Отзывы покупателей о Крылья на велосипед / Комплект переднее и заднее велокрылья / защитные щитки болотники для велосипеда 26 27 28 29 дюймов 9403 ROCKBROS Черный 71849

Оценка пользователей 4.95/5
на основе 21 отзыв
  • Александр К***

Рекомендую

• Дмитро О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Чудові крила. Довго такі шукав.

Достоинства:
    Зручне кріплення
    Недостатки:
    Невиявив.
    • Продавец  kidsDM

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Виглядає більш естетично, ніж були рідні)) Від бруду повністю не рятують, але краще ніж без крил взагалі. Установив швидко, але щоб нормально налаштувати довелось трохи пововтузитись.

• Светлана К***

Отличное качество

Достоинства:
    Крепления надежные
    Недостатки:
    Малая площадь защиты
    • Продавец  kidsDM

• Олександр К***

Чудовий комплект

Достоинства:
    Міцно тримаються і не крутяться на ямах.

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Отреагировали и отправили очень быстро. Выглядят очень хорошо, крепления отличные. В комплекте нет инструкции но она есть тут, так что не важно.

Достоинства:
    В комплекте есть ключ
    Прочный материал
    Отличное качество
    Простая сборка
    Недостатки:
    На 26 великовата даже с регулировкой, надо немного подрезать .
    • Продавец  kidsDM

• Джус Я***

доволі гарно стали
    захист непоганий

• Владислав Н***

чотка

Достоинства:
    Добре захищають від бруду, луж.
    Недостатки:
    на високій швидкості переднє крило може не защищати від бризг ( шв понад 30 км на годину)
    • Продавец  kidsDM

• Тетяна Г***

рекомендую

• Павло П***

рекомендую

• МИКОЛА Д***

Все супер

• Ростислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Крутезні і стильні крила. Матеріал -топ. Вигляд - топ . Монтуються легко. Рекомендую

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  kidsDM

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Надіємось ,що будуть радувати пару років.

Достоинства:
    Гарна якість,гнуться,легко підлаштувати під себе,побачимо в дощ і в болото,як себе поведуть.
    Недостатки:
    ціна)
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

На вигляд - бомба! Фабрична упаковка кожного крила - пакет і коробка, деталі на вигляд якісні, стяжки не прості, будівельні, а спеціальні, широкі. Шестигранники для закручування є в комплекті. Крила широкі, бризки точно не потраплять на спину, навіть на дуже мокрій дорозі! Міцні, але гнучкі, з гумовим закінченням, що буде додатковим захистом крил від поломок при якихось ударах. Справляє враження товару від серйозного і відповідального виробника, сподіваюся, що в процесі експлуатації все буде нормально. Ціна смішна за пару(!) крил такої якості!

Достоинства:
    На вигляд дуже якісні крила
    Недостатки:
    Не знайшов до чого причепитися)
  • Евгений

Хорошо устанавливаются, надёжно держатся

• Юлій П***

Крила хороші, сподобалися.

Достоинства:
    ціна-якість
  • Вероніка М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Відмінні крила, підійшли. Легко кріпляться, комплект приїхав цілий і добре упакований.

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Прийшли швидко, весь комплект на місці. Зручно що в кріплення регулюється довжина і коли буду міняти свій велосипед то просто їх можна буде повторно використати.

Достоинства:
    Якісні, регулюються
  • Дем'ян Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Хороші болотніки для велосипеда. Гарні на вигляд такі як на фото.

• Валерій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Крила топ! Якість відмінна. Прийшло 2 крила, кріпляться супер легко за 10 хвилин. Тримаються міцно і під час поїздки не рухаються своє призначення виконують.

Достоинства:
    Класні крила з хороших матеріалів
  • Кобзєв А***
    Продавец: kidsDM

Замовлення прийшло швидко. Крила круті, матеріал якісний. Дякую