- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Класний килимок!
- Маргарита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Класний килимок, коштує цих грошей
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Килимок чудовий. Купувала онуку на подарунок, якість гарна і зручно що є сумка
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Товар чудовий, але швидкість доставки неприємно вразила, хоч я і просив доставити швидше
- Алина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Гарний, дуже великий і зручний. Дякую!
- Продавец Lucky Mag
Доброго дня. Аліна. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого килимка. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Чудовий килимок, дуже тепло на ньому, магазином ми задоволені, швидко відправили, приємна менеджерка проконсультувала)
- Продавец Lucky Mag
Доброго дня. Олесандра. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого килимка. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Хороший килимок, двосторонній. Можна скласти вдвічі, буде м'якше і менше місця займе. В розкладеному вигляді великий, дитинці є де погратися Продавець зкомунікував швидко, отримали покупку швиденько:)
- Достоинства:
- Якісний, великий, двосторонній, на підлозі тепло
- Недостатки:
- Продавец Lucky Mag
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви високо оцінили якість нашого товару. Ваш досвід користування буде дуже корисним майбутнім покупцям зробити правильний вибір.
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Хороший коврик, теплий, не слизький, гарної плотності та товщини. Дитина задоволена
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Не відповідає заявленому розміру. Товщина менша ніж 1 см.
- Сухопар А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Все добре