Отзывы покупателей о Спидометр на велосипед велокомпьютер беспроводной 12 функций с подсветкой компьютер для велосипеда электронный велоспидометр водонепроницаемый с ЖК-дисплеем WEST BIKING Черный 72079

Оценка пользователей 4.22/5
  • Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Встановив за 10 хвилин, жодних проблем. Екран чіткий, все зчитується навіть на сонці. Показує швидкість, пробіг, час — більше й не треба. Батарея тримається добре. За свої гроші — відмінний вибір, рекомендую.

• Олександр Г***

Все працює, як заявлено

• Продавец  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Ілона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Очень довольна приобретением. Наконец-то могу не волноваться о том, что GPS снова унесёт меня куда-нибудь в Перу и не будет возможности узнать свой реальный километраж. Теперь просто наслаждаюсь каждой поездкой.
    Установила и настроила всё довольно легко. Единственно, что длина окружности колеса значительно больше значения, указанного в таблице. Не знаю, почему так, установила просто другое значение, более реальное. В остальном – всё супер! Прислали очень быстро.

• Продавец  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Аркадій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Товар відповідає опису. Встановлення на велосипед просте. Дитина сама встановила. Продавець швидко відправив товар. Продавця рекомендую.

Достоинства:
    Співвідношення ціна - якість. Просте встановлення. Ніякої зайвої інформації на екрані.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  kidsDM

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Найголовніше - чудове співвідношення ціна-якість.
    Купляли на підлітковий велик. Дитина 10 років сам встановив та налаштував.
    Вже майже місяць гоняє, все працює.

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    За місяць користування не виявлено
    • Продавец  kidsDM

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Не працює - гроші на вітер

• Продавец  kidsDM

Доброго дня, Іване! Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
      Будь ласка, уточніть деталі проблеми, і зверніться до нашої служби підтримки за контактами, вказаними у вашому замовленні. Ми обов’язково знайдемо рішення, щоб ви залишилися задоволені покупкою.

• Марат Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Чесно кажучи може і не треба було очікувати чогось більшого від 600 гривень, але коли їдеш 20 км/г - він показує швидкість від 40-60 км/г що фізично на звичайному гірському велосипеді досягнути майже нереально)
    Є багато функцій та підсвітка, це звісно плюс, але от одометр та спідометр брешуть капітально, таке… в приборі сенсу 0, беріть щось краще

Достоинства:
    Різні функції
    Недостатки:
    Одометр та спідометр брешуть капітально, коли їдеш 20 км/г - він показує швидкість від 40-60 км/г, відповідно і накручує неіснуючий кілометраж, сенсу 0
    • Продавец  kidsDM

Марат , доброго дня! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою проблемою. Наш менеджер найближчим часом зв'яжеться з вами за номером, вказаним при замовленні, щоб детальніше обговорити проблему та запропонувати можливі варіанти вирішення

• Назарій
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Гарний велокомпьютер, трошки криве кріплення, тільки трошки помучався з установкою

Достоинства:
    Багато функцій
    Недостатки:
    криво стоїть кріплення
    • Продавец  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Юрій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Купував на подарунок, але нажаль батарейки які були у комплекті були розряджені, поставив нові, івсе добре працює. Користувач задоволений)

Достоинства:
    Все влаштовує
    Недостатки:
    Наразі не виявив
    • Продавец  kidsDM

• Бушин В***

Все супер!

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Прийшов швидко, працює відмінно! Дякую!

• Вова С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все працює, незрозуміло було як правильно вставити, швидко продавці допомогли в цьому

Достоинства:
    Ціна, якість.

• Дмитро Б***

Легко встановив. Швидкість показує адекватну. Хороший велокомп

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  kidsDM

• Марія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Добрий день , замовила у вас , bicycle computer і не вистачає деталі, дротовий датчик компʼютера , підскажіть чи можете ви відправити деталь якої не має , або я провернути комплект ??? Прошу повернення коштів або відправлення деталі

• Продавец  kidsDM

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.

• Ілля П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Прийшов товар швидко і в чудовому стані. Встановлення, налаштування і використання супер просте. Закріпився на рулі надійно. Підсвітка працює. Швидкість показує коректно. Рекомендую!

Достоинства:
    Якісний хороший спідометр
  • Голездренко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

На 29 радіусі відбувається зрив передачі даних швидкості, тупо не показує після 18-19 км\год, як я тільки не намагався його кріпити, переміщати, крутити, причому і датчик і магніт в різних комбінаціях і позах. Блище до центра зрив майже відразу, блище до осі можна 20 км ще витягнути якось. За умови, що по трасі швидкість завжди набагато вища, девайс головну функцію не виконує. Проблема судячи з всього в тому, що магніт на швидкості просто не встигає активувати геркон. Продовбався цілий день, потім ще хлопці на сервісі пробували – ну ніяк. РОЗЧАРУВАННЯ :(

Достоинства:
    не має поки що
    Недостатки:
    дуже слабкий магніт
  • Степан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все працює дуже добре, раджу

Достоинства:
    Великий дисплей
    Недостатки:
    не побачив
  • Лариса Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Хороший спідометр. Упаковка ціла. Як налаштувати дивилась на ютубі тому багато часу це не зайняло. Кріпиться на кермо добре. Батарейка в комплекті, потрібно тільки паперову проставку вийняти.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Мені зайшло. Зручний, налаштування не складне, має гарний вигляд на рулі. Працює на батарейці cr2032h

Достоинства:
    Ціна-якість
  • Малюк И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

В инструкции написано что расстояние между дисплеем и герконом должно быть 65 см , нужно ставить меньше чтобы работал спидометр, где-то 40см.

Достоинства:
    Работает .
    Недостатки:
    Небольшой радиус действия беспроводного контакта между экраном и герконом.
  • Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Відмінний велокомп'ютер! Все працює і показує. Для своєї ціни супер.

• Андрій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Велокомп'ютер класний, встановив швидко і без проблем на 26 колеса користуючись інструкцією в комплекті. До руля кріпиться надійно та легко. Перемикання між режимами зручне. Рекомендую!

Достоинства:
    Інтуєтивно зрозумілий та легкий в користуванні, має підсвідку екрану
  • Малюк И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

На первый взгляд норм, но не мог настроить чтобы хоть как-то считало км , пришлось повернуть гиркон на 90градусов и кое-как хомутами прикрепить чтобы не попало в спицы.( Торцом к магнитики работает , в профиль нет)

Достоинства:
    Подсветка.
    Недостатки:
    Слабый магнит, или маленький.