Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Нейтрализатор запаха кошачьей мочи ODORCIDE® Cat Odor-Off Spray

• Александра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Засіб зі своєю задачею справився на ура!Єдине, що аромат засобу трохи навʼязливий. Але нічого, за добу вивітрився.

• Продавец  Smell Removing

Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Катя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Взяла Cat Odor Off Spray для щоденного використання лотка — сподобався! Зручно, що спрей і не потрібно розводити. Приємний запах і добре справляється

• Назар Т***

супер

Достоинства:
    дуже ефективно видаляє запахи, раджу!
    • Продавец  Smell Removing

• Наталия И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Дієвий засіб з приємним запахом

Достоинства:
    Гарно працює
    • Продавец  Smell Removing

Наталія, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку!

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Кот ходит в непонятках))). Если ранее проверял места, где отметился, то проходит мимо...
    Использовать удобно. Рекомендую.

Достоинства:
    Хорошее средство от меток кота. Свой запах имеет, но нетоксичный.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Smell Removing

Ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Олександра

Раджу, виводить запах.
    Саме виводить, а не примішується до запаху сечі, що відбувається з багатьма засобами.
    Мені по запаху засіб підійшов, пахне ладаном

Достоинства:
    Виводить запах сечі
    • Продавец  Smell Removing

Олександра, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Засіб дуже подобається, одразу діє, нейтралізує запах сечі. Замивала крісло, розводів не залишило.

• Продавец  Smell Removing

Катерина, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку!

• Олеся В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Магазин порадував своєю продукцією. Тішить те, що в наш нелегкий час є якісний, дієвий продукт! З першого разу нейтралізував запах сечі кота з килиму.

• Продавец  Smell Removing

Олеся, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Альона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Пишу отзыв от чистого сердца. Очень довольна спреем, при обработки им запах мгновенно исчезает. Был случай, кот пометил обувь, также этим средством удалось убрать запах.

• Продавец  Smell Removing

Альона, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Хорошо устраняет запах кошачьей мочи.

Достоинства:
    Оставляет приятный аромат
    • Продавец  Smell Removing

• Артур Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Это средство - отличный помощник по уборке после кота. Удобно использовать, профильное средство, действует мгновенно, не вредное. Отправили посылку быстро.

• Продавец  Smell Removing

Артур, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Гарний засіб, прибирає запах.

• Продавец  Smell Removing

Олександр, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Дійсно дієвий засіб. Гарно прибирає запах котячої сечі. От би ще знайти такий же дієвий відлякувач, щоб не ходили в туалет туди, де не треба

Достоинства:
    Дуже гарно прибирає запах сечі
    • Продавец  Smell Removing

Олена, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Вітаю! Це було спасіння для авто після «візиту» дворових котів. Допомогло з першого разу. Все інше до цього засобу було без результативним.

Достоинства:
    Працює з першого разу!
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Smell Removing

Олександр, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Михаил
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Дууууже хороша річ. Вивели "котчий" запах з підлоги, подушки, ковдри, покривало! Ми не думали що є такі штуки яки можуть повністю прибрати запах

Достоинства:
    Повністю забирає запах, з ціею штукою жити стає легше:)
    • Продавец  Smell Removing

Ми дуже вдячні вам за відгук. Раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені!

• Alina G***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Чудовий засіб. Допоміг вивести запах міток кота на килимку

• Продавец  Smell Removing

Аліна, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку!

• Антоніна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Дуже задоволена спреєм, для мене знахідка. Чудово допомагає в прибиранні та знешкоджує неприємні запахи кота. Засіб профільний, дієвий. Відправка швидка. Надають консультацію.

• Продавец  Smell Removing

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Ми дуже раді, що Ви залишились задоволені! З повагою, команда Smell Removing.

• Віра Г***

Гарний засіб. Швидка доставка

Достоинства:
    Нейтралізує запах.
    • Продавец  Smell Removing

Віра, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Александр П***

Норм

• Продавец  Smell Removing

Олександр, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Знайомі казали, що засіб класно працює. Купила по рекомендації, так як багато чого перепробувала щоб позбутися запаху міток. Дійсно, продукт дієвий, прибирає запах сечі, все супер.

• Продавец  Smell Removing

Анастасія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Дима М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Хорошее средство для устранения неприятных запахов.

• Продавец  Smell Removing

Дмитро, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Не поганий засіб. Дієвий, виводить запах міток. Наступного разу візьму концентрат, так як пляшка вже є))

• Продавец  Smell Removing

Анна, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Mariia S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Дякую за засіб. Зручне у використанні. Гарно допомагає за доглядом кошеня

• Tetiana K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Вже давно використовую в побуті лінійку Thornell для тварин. Засоби всі якісні, профільні. Дієві.

• Veronika V***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Вибрала цей засіб щоб мити все після кота. Зручно використовувати, допомагає від запаху міток

• Продавец  Smell Removing

Вероніка, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Аліна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Використовую засіб періодично на протязі двух тижнів. Одразу обробляю свіжі мітки. Нейтралізатор безпечний та ефективний. Повністю знешкоджує запах сечі.

• Продавец  Smell Removing

Аліна, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Средство порадовало, простое в использовании. Достаточно нанести на проблемное место хорошо, что бы впитало. Дать высохнуть. Запах исчезает практически мгновенно, оставляя легкий аромат самого средства

• Продавец  Smell Removing

Юлія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Не так давно спробувала засіб для видалення запаху котів. Приємно здивована. Засіб ефективний, не маскує запах, а повністю видаляє його.

• Марина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Нейтралізатором задоволена. Дієвий. Завдяки ньому якість життя у нас в квартирі поліпшилася)

• Продавец  Smell Removing

Марина, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Олена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing

Для того что бы убрать запах меток кота пробовала много средств. И наконец нашла идеальное. Благодарю за качественный продукт.

• Продавец  Smell Removing

Олена, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку!