- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
За три тижні зламалось кріплення, але до цього кіт був в захваті від іграшки хоч частина пірʼя відпала одразу
Вітаємо, Юліє!
Іграшка має гнучкий та пружний елемент, який активно рухається й стимулює мисливські інстинкти улюбленця, а також кріпиться за допомогою присоски до різних гладких поверхонь: плитки, скла, дзеркала, холодильника чи підлоги. За умови правильного монтажу кріплення зазвичай є надійним.
Що стосується зношення або пошкодження кріплення з часом — при активних іграх, особливо з наполегливими котами, навантаження може бути значним. У подібних випадках рекомендуємо одразу звертатись до нас у зручний для Вас спосіб (телефон, месенджери або чат в особистому кабінеті) — ми завжди відкриті до діалогу та допоможемо вирішити ситуацію.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Игрушка прикольная, но для двух мецнкунов она на пять минут. В итоге: перья отдельно, присоска на зеркале, а проволока под кроватью.
- Достоинства:
- Очень красивая!
- Недостатки:
- Не для мейнкунов))
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Дуже бридка якість! Кошенятам таке неможно. Матеріал с оперіння почав відразу облазити
- Анастасія З***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Класна іграшка, кицька стрибала з нею декілька годин і була дуже зацікавлена, але є нюанс.... зламалася на наступний день, не прослуживши і добу (((
- Достоинства:
- Цікава для кота, добре тримається на підлозі
- Недостатки:
- Зламалась на наступний день
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо Анастасіє,
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом та відзначили головне — іграшка дійсно зацікавила кицю і добре фіксувалась на підлозі. Нам прикро, що у Вашому випадку вона зламалась так швидко.
Хочемо зазначити, що зазвичай подібних ситуацій не виникає, і більшість котиків активно граються з цією дражнилкою тривалий час. Можливо, Ви зіткнулися з одиничним дефектом, який неможливо виявити до початку використання, або ж під час гри було надмірне навантаження (різкі ривки, стрибки з силою).
Також звертаємо увагу, що коректна збірка і фіксація іграшки суттєво впливає на її довговічність. Нагадуємо правильний порядок встановлення:
піднесіть підставку основою до рівної поверхні;
натисніть на утримувач, щоб добре закріпити присоску;
вставте тримач дроту до характерного клацання;
закріпіть дріт фіксатором;
зафіксуйте іграшку на кріпленні.
У випадку, якщо товар вийшов з ладу, радимо одразу звертатись до нас у зручний для Вас спосіб (телефон, месенджери, чат в особистому кабінеті). Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти з вирішенням питання.
Дякуємо за Ваш відгук — він допомагає нам ставати кращими та покращувати сервіс для наших клієнтів і їхніх улюбленців.
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Жаx. Можливо повернення?
Вітаємо!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Отримала іграшку, раніше купляла уже таку. Єдине- пірʼя відриває відразу))) прикріпила ниткою))) з задоволенням котейка грається, якщо відірветься від підлоги- відразу несе по будинку))) дякую за іграшку
- Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Погано тримається кріплення, пір'я відпало менш ніж за 10 хвилин гри.
Шановна Олено,
Щиро перепрошуємо за ситуацію.
Зазвичай покупці залишаються задоволені покупкою — відзначають цікаву для котів конструкцію та легкість кріплення. Імовірно, Ви зіткнулись з одиничним дефектом, який неможливо було виявити до початку використання.
У подібних випадках радимо одразу звертатися до нас у зручний для Вас спосіб — телефоном, через месенджери або чат в особистому кабінеті. Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти Вам у вирішенні питання!
Також зверніть увагу на наш асортимент іграшок для тварин, серед яких Ви знайдете безліч цікавих варіантів для активних улюбленців: ссылка
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Іграшка цікава, кошеняті дуже сподобалась.. трималась лише на дзеркалі, прожила 3 дні,спочатку відірвалась іграшка, потім і вудка
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Начебто кіт і зацікавився, але прилипає воно тільки до столу, нажаль.
