Отзывы покупателей о Регулируемый стол Barsky StandUp Corner black 145x85см BSTc-01

Оценка пользователей 4.31/5
  • Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 85

постійно помилка при підніманні стола

Вітаю. Зверніться, будь ласка, у нашу службу підтримки Barsky 380 (67) 108 23 70 [email protected]. Вилікуємо стіл, або замінемо механізм!

• Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 85

обязательно необходимо вырезать какое-то покрытие на столешницу, иначе ей крышка за пару недель будет

Достоинства:
    прочная основа, хороший метал и конструкция
    Недостатки:
    сама столешница: самый обычный ламинированный ДСП, пыль видно уже спустя день, очень царапается и загрязняется
    • Едуард

Користуюсь столом майже рік, все нормально, нічого вирізати не потрібно.

• Мик
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 85

Стіл поганий. Не працює, постійно вискакують помилки
    E60
    E2
    Res
    Стіл складений вірно, висота до міліметра сходиться, розчарований та викинуті кошти.

Достоинства:
    Не працює
    Недостатки:
    Не працює

Щоб ми могли якнайшвидше допомогти вам вирішити цю проблему та змусити стіл працювати належним чином, нам потрібно краще зрозуміти всі деталі. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки:
      Телефон: +380 (67) 108 23 70
      Email: [email protected]
      У телефонному режимі ми зможемо обговорити процес збирання, послідовність виникнення помилок (E60, E2, Res) та інші нюанси, які допоможуть нашому майстру оперативно діагностувати проблему та надати рішення.

• Владислав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 85

Отличный стол, собирается очень легко, единственное что на черно цвете очень видно пыль и следы от рук, нужно часто протирать. Что ещё важно, можно взять в рассрочку, многие модели которые смотрел, рассрочки не было

Достоинства:
    Качество, цена, рассрочка
    Недостатки:
    Хорошо видно пыль и следы от рук
  • Микита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 85

Очень удобная инструкция,но не сделаны метки под шурупы на самих листах дерева как я понял это сделанно для удобства же самого человека который его будет заказывать что бы не было ограничений коротко говоря закручивай где хочешь лишь бы тебе было удобно, стол очень удобный и классный ни каких минусов нету всем рекомендую

Достоинства:
    Удобный,большой,можно работать стоя,понятная инструкция,можно закреплять столешницу с разных сторон как тебе будет удобно
    Недостатки:
    Нету
  • Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 85

Я дуже задоволений цим столом, буду рекомендувати друзям.

Достоинства:
    Дуже якісна упаковка стола, легко збирати, є інструкція, деталі на найвищому рівні.

Дякуємо за відгук

• Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 85

Друзі замовляли столи від barsky бо у нашому місті є їх магазин де можна подивитись, потикати та перевірити стіл перед покупкою

Я ж замовив у розетці через те що за ці гроші це топовий стіл (краще ніж RZTK, Hator та Cougar)

Збірка дуже легка, проте треба мати при собі шурік зі свердлом 3мм, бо саме у цій моделі нема отворів для саморізів (у більш бюджетній версії цього стола вони є)

Достоинства:
    Гарний стол за свої гроші
  • Микола Ф***

Топ за свої гроші .

Достоинства:
    Ціна, функціонал
  • Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 85

Столом користуємось вже тиждень, загалом задоволені покупкою. Механізм підйому працює гарно.
    Але з мінусів: дуже марка поверхня столу. На фото видно різницю, де лежав килимок, і же його не було.
    І виникли невеликі труднощі при сборці під час кріплення стільниці до ніжок. Було б добре, аби до комплекту додавали якесь паперове лекало, щоб було одразу зрозуміло, куди кріпити стільницю.

• Тарас Ф***

Не давайте системнику нюхати ваші шкарпетки.
      Такий великий стіл, але корпус все одно на підлозі.
      Ех..

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 85

Хороший стіл за свою ціну.

