Отзывы покупателей о Подставка для цветов на подоконник Lucia Black. Второй уровень для рассады, горшков и зелени. Черного цвета.

Оценка пользователей 4.4/5
  • Олеся Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Першу зібрала швидко, а у другої при збірці полопався пластик. Поличка дуже нестійка, вся хитається. Це мав бути подарунок для мами, вона залишилася незадоволена, настрій повністю зіпсований.

Достоинства:
    Нуль
    Недостатки:
    Нестійка, крихкий пластик
    • Продавец  Птичий дворик

Вітаю! Шкода, що у вас такий неприємний досвід вийшов з нашими підставками, але, як бачите з відгуків інших покупців, досить все стійке та не крихке. Скоріше всього попався бракований фітинг, який з'єднує трубки. Потрібно звернутись через особисті повідомлення та ми відправимо вам фітинги (чи деталь до якої прикручений фітинг) нашим коштом або можна повернути весь товар упродовж 14 днів за законодавством. Бажаємо вам гарного та безпечного дня! :)

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Дякую продавцю за швидку доставку та ретельне пакування, всі деталі в комплекті

Достоинства:
    Реально економить місце на підвіконні для квітів. Виглядає гарно, все впорядковано. Зібрала без проблем, тому що вже маю такий досвід. І ще зверніть увагу на гвинтики маленькі, їх потрібно затягнути.
    Недостатки:
    Немає інструкції, але зібрати інтуїтивно можна, якщо вдвох то краще.
  • Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Товар пришел в хорошем состоянии. Качество меня устроило.
    Продавец хороший

• Татьяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Дуже задоволена. Вмістилось 10 вазонів. Не надає візуальної обтяжливості. Міцні рейки. Зібрали бистро. Замовлю ще.

• Продавец  Птичий дворик

Нам, як українським виробникам, завжди приємно, коли люди задоволені нашою продукцією! Дякуємо за позитив, будемо й надалі старатися )

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Мені поличка сподобалась і підійшла, квітів у маленьких горщиках встає багато, вікно не перекриває. Рекомендую і поличку і продавця

• Продавец  Птичий дворик

Дякуюємо Ірина за гарний відгук про нашу поличку! Хай Ваші квіти приносять Вам радість.

• Олена O***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Все гарно упаковано,легко зібрали.Чудово розмістилася поличка на підвіконні.Металева, стійка.Подобається.

Достоинства:
    На підвіконні тепер вдвічі більше квітів стоїть !
    Недостатки:
    Трішки почекала, багато замовлень у продавця .Але це того стоїть)
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо Олена за високу оцінку полички для квітів . Будемо й надалі старатися !

• Наталья Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

При збірці труднощів не виникало, але зібравши,поличку пересістити до місця призначення не вдалося - розсипається,не тримається форми,все вискакує. Самі рейки ( не знаю як правильно називати) міцні, але в цілому все "не тримається купи". Розумію,що ціна не велика, але я розчарована. Поличка наче міцна, але між собою всі деталі не щільно входять,і все рушиться((((зібрала, все розвалилося, при настрої буду пробувати скріпити скорчем чи на клей - пістолет

• Продавец  Птичий дворик

не треба ніяких "пістолетів" - якщо виникають склднощі просто наберіть нашого консультанта і за 5 хвилин проблема вирішиться. Поличка дуже міцна и все добре тримається - просто при складанні десь виникла помилка , яку легко виправити за домогою консультанта. Ми завжди готові допомогти, дзвоніть!

• Галина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Гарна запаковано,нормальна ціна, гарна якість,брала по відгуках

Достоинства:
    Міцна, загалом задоволена, рекомендую!
    Недостатки:
    Трохи важко було зібрати, але допомогло фото, без нього ніяк!
  • Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Не очікувала, що поличка настільки стильно буде виглядати на вікні. Тепер достатньо місця для того щоб розмістити вдвічі більше рослин.

Достоинства:
    Гарно виглядає. Швидко і легко збирається.
    Недостатки:
    Поки що не виявила.
  • Вероника Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Переплутали номер поштового відділення. Добре що і те було поруч, але все ж таки не дуже приємний момент в оформленні посилки.

Достоинства:
    Поличка виправдала всі очікування. Легка у збірці, в містка, чудово підійшла для вузького підвіконня.
    Недостатки:
    Трішки велика відстань між перетинками (маленьки горщики нахиляються). Не було інструкції, прийшлося по фото товару орієнтуватися як збирати.
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо 5-ти зірковий відгук! Ваша думка важлива для нас та ми врахуємо це в майбутніх моделях!

Також шкода, що сталась не приємна ситуація з поштовим відділенням. На жаль ваше відділення, яке ви вказали при оформленні, має обмеження за габаритами на отримання (см): 60 x 60 x 60. Через те, що наша підставка має пакування з найдовшою стороною в 100 см - ваше відділення не підійшло, тому співробітник поштового оператора підібрав вам інше відділення найближче до відділення, яке ви вказували. Вибачте, що не проінформували вас про ці зміни.

Гарного вам дня та будьте в безпеці!