо за ваш відгук завжди вам раді.
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Violet
- Недостатки:
- Спустя какое-то время начал барахлить блютуз, постоянно теряется звук. Даже если сидеть в помещении и особо не двигаться
- Продавец Gadget OFF
Аліна, дякуємо, що поділились своїм досвідом користування. Гарантійний термін, 3 місяці, всі умови в гарантійному талоні.
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Dragon. Цвет: Purple
Сами наушники хорошие, звук неплохой, но как и говорили другие отзывы проблема в дальности сигнала очень маленькое расстояние это немного отвлекает но можно жить
- Нина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendway. Цвет: Black
Все добре .. але погоджуся , що блютуз ні який .. пару метрів відходиш і він пропадає .. я б подумала що так треба коли б схожа модель нижче класу відстань більше 2 рази ..
- Продавец Trendway
Нина, дякуємо за відгук. Це схоже на брак, так як відстань має бути до 10м. Перевірте, будь ласка, гарантійний талон, там усі деталі.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Grey
Навушники г***о рідкісне, bluetooth дістає на пару метрів, качество звуку гівно,бас пропадає десь,Не рекомендую цю модель..hoco ES69.... Рекомендую модель hoco ES 64..Оці навушники ОГОНЬ...
- Достоинства:
- Качество звуку дистанція блютузу
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Gadget OFF
Олександр, вдячні за вашу думку. Прикро, що виникла несправність. У чаті надали вам реквізити для повернення товару або ж обміну на іншу модель
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Usmart. Цвет: Grey
Очень хорошая шумоизоляция, ничто не мешает наслаждаться музыкой:)
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Dragon. Цвет: Purple
Гарні навушники, мені сподобались. Зручні
- Достоинства:
- Заряда хватае на декілька тренувань.
- Недостатки:
- Пока нет
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Лаймік. Цвет: Grey
За свою вартість - чудові. Довго тримає заряд, доволі зручні у використанні. Шумоізоляції вистачає, що слухати в метро. Іноді може трошки барахлити з'єднання Bluetooth, але на загальне використання це практично не впливає.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Лаймік. Цвет: Grey
Все чудово. Якість, ціна, швидка відправка.
- Данило Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: E.P.E. Цвет: Black
Все гаразд, обслуговуванням і товаром задоволений.
- Артур А***Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Цвет: Black
Добре
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Лаймік. Цвет: Black
Доставка швидка, навушники на дотик приємні, але постійно губиться звук, слухати неможливо((
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Nik case. Цвет: Black
Дуже сподобались. Матеріал дуже приємний, самі навушники ідеально підходять до форми вуха. Гарна шумоізоляція - навіть власний голос дуже погано чути. Дуже голосно треба увімкнути в них музику, шоб поруч стало чути.
Надзвичайно задоволена - Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Nik case. Цвет: Black
Навушники дуже сподобалися