- AI аналіз відгуків34 відгуки: позитивний – 73%, нейтральний – 17%, негативний – 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Хороша клавіатура за такі гроші
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Товар марки ZIYOULANG K68, а мені надійшла Freewolf K68, тобою аналог. Після двох годин роботи починаються глюки, заливання або взагалі неадекватна реакція на натискання. Через блютуз зʼєднання глюки почались через три години роботи. Софт знайти неможливо, свіжі батарейки сіли на четвертий день.
- Достоинства:
- Компактна, стильна, приємна
- Недостатки:
- Прислали аналог, в комплекті немає блютуз адаптеру, немає софту, швидко садить батарейки, після 2-3 годин використання починає глючити
- Євгеній К***
Доброго дня, дякуємо за відгук. Якщо клавіатура погано працює, будь ласка звʼяжіться з нами, ми її замінимо, так як у вас ще не пройшло 14 днів з моменту покупки коли ви лишили це звернення.
Блютуз адаптер влаштований в клавіатуру, Адаптер 2.4 вставлений в відсік внизу клавіатури.
Перевірте якість батарейок, вони не повинні так швидко сідати, таких випадків не було помічено.
Ця клавіатура поставляється без софту, а також драйвера ставляться автоматично.
В любому випадку, напишіть нас і ми вирішимо питання
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Вже більше ніж 8 місяців працює, малий задоволений. До цього завалив логітековску недешеву клавіатуру й якусь дорогу геймерську (десь 8000 коштувала) схожу, ця поки тримається! Тормозів передачі даних через бездротовий модуль не виявлено.
Проблем з ініціалізацією біосом немає.- Достоинства:
- Виглядає як популярна компактна геймерська. Є викалупувалка клавіш (не знаю нащо, але зараз так модно). Клавіші клацають приємно й зручно (не занадто тугі й не занадто м'які)
- Недостатки:
- Немає можливості дротового підключення. Батарейки жере як крокодил (комплект на 1-1,5 місяці). В порівнянні - моя клавіатура Dell зжирає такі самі батарейки за 2,5 роки!
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Все чудово
- Кирило К***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Все сподобалось дуже,але була на батарейках
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Жаль на батарейках
- Тимофій С***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Доповнення до негативного відгуку.Написав,що вона перестала працювати,з нами зв'язалися з магазину і допомогли виправити.Треба було переключити режим.Дуже дякую.
- Достоинства:
- Гарна,зручна
- Недостатки:
Мені клавіатура сподобалась добре працювала але потім перестала працювати за буквально 3-4 дні
- Достоинства:
- Гарна,добре працює
- Недостатки:
- Перестала працювати за короткий проміжок часу
- Продавец ByteMart
Доброго дня. Проблему вирішили, проблема була в тому, що випадково перевели клавіатуру в блютуз режим.
Натискання клавіш Fn+Q перемикає клавіатуру в бездротовий режим 2,4G,
Fn+W або Fn+E перемикає клавіатуру в режим Bluetooth.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Працює відмінно,не вистачає підсвітки.
- Станіслав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Г***о повне зовсім не раджу брати
- Продавец ByteMart
Вітаємо, шкода що ви лишились незадоволені товаром. Підкажіть будь ласка чому у вас склалося погане враження про товар? В разі якщо товар вам не сподобався, або не підійшов, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки.
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Все добре працює
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
отличная клава мне нравиться
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Все топ але немає підсвітки та вночі неудобно щось писати
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Хоч би написали що до клавіатури потрібні батарейки
- Продавец ByteMart
Доброго дня! Дякуємо за відгук, в тексті в розділі енергозбереження, є інформація про батарейки, але додатково ще додали також це в характеристики товару. Дякуємо
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Гарна якість!!
! - Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Товар відмінний
Купував для PS5.підключилась з першого разу .
Все добре.
Трошки не звично висока «посадка» цієї клавіатури, але думаю, до цього можна звикнути- Достоинства:
- Проста в використанні, підключилась до PS5
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Роман С***
атмосферка топ )))
- Матвій
Звучить добре? Бо хочу взяти на подарунок. Друг просив щоб добре клікалася.
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Сучасна клавіатура. Швидка відправка. Дитині сподобалась.
- Достоинства:
- Компактна. .
- Матвій
Звучить добре? Бо хочу взяти на подарунок. Друг просив щоб добре клікалася.
