- Лілія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Хороший
Представник постачальникаЛіліє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Замовляла дитячі серветки для немовляти — отримала протерміновані! Серветки майже сухі, користуватись ними неможливо. Дуже розчарована, адже це товар для дітей, і така недбалість неприпустима. Гроші на вітер!!! Не рекомендую.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Сухі, маленькі, прислали протерміновані
- Надія Б***
Нажаль повернути вже не зможу, так як пройшло 14 днів. Коли отримала серветки, відразу, нажаль, не звернула на це увагу і серветки лежали, так як ще був певний запас інших. А коли прийшла черга їх використовувати, то виявила ось такий неприємний факт.
Представник постачальникаНадіє, дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що сталося таке непорозуміння. Напишіть будь ласка нам на пошту [email protected], щоб ми з'ясували усі деталі.
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Дуже не приємний різкий запах,після витирання лишається липкість на тілі
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за ваш відгук. Для більш детальної консультації, напишіть будь ласка на нашу пошту [email protected]
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
гарний запах, не залишають на руках плівку
- Достоинства:
- недорогі, приємні
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції
- Светлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Хороша ціна для таких серветок. Приємний запах, не надто мокрі, не липнуть руки після них.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Мені не дуже спадобалися
- Достоинства:
- мало
- Недостатки:
- запах, якість
Представник постачальникаАнно, дякуємо за ваш відгук. Якщо вам не подобається запах, то в лінійці є серветки без запаху, а позиція, яку ви прибрали має аромат ромашки.
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Хороший вибір за таку ціну
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Так себе,на троичку
- Достоинства:
- Обычные дешёвые салфетки
- Недостатки:
- Вытаскиваешь одну,а вылазит штук 5.
- Viktoriia S***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Класні серветки...до того брала зелені то теж були хороші і ці також....доставка швидка,ціна низька...алергії не викликає...
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
Представитель поставщикаВікторіє, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Так себе
- Достоинства:
- Недостатки:
- Маленькие
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Салфетки для рук, не для попы малыша.
Для рук отличные.- Достоинства:
- Хорошие,плотные,много.
- Недостатки:
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Хороші серветки! Середній ступінь вологості, для нас саме те)))
- Достоинства:
- Не мокрі, легкий аромат, не висихають
- Недостатки:
- Для себе не виявила
- Савляк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Хорошие салфетки за свою цену. Раздражение не вызывают.
- Достоинства:
- Не дорогие, качественные салфетки.
- Недостатки:
- Сильный запах ромашки
- viva_viktoriaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
За свои деньги-хорошие
- Достоинства:
- Удобная упаковка
- Недостатки:
- Достаются сразу по несколько штук
- Елена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Они больше подходят для протирания рук, для попы они очень маленькие и не удобные
- Достоинства:
- Мягкие, запах не резкий
- Недостатки:
- Очень маленькие,тонкие и растягивается в ленточку когда вытягиваешь
- ДмитроПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Беру собі в машину, незамінні, коли немає доступу до води. Після використання немає відчуття стягнутості та липкості. Буду брати і надалі.
- Достоинства:
- не дорогі, якісні
- Недостатки:
- не знайшов
Представитель поставщикаДмитро, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- НадіяПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Малі і розлазяться в руках ,неможливо ними користуватись!!!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погані
Представитель поставщикаНадіє, дякуємо за ваш відгук, проте, ми не змогли ідентифікувати вас як покупця нашої продукції.
Структура нетканого полотна є суцільною і не розшаровується, проте, розтягнення серветки є допустимим. Що саме ви маєте на увазі під "розлазяться в руках"? Також розмір серветки є оптимальним для даної цінової категорії.
- Анна Н***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 180
Понравились ,без лишнего запаха.
Нареканий на качество нет,но есть одно но,маленький размер салфетки.- Достоинства:
- Цена/качество
- Недостатки:
- Размер