- Недостатки:
- Не прилипає до полу ( кафель, ламінат)
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо, Олено!
Приємно чути, що Ваш улюбленець зацікавився іграшкою. Вона створена для того, щоб активізувати природні мисливські інстинкти кота та підтримувати його рухову активність, перетворюючи гру на захопливе заняття!
Найкраща поверхня для кріплення іграшки – гладка та глянцева, наприклад плитка, скло, дзеркало або дверцята холодильника. На матових чи текстурних поверхнях присоска може триматися гірше. Радимо знежирити місце кріплення та злегка змочити присоску водою – це значно підвищить силу зчеплення.
Також маємо дану іграшку в зеленому кольорі: ссылка
Та запрошуємо переглянути наш асортимент зоотоварів за посиланням: ссылка
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
тільки відкрила посилку, взяла в руки, а вона вже була поломана, котик навіть не встиг погратися, все розклеїлося та зломалася
Шановна Дар’я,
Щиро перепрошуємо за ситуацію, яка склалася з Вашим замовленням. Ми вже зв’язались з Вами та відправили нову іграшку за наш рахунок.
Ймовірно, проблема виникла під час транспортування. У подібних випадках радимо одразу звертатися до нас у зручний для Вас спосіб — телефоном, Viber, Telegram чи через чат в особистому кабінеті. Ми завжди готові допомогти!
Також звертаємо Вашу увагу, що маємо цю іграшку й у чорному кольорі: ссылка
А з повним асортиментом наших зоотоварів можна ознайомитись за посиланням: ссылка
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Кріплення погано тримає. Зламалося у перший день використання
Шановна Ольго,
Щиро перепрошуємо за ситуацію з іграшкою.
Ми вже зв’язались з Вами та відправили нову іграшку за наш рахунок. Впевнені, що вона подарує радість Вашому улюбленцю та виправить загальне враження від покупки!
Зверніть увагу, що іграшка доступна також в чорному кольорі: ссылка
Та запрошуємо переглянути наш асортимент зоотоварів — маємо багато цікавих пропозицій: ссылка - Ольга С***
Питання вирішено. Продавець надіслав заміну. Все добре - іграшка добре тримається, коти граються. Дякую продавцю за небайдужість.
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Кішка в захваті, їй дуже подобається. Прийшло ціле та кріпиться легко.
- Светлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Чудова іграшка, кошеня грається та не може відірватися, просто у захваті. Поки тримається міцно, далі побачимо
- Достоинства:
- Легка в складанні, привертає увагу кошеня.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Чудова річ щоб зайняти котика на деякий ча
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Іграшка прийшла зламана. Пластик дуже крихкий. Пакування відсутнє, але не в ньому справа. Пластик прийшов в шматочках
- Достоинства:
- Була б гарна
- Недостатки:
- Іграшка прийшла зламана.
- Любушкина И***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Присоска не работает
- Любушкина И***
Дополнение- компания поменяла мне игрушку, сейчас все хорошо, спасибо
- Инна М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Чудова іграшка для своєї кішечки. Дуже задоволена покупкою. Дякую.
- Нина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Прикольна іграшка для котиків. Діти граються з котом весь день, кіт дуже задоволений!
- Славик В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Хороша іграшка. Для цієї ціни чудова. Жодних питань)
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Чудове співвідношення ціни/якості. Прикольна іграшка, котику дуже подобається!
- Елена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Не рекомендую, котенок поиграл 5 минут, видернул перья и потерял интерес. Хлипкая, присоска слабая, на полу не держится, только на стекле
- Достоинства:
- Недостатки:
- Держится на соплях, котенок сразу поломал- видернул перья, не держится на полу, присоски слабая
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Спустя месяц этот же товар, фото закрепляю. Все держится на соплях , Игрушка разве что для красоты а не для кошачих игр . Брала котёнку , сильно она его не заинтересовала . Поэтому исход даже не после интенсивных игр. Держится присоска только на идеально ровных поверхностях - холодильник , стекло . Ну хоть так)) можно даже отнести эту единственную функцию к плюсам . Короче, вообще не советую.
