- Ксюша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Нормальні навушникі за свою ціну. Звук не супер класний в порівнянні з JBL наприклад, але норм. Мікрофон звісно краще не використовувати, він поганенький. Але заряд тримають чудово, супер довго, в цілому зручні, гарненькі. Тримаю їх зараз як запасні, та дитина ще користується, за ту суму, що я їх купувала, взагалі казка. Працюють вже рік, без нарікань.
- Достоинства:
- Ціна, вигляд, заряд
- Недостатки:
- Мікрофон
- Євгенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Відгук після 8 місяців використання:
бездротовими вони були лише місяць, потім перестали під'єднатися, працюють лише як дротові. Якісь звука низька.
Не раджу до покупки.- Достоинства:
- Не знайдено
- Недостатки:
- Швидко вийшли з ладу, низька якість звуку
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Гарні навушники, особливо як за свою ціну. Дуже добре тримають заряд, але відсутній мікрофон, хоча мав би бути. Кнопка, що перемикає музику іноді не реагує, і треба натискати з зусиллям
- Достоинства:
- Довго тримає заряд
Зручні у використанні
Є шумоізоляція - Недостатки:
- Відсутній мікрофон
Незручне перемикання музики
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
наушники хорошие, все них отличное.
но немного разочаровали размеры наушников,они кажется слишком большие.
единственный минус который я нашла. - ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
навушники для прослуховування радіо, тв диктора, подкасту і попередженя про повітряну тривогу. для прослуховування музики не годяться від слова взагалі, хоч я і ні разу не аудіофіл. для того щоб вони звучали наскільки вдасться натуралістично в еквалайзері прийдеться придушити полосу 125-500 герц і задрати високі частоти за смаком. баси можете не задирати, їх тут нема як явища. 20-20к тут дуже номінальні. реальні власне 100-2к +-. скрипку від гітари відрізнити можна, а від віолончелі вже ні. якщо по вашим вухам протопталося стадо мамонтів - буде норм.
- Достоинства:
- увімкнулися і навіть обидва динаміка працюють (принаймні на момент розпаковки)
- Недостатки:
- ні разу не для прослуховування музики
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Гарні навушники для підлітка
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Здохли через 2 месяца берите наушники полутше трошки подороже ети дешманские думал прослужат хоть год оказалось что не
- Достоинства:
- Хорошый звук держат заряд нормально
- Недостатки:
- Недолговечные
- Слава С***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Гарна якість за доступною ціною.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Ужасный звук не рекомендую вообще
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ужасный звук
- Продавец Nikitin
Добрий день
Дякуємо за звернення.
У разі заводського браку є можливість обміну чи повернення
Якщо заводського браку немає і товар відповідає опису та характеристикам то рекомендуємо вибирати навушники з іншими показниками звуку, щоб вони відповідали очікуванням.
- Дарина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Ми з подругою замовили майже одинакові навушники але вона в іншому магазині то в неї вже поламані а в мене працюють вони дуже круті красиві
- Достоинства:
- Доставка, ціна
- Тетяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Навушниками ДУЖЕ задоволена. Зовнішній вигляд класний, зроблені якісно, звук чудовий як по блютуз, так і через 3,5 мм AUX-шнур. На голову та вуха не тиснуть. Добре, що є підтримка SD картки. Швидко підключились, прості у користуванні. Повністю задоволена. Дякую)))
- Достоинства:
- Прості у користуванні, довго тримають заряд, не тиснуть на голову та вуха, якісні, чудово виглядають, можливість використання через шнур, підтримка SD картки, ціна.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Дитині подобаються, мені звук так собі але розумію що вони бюджетні і краще бути не може за ці гроші. На свій бюджет 5 зірочок!
- Достоинства:
- Ціна якість, довго тримають заряд!
- Недостатки:
- Не виявив мінусів за ці кошти
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Чудові легкі навушники. Амбушюри великі, комфортні, вуха та голова не болять від використання. Блютуз має гарний радіус дії. Цілком задоволений покупкою.
- Достоинства:
- Читайте опис)