- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Все чудово
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не помітив
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Все підійшло
- Достоинства:
- Діапазон регулювання
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
все кул
- Продавец Schoff
Володимире, щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що настільне кріплення для монітора Vothoon CH-041 вам сподобалося і все «кул»
Ми раді, що товар відповідає вашим очікуванням. Якщо у процесі використання виникнуть будь-які запитання або потрібна буде допомога — завжди готові підтримати.
Дякуємо за покупку та бажаємо вам комфортної роботи з новим кріпленням!
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Купив 2 кріплення є різні варіанти кріплення до столу, є один нюанс якщо у вас за стільницею під нею є дошка, яка знаходиться недалеко від краю. О вона не дасть встановити кронштейн прижимним способом, бо тупо не поміститься, я робив отвір в стільниці і кріпив за допомогою шпильки яка йде в комплекті ще в деяких положеннях екран на пару градусів завалює горизонт а виправити це не можна, бо тут немає повороту монітора, всі ксбелі сожна сховати в самому кронштейні.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Кріплення для столу та нахил по горизонталі який не зрозуміло як виправити
- Продавец Schoff
Дякуємо за ваш відгук, Андрію!
Раді чути, що ви обрали два кріплення Vothoon CH-041 і залишилися задоволені їх якістю та співвідношенням ціни й функціональності. Дякуємо за те, що детально описали нюанси установки — ця інформація буде дуже корисною для інших покупців, особливо для тих, у кого стільниця має дошку під краєм.
Що стосується нахилу по горизонталі, ми передамо ваш відгук виробнику. Ваші коментарі допоможуть покращити конструкцію майбутніх моделей. Також приємно чути, що кабелі легко ховаються всередині кронштейна, що робить робоче місце більш акуратним.
Дякуємо, що приділили час і поділилися своїм досвідом. Сподіваємося, кріплення служитимуть вам довго і надійно!
- Назар Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
В першу чергу купував для регулювання висоти монітору - повністю задоволений.
- Достоинства:
- Зручна, має гнучкі налаштування для положення монітору
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Кронштейном задоволений, тримає міцно
- Продавец Schoff
Дякуємо, Владиславе, за ваш відгук!
Раді, що кронштейн вам сподобався та надійно тримає монітор.
Бажаємо зручної роботи та гарного настрою щодня!
- Павел Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Просто собирается, быстро крепится к монитору, удобная регулировка для комфортного, легкого изменения высоты монитора над столом.
- Достоинства:
- Недорогой, надежный кронштейн
- Недостатки:
- Не обнаружено.
- Продавец Schoff
Дякуємо за ваш відгук, Павле!
Раді чути, що настільне кріплення Vothoon CH-041 легко збирається, зручно регулюється та забезпечує комфортну роботу за монітором. Дякуємо за позитивні слова!
- Тоня Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Кронштейн надійний,якісний
За такі гроші,продають набагато гірші- Достоинства:
- Надійність,якість
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Прекрасні кріплення! Чудово тримають, легко збираються
- Достоинства:
- Чудово тримають, легко збираються
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Отличное крепление. Никаких недостатков не заметила. Доставили быстро.
- Достоинства:
- Прекрасное крепление
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Отличная стойка, вопросов нету. Был вопрос по доставке, продавец быстро ответил.
- Достоинства:
- Быстрая доставка, быстрая коммуникация, качественный продукт.
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Майже ідеально. Один болт лише ржавий. Але на функціональності не відображається зовсім.
- Достоинства:
- Все працює як потрібно.
- Недостатки:
- За таку ціну немає.
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Як на мене , топ за свою ціну
- Достоинства:
- Хороший розмір та функціонал
- Недостатки:
- Немає української мови у інструкції
- Лиза Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Я взахваті
- Ілля С***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Гарно за таку ціну
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Чудовий кронштейн за свої гроші. Розмір відносно середній, зважайте на це. В моєму випадку мені так і треба було. Збирати не важко, всі деталі на місці
- Ярик Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Стойка надёжная, держит даже телевизор, для монитора пришлось ставить минимальное давление
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Кріплення для монітора відмінно впоралося зі своїм завданням: зібрати його було легко, всі елементи якісні та надійні. Завдяки системі управління кабелями робочий стіл виглядає акуратно та організовано.
- Достоинства:
- Регулювання кутів і висоти роблять його дуже зручним у використанні.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff
трохи часу пішло на інсталяцію поки я там все підкрутив і заховав дроти, але все дуже зручно працює, я задоволений