Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Велосумка на раму с держателем для телефона 1.5 л сумка для велосипеда водонепроницаемая каркасная велосипедная большая для телефона и ключей итог органайзер универсальный велоаксессуар WB-SB03 West Biking Черная 72081

Оценка пользователей 4.93/5
  • Олександр Є***

Все чудово, товаром задоволений

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велосумка повністю виправдала очікування та ви задоволені покупкою. Нехай аксесуар служить довго, зручно в користуванні та робить поїздки ще комфортнішими. Завжди відкриті до ваших наступних замовлень.

• Олена Б***

Все по описанию подошло

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що велосумка повністю відповідає опису та підійшла вам. Раді, що обрали саме цей аксесуар. Нехай сумка зручно слугує у поїздках, допомагає все тримати під рукою та робить ваші велопрогулянки ще комфортнішими.

• Святослав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дуже класно дякую.Як раз для подорожей класно.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велосумка виправдала очікування та зручна саме для подорожей. Дякуємо за вибір цього аксесуара. Нехай сумка служить довго, а кожна поїздка буде комфортною та приносить лише приємні враження.

• Володимир У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дуже сподобався цей товар підійшов ідеально

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велосумка підійшла ідеально та виправдала очікування. Нехай зручно слугує у поїздках і допомагає завжди мати під рукою телефон та потрібні дрібниці. Будемо раді бачити вас серед наших покупців і надалі.

• Олеся Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Сумка, як на свої габарити, досить вмістка.

Достоинства:
    Вмісткість, доступ до екрану телефона.
    Недостатки:
    Дещо незручно з нею крутити педалі, але це може бути особливістю мого велосипеда.
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та вибір цієї велосумки. Раді, що вам сподобалась її вмісткість і зручний доступ до екрана телефону. Зауваження щодо зручності під час педалювання беремо до уваги — це допоможе краще описувати товар іншим покупцям. Приємних і безпечних поїздок!

• Ілона Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Сумка гарна, телефон реагує,все добре. Дитина в захваті. Дякую!

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велосумка сподобалася та зручно працює з телефоном, а дитина задоволена покупкою. Дякуємо за вибір нашого товару та довіру. Бажаємо приємних та безпечних поїздок і тільки позитивних вражень від користування!

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все супер. Сенсор легко реагує. Легка, акуратна і нічого зайвого.
    І в моєму випадку магазин або склад місцеві, тому доставили дуже швидко)

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що велосумка зручна у використанні, сенсор добре реагує, а сама модель сподобалася своєю легкістю та акуратністю. Приємно, що доставка також була швидкою. Бажаємо комфортних поїздок!

• Сергий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дякую,за товар,і швидко виконання,гарний Вам клієнтів!

Достоинства:
    Якісне
    • Продавец  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Денис Д***

Гарна сумка

• Продавец  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дуже гарна сумка, мені все сподобалось. Дуже дякую за гарне обслуговування

• Продавец  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Сергій С***

Задоволений. Рекомендую.

Достоинства:
    Непогана якість. Багато місця. Дуже зручне кріплення телефону.
    Недостатки:
    Трішки сповзає з рами набік але не критично.
    • Продавец  kidsDM

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Форма сумки - добра, матеріали - ок, виготовлення на 3, пошита з правого боку там де кнопки - криво-косо, вмикати телефон не зручно, зверху плівка крива, вирівняти не можливо- на сонці блікує, з екрану майже нічого не видно. Купував декілька товарів цього бренду - перший раз розчарований.

Достоинства:
    Форма, матеріали, об'єм
    Недостатки:
    Пошита криво, що не дає можливості виконувати свої функції
    • Продавец  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Андрій Л***

хороша сумка

• Андрій С***

Підкажіть яка діагональ телефону?

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

зручний чехол, багато що влазить, телефон взагалі сів як рідний

• Костянтин Д***

Сумка очень удобная

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Товар відповідає своїй ціні. Задоволений.
    Рекомендую

• Александр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Нормальный, влезли пассатижи небольшие два маленьких шестигранника две отвёртки минус плюс маленький насосик и ещё осталось место под перчатки. На липучках держится неплохо не спадает.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Класна сумка . Вліз мультиключ, рем комплект, певер банк, замок і ще місце є на навушники кейс і тд. Сенсор працює . Є таке шо нитки торчать) але це виправимо))

Достоинства:
    Працю сенсор, компанктий

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Хороша сумка і хороша ціна

• Владимир Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дуже гарна сумка, відповідає моїм вимогам!

Достоинства:
    Гарна
    • Продавец  kidsDM

Добрий день, Володимир! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням!

• Владислав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дуже хороша сумочка на велосипед і компактна все вміщається

• Сергій Д***

Ціна якість ок

Достоинства:
    Ціна якість ок

• Георгій С***

Все супер

• Олег М***

Все супер!!!

• Елена О***

Купувала сину.Дуже сподобалась!Вмістка,водонепроникна

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Вмістка якраз телефон, ключі, інструменти, навіть міні павербанк вліз. Усередині є розділення, нічого не теліпається. Корпус жорсткий, не гнеться навіть коли впав вел.

Достоинства:
    вмістка, тримає форму
    Недостатки:
    не замітив
    • Продавец  kidsDM

• Маркіян П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Якісна сумка, доволі вмістка, сенсор телефону працює (щодо цього мав найбільші сумніви). але абсолютно задоволений покупкою

• Денис Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Сумка лише на суху погоду.В дощ вона промокає.

Достоинства:
    Вигляд,місткість
    Недостатки:
    Пропускає воду
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Міцний, добрий чохол, сенсор працює, телефон 6.7" вліз зі своїм чохлом навіть. Комплект з бафом за 500 грн, окей, але з кольором дитячої несподіванки... Ну хоча би вже нейтральний чорний))

Достоинства:
    *міцний на перший погляд
    *Не бовтається, дякуючи правильно розміщеним кріпленням
    *Сенсор працює, розмір майже під всі телефони
    Недостатки:
    Стосовно чохла все ок
  • Олексій М***

На перший погляд та враження,після першої перевірки товару. Все Файно Дякую

Достоинства:
    Всі
  • Лідія Я***

задоволена на всі 100%
    сумка фіксується надійно, під час їзди не гуляє. сенсор працює. крім телефону можна ще вмістити якісь дрібнички

Достоинства:
    зручна, якісно зроблена
  • Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все сподобалось, замовляла на подарунок, дякую!

• Константин Ш***

Дякую.

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все чудово, велика, об'ємна і жорска

• Денис Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Класна сумка.Не велика і не маленька.Гармонійно вписується на раму велосипеда.

Достоинства:
    Купляв по 399 грн.Якість,дизайн, місткість.
  • Назар К***

Користуюсь вже 1 тиждень пока що недоліків немає

Достоинства:
    Ціна,матеріал