Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Чехол Apple iPhone 15 Clear Case with MagSafe Assembly

• Марія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: rodolmoll

Виглядає гарно на телефоні, якість хороша

• Продавец  rodolmoll

Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що ви задоволені якістю та виглядом чохла :)

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: rodolmoll

Хороший чехол за свої гроші

Достоинства:
    Якість, ціна
    • Продавец  rodolmoll

Дякуємо за зворотний зв’язок. Раді, що товар вам сподобався. Будемо чекати на ваші нові замовлення. Приємного користування.

• Денис Ш***

Прийшов дуже швидко. Все гуд

• Продавец  rodolmoll

Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам надзвичайно приємно отримувати такі оцінки. Користуйтеся із задоволенням та звертайтеся до нас ще.

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: rodolmoll

Чохол прийшов на іншу модель

Недостатки:
    Прийшов на іншу модель
    • Продавец  rodolmoll

Дуже перепрошуємо за цю ситуацію. Ми обов'язково виправимо помилку.
      Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення, щоб ми могли узгодити деталі та якнайшвидше зробити заміну чохла на потрібну модель.

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: rodolmoll

Замовив чехол на айфон 15! А прийшов на 15 pro!

• Продавец  rodolmoll

Нам дуже прикро, що так сталося. Будь ласка, зверніться до нас у приватні повідомлення, і ми оформимо для вас обмін.

• Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: rodolmoll

Чохол відправили не відповідно до заявленої моделі телефону. Замовлення було на IPhone 15, а замовлення прийшло на IPhone 15 Pro. Обіцяли замінити, так як товар було сплачено та замовлення яке прийшло помилково було відправлено на адресу Rozetka.

Недостатки:
    Не відповідає заявленій дійсності товару
    • Продавец  rodolmoll

Нам дуже прикро, що сталася така ситуація та що ви зіткнулися з незручностями. Перепрошуємо за помилку з моделлю чохла. Ми вже працюємо над вирішенням питання та обов’язково доведемо заміну до завершення. Дякуємо за ваше терпіння та розуміння.

• Валерія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: rodolmoll

Чудовий чехол, ті що писали за подряпини, то потрібно було для початку зняти 3 плівки (зовнішню, внутрішню в та що на максейві)

• Продавец  rodolmoll

Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно, що чохол Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!