- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: MebPlanet. Высота: 59. Глубина: 48. Ширина: 40. Цвет: Белый
Отличные тумбы
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: MebPlanet. Высота: 59. Глубина: 48. Ширина: 40. Цвет: Дуб Сонома
Оцінка більше продавцю, а не тумбі. Жахлива якість пакування, тоненька картонка, яка абсолютно не захищає, тому при отримані потрібно абсолютно все розпаковувати й ретельно оглядати, чого я через брак часу не зміг зробити, як результат чотири оббиті кути плюс один відламаний ледь тримається. Продавець всю вину покладає на мене, хоча в коментарі нижче вже було вказано на погане пакування й відповідь від продавця про виправлення ситуації.
- Володимир
Після мого коменту зі мною зв'язався продавець і запропонував надіслати пошкоджені елементи безкоштовно, завдяки компенсації від нової пошти, за що дякую. Продавця і товар рекомендую.
- Продавец MebPlanet
Дякуємо за відгук! Ми завжди на стороні наших клієнтів!
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MebPlanet. Высота: 59. Глубина: 48. Ширина: 40. Цвет: Дуб крафт белый
Неплохая тумбочка!
Дякуємо! Приємного користування)
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: MebPlanet. Высота: 59. Глубина: 48. Ширина: 40. Цвет: Белый
Хороша тумба за свої гроші. Притензія лише к пакуванню. Посилка була відправлена в одній картонці, через що в частинах які лежали на краях відбились куточки. До цього замовляв тумбу на 4 ящики - там з пакуванням все було чудово, але і доставка коштувала 400 грн а не 150 грн. Краще переплатити за доставку ніж мати відбитий куточок.
На відміну від тумби на 4 ящики, тут все просто і зрозуміло. збирається за годину.
При прикручуванні направляючих до ящики слід бути обережним, щоб саморізом не пробити стінку наскрізь- Продавец MebPlanet
Дякуємо за конструктивний відгук!) Все врахуємо)
- Ракочий М***Отзыв от покупателя. Продавец: MebPlanet. Высота: 59. Глубина: 48. Ширина: 40. Цвет: Антрацит
Добра тумба
- Достоинства:
- Набиті позначення для шурупів
- Недостатки:
- Шарніри в салідолі, при зборці будуть сліди на поверхні
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: MebPlanet. Высота: 59. Глубина: 48. Ширина: 40. Цвет: Дуб Аппалачи
Дякую за гарну якість і гарне обслуговування зичу Вам успіхів
- Продавец MebPlanet
Дякую!) Приємно, що Вам все сподобалось)
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: MebPlanet. Высота: 59. Глубина: 48. Ширина: 40. Цвет: Венге Магия
Усім задоволена, рекомендую!
Дякуємо що обрали нас!)
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: MebPlanet. Высота: 59. Глубина: 48. Ширина: 40. Цвет: Белый
Гарна тумба, брав білого кольору.
Я думав, що вона приїде зібраною. Нажаль ні, довелося збирати самому.
Отже, немає інструкції по кріпленню мініфікс, дуже мало інформації що куди в якому порядку робити, про полички взагалі не розписано як збирати. Не зрозуміло як кріпити направляючі для поличок, довелося самому відміряти і підбирати правильне положення. Я не спеціалізуюсь на збиранні меблів, тому в мене на все пішло до п'яти годин. Без шуруповерту було б в два рази довше, більше половини кріплень вимагають закручувати саморізи.
В цілому задоволений, але кляті полички зайняли пів дня.- Достоинства:
- Швидко доставили, доступна гарна тумба
- Тамара П***Отзыв от покупателя. Продавец: MebPlanet. Высота: 59. Глубина: 48. Ширина: 40. Цвет: Венге Магия
Достаточно вместительная тумба, приятный насыщенный цвет . Верхний ящик закрывается на ключ . Желательно более основательно ее упаковывать для пересылки во избежание сколов . Покупкой довольна ! Менеджер магазина очень приятная )
- Достоинства:
- Доступно и качественно
- Недостатки:
- Упаковка
- Продавец MebPlanet
Дуже дякуємо, ряді що Вам все сподобалось) на рахунок упакування приймемо до уваги!❤️