- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Дуб Самоа
Загалом столик гарний, але є серйозне інженерне недопрацювання. Висота від підлоги до шухляди 58-59 см. В мене висота сидіння стільця 48-49 см, вільного місця залишається сантиметрів 10. Здалося би висоту збільшити хоч на 5 см до 80. Тоді було б значно краще, а так коліна не вміщаються. Можливо для низького стільця і низького зросту підійде. В мене зріст 183, явно не підходить. Спробую його підняти якось, хоч ще сам не знаю як
- Достоинства:
- Маленький, компактний, зручна шухляда
- Недостатки:
- Не вміщаються коліна між стільцем і шухлядою.
- Продавец ViDiMeB
Дякуємо за відгук.
Шкода, що висота столу виявилася для Вас недостатньо комфортною. Звертаємо увагу, що дана модель має стандартну висоту стільниці 75 см, яка відповідає поширеним меблевим стандартам та підходить більшості користувачів.
Комфорт посадки залежить не лише від зросту, а й від висоти сидіння, індивідуальних пропорцій тіла та особливостей розміщення ніг під столом. Для користувачів з вищими вимогами до простору під стільницею можуть краще підійти моделі без шухляд або столи зі збільшеною висотою.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ваше зауваження допоможе іншим покупцям звернути увагу на цей параметр під час вибору столу.
- ВіваОтзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Белый
Чудовий стіл
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Белый
Компактний , як і хотіли. Якість гарна. Дякую.
- Продавец ViDiMeB
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Козленко О***Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Белый
трохи збиті два кути
- Достоинства:
- За таку ціну нормально.
- Недостатки:
- Дуже погана інструкція по збірці, від неї нуль користі.
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Белый
Брали дитині у гуртожиток. Зовнішньо приємний, у комплекті було все для збірки. Але у конструкції не вистачає ребер жорсткості.
- Достоинства:
- Дізайн, ціна, зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Ненадійна конструкція, відсутня жорсткість, тільки зібрали, він вже розхитується.