Отзывы покупателей о Стол Special4You Boust Dark Brown 1200/600/720см (E6446)

Оценка пользователей 4.17/5
  • Костянтин П***

Дуже класний стіл)
    Купив для пк , замовив 25, 26го вже був у мене
    І у комплекті все чудово

Достоинства:
    Зручно збираєтся , нічого зайвого нема
    Недостатки:
    Тонесенька столиця
  • Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый. Ширина: 120

Забрав з розетки стіл - стіл чудовий. Але як зібрати, коли в комплекті жодного кріплення чи інструментів?)

Доброго дня!
      Вибачте за незручності, зверніться будь-ласка на сервіс Розетки, доукомплектуємо.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый. Ширина: 120

Замовив стіл суто під роботу за ноутбуком/компютером. Якісь столу доволі хороша, порадувало те що читаючи відгуки натрапляв що багато плутали замовлення і часто були недоукомплектовані, в мене все було в порядку. Більше того жодних подряпин, погнутості чи ржавчини не було. Приємно що в комплект одразу кладуть все необхідне для збірки ще й з запасом.
    Запаковано все доволі чудово, проте я б одразу радив замовляти доставку на дім чи скористатись таксі якщо немає власного авто, не дуже зручно нести. Стіл не хитається, але я б добавив ще підсилення по сторонам, також на ніжки знизу бажано клеїти щось щоб стіл не совався та не царапав покриття підлоги. Великим мінусом є відправлення, замовлення зробив 19 числа, 21 обіцяли відправити, а відправили тільки 23…

Достоинства:
    Ціна/якість, все необхідне для збірки
    Недостатки:
    Терміни відправлення, ніжки які можуть пошкодити покриття підлоги
  • Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый. Ширина: 80

Чудовий столик! Дуже зручний і гарний!

Достоинства:
    Гарний,зручний, легкий!
  • Юлия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый. Ширина: 80

Хороший стіл, компактний, зручний, те що хотіла - отримала.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый. Ширина: 80

Стіл дуже сподобався. Швидко збирається. Ніякого клею. Шукав не великий стіл за невеликі гроші - знайшов.

Достоинства:
    Якість. Можливість розібрати
  • Юрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый. Ширина: 80

не хитається, все як треба. легко зібрав, все є в комплекті, навіть викрутка і ключ.

Достоинства:
    не хитається, все як треба
  • Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый. Ширина: 120

Не плохой стол, собрал за пять минут, довольно устойчив, комплект удивил, инструмент для сборки в нем лишний.

Достоинства:
    Дизайн, сборка, материал
    Недостатки:
    Пока не выявил
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый. Ширина: 120

Прийшов з погнутим кріпленням та подряпиною на самому столі

Роман, вибачте за незручності. Зверніться на сервіс розетки і ми замінимо стіл.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый. Ширина: 120

Поки доніс стіл додому то змучився, хоча скотч і допоміг зробити ручку, але нести його виявилось зручніше на голові) В збірці досить легкий, порадував пакетик с розділеними та підписаними секціями для болтів, дуже зручно. Збирав якось крісло і там все було в одній кучі та треба було самому розрізняти, а тут продумали цей момент. Компоновка в коробці дуже щільна, достатьня кількість паралону щоб не покоцалась дошка. Іржаві ніжки в місці де тріснула фарба чи шо воно, але я думаю туди дивився перший і останній раз, бо в поле зору воно не попадає. А так придбаним столом дуже задоволений. Ніжки квзають по паркету, не прорезинені, треба буде щось придумати.

Достоинства:
    Не дорогий, широкий, можна зручно розмістити достатню кількість речей
    Недостатки:
    Трошки іржаві металеві конструкції, у коробки не передбачено ручок, пластикові ніжки ковзають

Дякуємо за відгук. В майбутньому будемо враховувати побажання.

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый. Ширина: 80

За свои деньги отличный стол

Достоинства:
    Крепкий, качественный, компактный, сборка занимает 10 минут
    Недостатки:
    не нашел
  • Роман Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Темно-коричневый. Ширина: 80

Получил стол, собрал легко, все материалы и крепления выглядят надежными. С помощью шуруповерта собрал неспешно максимум минут за 10 с учетом того, что это первый стол, который я собрал за долгое время! Не прогибается вообще и не хлипкий. Пластиковые основы ножек не царапают паркет. Недостаток обнаружен один: может оставить следы краски на стене, поэтому хотя бы первое время не стоит прислонять к стене Брал для обустройства рабочего места с ноутбуком. Покупкой доволен.

Достоинства:
    Не прогибается, надежный, не хлипкий
    Недостатки:
    Может оставить следы краски на стене
    • Продавец  EUROSMILE

Благодарим за обратную связь. Будем работать над улучшениям. Желаем Вам приятного пользования)