Скорость передачи данных
802.11 b/g/n/ac
Гарантия
3 месяца
вайфай есть . блютуза не нашел . нужен был блютуз- Продавец Gadget OFF
Вдячні, що ви поділилися досвідом користування!
- Продавец Gadget OFF
Згідно гарантії ви можете повернути товар на обмін/поверненння коштів. У чаті надіслали вам реквізити для відправки :)
- Вячеслав Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF
Я написал Вам отзыв , что в нем нет блютуза , Вы добавили описание на товар и там указали наличие блютуза , вы мне отправили не то что нужно ??? Я тут понять не чего не могу.
- Продавец Gadget OFF
Вдячні, що ви поділилися досвідом користування. Ви завжди можете оглянути товар перед отриманням і відмовитися у разі невідповідності. Також, згідно гарантії, можете оформити повернення товару та коштів. Усі реквізити вказані вам у чаті з продавцем :)
- Вячеслав Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF
ссылки на драйвера в описании нет .
- Достоинства:
- в комплекте диск драйверов
- Недостатки:
- нет в комплекте дисковода
- Продавец Gadget OFF
Вдячні, що ви поділилися досвідом користування. Ви завжди можете оглянути товар перед отриманням і відмовитися у разі невідповідності. Також, згідно гарантії, можете оформити повернення товару та коштів. Усі реквізити вказані у гарантійному талоні.
- Вячеслав Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF
стационарный комп подключеный к интернету через кабель . в описании написано блютуз есть . вайфай работает . блютуза нет . вопрос . зачем мне это нужно ?
- Достоинства:
- для меня нет
- Недостатки:
- нет блютуза
- Продавец Gadget OFF