Достоинства:
    Багато місця, добре що можна частини міняти сторонами
    Недостатки:
    І відразу мінус що все треба ствердити самостійно майже всі отвори та трішки на митну по висоті не сходиться
    • Едуард

Не підкажете, що у вас за кронштейн під монітори?

• Денис С***

Кронштейн Gembird MA-DA1-05 Grey

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 85

Питання стільниці мені не критично, бо використовую коврик 50 на 100 см.
    А так все ок.
    купувався заради кута. Під руку зручно, під мишку.

Достоинства:
    Все ок
    Недостатки:
    стільниця видно розводи і лапається руками
  • Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 85

Чудовий стіл, стійкий, міцні ніжки.Одною фразою - характеристика відповідає дійсності. При виборі товару особливу увагу звертала на країну-виробника. Дуже хотілося підтримати український бренд і не пошкодувала. Якість приємно вразила. Здивувала упаковка (майже унеможливлює транспортні пошкодження ) Інструкція доступна, покрокова. Впорався навіть підліток (відсутність вдома шуруповерта трішки уповільнила процес збірки). Дуже задоволена покупкою. Дякую

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 85

Стіл шикарний по своїх габаритах - в мене влізло два великих монітора і сам ноутбук на підставці - і ще лишилося багато місця на записники, зарядки для телефона та інших гаджетів, пляшку з врдрю тощо.
    На такий гарабит не мав ніяких проблем із тим, що десь не витримував механізм.
    Підйом відбувається дуже плавно - поверхня у чашці кави лишається незворушною. Шум середнього рівня, але цілком прийнятний як на все, що на ньому стоїть а також плавність ходу..
    Мінус поверхні, на котрій лишається багато слідів є, але я його компенсував великим прозорим килимком.
    Окремий мінус, за який теж не буду знімати оцінку - це процес монтажу. Справа в тому, що конфігурація кутового стола модже бути як ліва так і права. І залежно від цього лицевою може бути будь-яка сторона плити. Тому отвори під самонарізи доведеться не лише робити самому, але і намічати теж самостійно. Тому при монтажі будьте готовими використати не лише те, що в наборі ат в інструкції, а щось чим поміряти паралельні лінії та прямі кути, щонайменше кутник.

Загальне враження - дуже задоволений. За свою ціну просто прекрасний стіл!

Достоинства:
    Достатньо широкий
    Недостатки:
    Не найлегша збірка, на поверхні дуже сильно видно усі сліди
  • Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 85

Стіл гарний. Зібрав сам без жодних проблем, все працює. Але покриття стільниці... крім того що марке, так ще і дві з трьох мишок відмовляються нормально з нею співпрацювати. Звичайно це можна вирішити килимком але з жодним комп'ютерним і не тільки столом у мене поки шо таких проблем не було

Достоинства:
    Все доволі якісне, є запасні деталі
    Недостатки:
    Робоча поверхня стільниці
  • Игорь Г***

Хороший стіл

Ігор, вітаю! Дякуємо за відгук )

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 85

Якість вразила. Зізнаюсь чесно: півтора місяці чекав на іншу модель від Розетки, не кутову і трохи дешевшу. Не витримав – купив цей стіл. Доставили на наступний день під двері. Збирається швидко, інструкція англомовна, зважайте. У звʼязку з тим що стільниця двостороння, для деяких кріплень нема отворів, потрібен «ударний» шуруповерт. Загалом якість чудова, метал топовий. Ширини-глубини стільниці достатньо для будь-яких задач і техніки. Я дуже задоволений. На самій стільниці збираються відбитки від будь-яких контактів, це трохи засмучує. Механізм підйому плавний, дуже зручне керування. Стіл стоїть дуже впевнено, навіть на моїй трохи нерівний підлозі, кожну з ніжок можна трохи регулювати по висоті відносно підлоги. Спасибі за товар.

Достоинства:
    Збірка, метал, підйом механізм.
    Недостатки:
    Якість самої стільниці.
    • Ігор І***

Можете доповнити, в чому проявляється погана якість стільниці? Окрім розводів