Отзывы покупателей о Станція резервного живлення Enerlight PowerGo500 / 500 Вт / 520 Вт⋅год / Li-ion
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Energy Saving Systems
Світло вдома є, приставка і телик, холодильник не пробував думаю що і не треба, краще установка за 92к грн але у кого який гаманець.
- Достоинства:
- Вентилятор не часто вмикається, в гаражі при низькій температурі не вмикається.
- Недостатки:
- Вентилятор шумний вмикається на 2-3 хвилини раз на пів години
- Соломон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Energy Saving Systems
Неплохая станция резервного питания. Подключал холодильник, компьютер, телевизор. Всё работает. Для подключения маломощных нагрузок лучше использовать порты DC или USB., т.к. при использовании AC время от времени включается обдув и шумит. У меня роутер 12-ти вольтовой, поэтому подключил напрямую от DC. Как уже отмечали в предыдущих отзывах, блок питания действительно сильно греется. У меня есть мощный 10-ти амперный блок питания с таким же разъемом, поэтому эту проблему удалось решить.
Ещё по поводу шума. Смотрел фильм с компьютера на телевизоре, то пришлось выставить станцию в другую комнату, т.к мешала комфортному просмотру. Но она шумит не постоянно, а временами включается. - Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Energy Saving Systems
Наразі працює без нарікань.
Не сказати, що він у нас постійно ввімкнений - використовуємо за потреби для ноута (розетка 220В) і телефонів (USB) під час відключень світла. Але в такому режимі його вистачає на тижні. Заряджається теж досить довго, але в описі це й не приховується.
Час від часу вмикається кулер, але шум від нього приблизно як від системного блока комп'ютера - тобто аж ніяк не назвеш його нестерпним.
Загалом поки повністю задоволені придбанням- Достоинства:
- Ціна (на момент придбання), вага (з кімнати в кімнату доносить навіть дитина), кількість і різноманітність портів
- Недостатки:
- Довге заряджання, без UPS, не вистачить, щоб заживити багатоповерхівку
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Energy Saving Systems
Вполне сносная за свою цену.
- Достоинства:
- Цена, тянет холодильник и даже фен, комп под нагрузкой 5 часов проработал.
- Недостатки:
- Тайп С ноут не тянет, одновременно и заряжать станцию и с нееже заряжать или запиьывать рлутер не получится ну покоайней мере у меня.
- Святослав Ш***
Раджу купили для роутера перехідник і заживити його від USB чи від DC виходу. Ці виходи не відключаються при заряджені станції, тому вона може бути безперебійником для роутера. При заряджені вимикається лише AC інвертор.
- Роман Д***
Ваш комп, что 100Вт/ч потребляет что на 5 часов хватило
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Energy Saving Systems
Шумний і це дуже помітно коли хтось спить у кімнаті і він різко вмикає кулер для охолодження батареї. Довго заряджається(десь годин 10) при цьому блок зарядки гріється так, що на ній можна яєчну смажити! Підключав до нього досить новий ПК з дискретною відеокартою і одним монітором для офісної роботи. Відпрацював 5 годин і без будь-якого попередження вимкнувся. Це при тому, що за 10 хвилин до цього я дивився на індикатор заряду і він показував 2 позначки з 5. В цілому, з негативного можу відмітити лише довгу і дійсно "гарячу" зарядку.Страшно залишати станцію на зарядці в нічний час.
- Достоинства:
- Два виходи на 220В, сучасний вигляд, хороший матеріал корпусу, можна під'єднати сонячну батарею для підзарядки з обома типами коннекторів.
- Недостатки:
- Шумний, довго заряджається, зарядний пристрій сильно гріється, індикація залишку заряду на екрані малоінформативна
- М И***Отзыв от покупателя. Продавец: Renewable Energy Market
дуже погана покупка!
ця станція не працює коли вона заряджається і це великий дефект про що ніде не написано кажуть коли я вирішив її повернути мені відмовили І по телефону мені не відповідають. жахливо
мені написали що товар не підлягає поверненню- Достоинства:
- нічого
- Недостатки:
- не працює коли вона заряджається