- Достоинства:
- Продержалась месяц на холодосе и на этом спасибо))
- Недостатки:
- Месяц игрушке , рассыпалась полностью
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Гарна іграшка, котам подобається пірʼячко
- Достоинства:
- Проста
- Недостатки:
- Приїхав брак спочатку
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Супер. Кот неделю уже играет. Обычно его хватает на пару часов. А тут ему интересно
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
СПАСИБО. Кот играет но недолго.
- Достоинства:
- Доставка, Цена, Качество...
- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
дуже дякую продавцю за сервіс! перша іграшка прийшла з поломкою, одразу надіслали заміну. киці дуже сподобалася іграшка! до дзеркала клеїться топово, до підлоги, на жаль, ні через матеріал підлоги
- Достоинства:
- зручно, можна і бігати з нею по квартирі зручніше, ніж навіть з іграшкою на паличці. киці дуже подобаються дзвіночки
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Отримали іграшку, але на жаль, присоска зламана
- Достоинства:
- Гарна іграшка
- Недостатки:
- Зламана
- Продавец VM HOUSE
Шановна Ірина,
Нам прикро, що Ви зіткнулися з цією проблемою.
Ми вже зв’язалися з Вами, щоб замінити товар. Іноді трапляються випадки браку, але ми завжди готові вирішити такі ситуації.
Ми прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені своїми покупками. Сподіваємося, що новий комплект виправдає Ваші очікування!
З повагою,
Служба підтримки
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Після отримання зламаної іграшки, з магазину оперативно відреагували, сьогодні отримав цілий екземпляр. Кіт у захваті) Єдиний момент, присоска не дуже тримається навіть на плитці
Шановний Сергію,
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що змогли швидко вирішити проблему, і тепер Ваш кіт насолоджується новою іграшкою.
Щодо присоски, ми перевіряли її на гладкій поверхні, і вона тримається міцно. Важливо, щоб поверхня була максимально гладкою та рівною, оскільки це сприяє кращому зчепленню. Для досягнення найкращого результату рекомендуємо очистити та знежирити місце кріплення. Якщо поверхня пориста, вакуум може не утворитися, і присоска не буде триматися належним чином.
Дякуємо, що звернули увагу на цей момент, і сподіваємося, що ці поради допоможуть покращити зчеплення. Бажаємо Вашому коту ще більше веселощів із новою іграшкою!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Іграшка приїхала зламаною(
Шановний Сергію,
Щиро шкодуємо, що іграшка приїхала до Вас у зламаному стані. Це, на жаль, дефект конкретного екземпляра, і ми приносимо вибачення за доставлені незручності.
Будь ласка, зв'яжіться з нами, щоб ми могли оперативно вирішити цю проблему. Ми готові відправити Вам новий перевірений товар або повернути кошти. Наша мета — зробити все можливе, щоб Ваш улюбленець залишився задоволеним. Заздалегідь дякуємо за розуміння і з нетерпінням чекаємо на можливість виправити ситуацію.
Запрошуємо Вас ознайомитися з нашим асортиментом у категорії зоотоварів! Ми пропонуємо широкий вибір товарів для Ваших улюбленців:
- Іграшки для тварин: знайдіть ідеальні забавки для Вашого вихованця, щоб тримати його в активності та веселощах ссылка.
- Інструменти для грумінгу: забезпечте належний догляд за Вашим улюбленцем за допомогою інструментів для грумінгу ссылка.
- Спальні місця та переноски: створіть комфортний простір для сну та подорожей Ваших тварин ссылка.
- Посуд для тварин: оберіть сучасний і комфортний посуд, щоб Ваші пухнастики їли і пили з задоволенням ссылка.
Ми зібрали все необхідне, щоб зробити життя Ваших тварин щасливішим!