- В'ячеслав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Все добре
- Максим І***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Все сподобалося
Найгірша клавіатура яку коли не будь мав. Постійно відключається(справа не в батарейках чи якомусь режимі), має відчутну затримку при натисканні клавіш
- Продавец ByteMart
Доброго дня, приносимо свої вибачення за такі незручності, як правило таких проблем не повинно бути. Протягом 14 днів після покупки, можна замінити клавіатуру у разі будь-яких проблем.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Постоянные проблемы с подключением. Не самая удобна, без дополнительных индикаторов либо кнопкой сопряжения. Автоматически дрова не ставятся, готовьтесь к долгим мучениям поиска нужных драйверов.
- Достоинства:
- Норм кнопки
- Недостатки:
- Чтоб подключить надо помолиться богам, а потом еще раз другим богам
- Продавец ByteMart
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Хочемо зазначити , що на клавіатурі є індикація, вона знаходиться між клавішами ʼQ’ та ʼW’ Клавіатура не потребує ручного встановлення драйверів, повинна працювати відразу після підключення, подивіться будь ласка, можливо до налаштувань вашої операційної системи.
Також у нас доступне повернення та обмін протягом 14 днів після покупки.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Сама клавіатура не погана, але є але, прийшло з западаюєщою свічею, я її звісно перепаяв, але із-за цього згоріла гарантія, ця клавіатура не вдобна в в використанні там де потрібна реакція рук (нахил замалий), ще мінус що вона я батарейках
Доброго дня, Максим!
Щиро дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності, з якими ви зіштовхнулися.
Якщо проблема виникла протягом перших 14 днів після покупки, ви мали можливість звернутись до нас — у такому випадку ми б безкоштовно замінили клавіатуру на нову.
Також хочемо звернути вашу увагу, що дана модель клавіатури підтримує технологію Hot Swap, тому для заміни перемикачів пайка не потрібна. До того ж, у комплекті передбачено 2 запасних свічі, які можна встановити самостійно.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
чудова механiчна клавiатура за таку цiну, повнiстю виконує свою функцiю, приємна на дотик,якісно зібрана та добрі матеріали, можна швидко підключати до інших пристроїв, користуюсь майже місяць батарейки ще тримають
- Достоинства:
- компактнiсть, зручнiсть, якiсть, цiна, механiка, дизайн
- Недостатки:
- замiна батарейок, немає підсвітки
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Не поганий варіант за свої гроші.
- Вадим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Клавіатура дуже гарна, мені дуже сподобалася.
- Достоинства:
- Прийшла швидко, добре запакована.
- Недостатки:
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Класна клава, компактна, клавіші приємно натискати й приємний звук
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Все супер
- Данилко К***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Поки що все прекрасно
- Достоинства:
- Приємне звучання, класний дизайн, хороша комплектація
- Недостатки:
- Антон Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
прикольно виглядає, ціна допустима, але звук металеового резонансу від натиску клавіш діє на нерви під час навіть короткого сеансу використання. через два місяці купупю іншу, цю - кудись на балкон. пробував модити, нажаль нічого не допомагає. свічі наче приклєїли до плати, паруц пінів деформовано. раджу купити шось інше.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- звук, модінг, піни, свічі
- Продавец ByteMart
Доброго дня! Антон, дякуємо за відгук! Стосовно пінів, таких ситуацій не помічали раніше, але в таких випадках в комплекті з клавіатурою ідуть 2 додаткові запасні свічі. Також якщо товар не підійшов чи не сподобався, завжди можна повернути його протягом 14 дні з моменту покупки.
- Афанасій М***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Нормальная клавиатура, есть не большая задержка но допустимо.
- Недостатки:
- Не большая задержка
- Продавец ByteMart
Афанасій, дякуємо вам за відгук! Стосовно затримки, у клавіатури є 2 режими через usb wifi донгл, або через блютуз, можете протестувати в іншому режимі.
- Тимур К***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Все пока нормально,свичи красивые.Клавиатура достаточно тихая.Маленькая но удобная рекомендую.
- Достоинства:
- Красивая,маленькая,не очень громкая
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Чудова клавіатура
- Достоинства:
- Компактна, розкладка, невеликий підйом по клавішам
- Недостатки:
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Дуже приємна річ! Достатньо тиха, м'який хід, зручна та бездротова. І все це за невелику ціну. Дякую!
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: ByteMart. Цвет: Серый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Пользуюсь 2 месяца, батарейки взял не самые лучшие, но, все ещё живые. Специально искал клавиатуру без всяких светилок, доволен более чем, рекомендую.