З повагою,
VMHouse
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Чудова, найкраща іграшка. Дуже сподобалася коту. Тільки ми її не встановлювали, граємо сами
- Продавец VM HOUSE
Наталіє, дякуємо Вам за відгук на цю Іграшку для котів, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.
А також дуже раді, що ця іграшка сподобалася Вашому коту.
Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Христина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Чудова якість, іграшка сподобалась кошеняті.
Христино, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам за відгук і за довіру.
Ми дуже раді, що ця Іграшка дражнилка сподобалася Вамошу кошеняті)
Якщо у Вас виникнуть будь-які питання по наших продуктах, будь ласка звертайтеся до нас. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного.
Будемо раді бачити Вас знову. З повагою, VMHouse
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Чудова котяча дражнилка. Відповідає опису!
- Продавец VM HOUSE
Катерино, дякуємо Вам, що обираєте нашу продукцію, а також за Вашу оцінку і відгук.
Раді, що ця Іграшка дражнилка з пір'ям сподобалася і виправдала Ваші очікування.
- Артур М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Чудове перо. Кіт грається 24/7
Дякуємо, Артуре!
Нам дуже приємно чути від Вас слова задоволеності. Дуже раді, що ця Іграшка дражнилка з пір'ям виправдала Ваші очикування, а також сподобалася Вашому котику. Це викликає подяку, надихає і мотивує підтримувати необхідний рівень своєї роботи.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Первая посылка была поломана.
Продавец быстро отреагировал и выслал новую игрушку.
Все сложилось отлично, кот доволен.- Достоинства:
- Коту весело
- Недостатки:
- Надо осматривать и пробовать крепление при покупке
- Продавец VM HOUSE
Шановна Світлано,
Багато наших покупців підтверджують, що ця іграшка є цікавою, і вони із задоволенням граються з нею. Кіт задоволений, йому весело. На жаль, трапляються екземпляри з дефектами.
Дуже шкода, що Вам попався товар із пошкодженням. Це дефект даного екземпляра, і ми приносимо вибачення за те, що він дістався саме Вам.
При великому обсязі продажів фізично немає можливості перевірити кожний товар. До того ж, не кожен покупець хоче отримати товар, який вже відкривали.
У випадку з дефектами ми завжди йдемо на зустріч покупцям і змінюємо товар на новий, який особисто перевіряємо ще раз, коли покупець до нас звертається.
Також завжди є можливість замовити товар з безкоштовною доставкою в магазин Rozetka та оглянути його перед оплатою. Якщо товар не влаштовує, можна його не забирати.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Такой дряни я не ожидала. Сломалось при крепеже сразу. Просто лопнула пластмасса и отвалился кусок. Только в мусор. Деньги на ветер. Никому не рекомендую.
Продавцу должно быть стыдно такое впаривать.- Достоинства:
- Недостатки:
- Сплошной минус
- Продавец VM HOUSE
Шановна Світлано,
Нам дуже шкода, що Вам попався товар із дефектом. Ми замінили його за свій кошт. У Вашому відгуку вище Ви це зазначили і ще додали, що кіт задоволений і йому весело!
Ми завжди дотримуємося клієнтоорієнтованого підходу і прагнемо підтримувати високий рейтинг нашого магазину. Ми докладаємо зусиль, щоб знайти товар гідної якості і запропонувати його за гарною ціною. Наше завдання – забезпечити вас найкращим сервісом, і ми завжди готові спілкуватися та вирішувати будь-які питання, з якими до нас звертаються покупці. Ви вже переконалися в цьому на своєму досвіді.
- Юлия Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
Приїхала вже поламана! Пір'я неможливо почепити, бо кріплення з браком (подамане).
Дуже розчарована(((- Достоинства:
- Гарний вигляд
- Недостатки:
- Приїхав брак (фото)
- Юлия Щ***
Питання з продавцем вирішено в найкоротший термін - швидко зав'язалися, вибачились та власним коштом прислали нову іграшку без браку. Щиро вдячна за розуміння і гарне ставлення до покупців. Залишилось приємне враження від спілкування з продавцем. Дякую.