Отзывы покупателей о Дитяча воротарська форма YAR-sport (форма воротаря) штани+лонгслів жовта розмір 2xs на зріст 135-145 см

Оценка пользователей 4.84/5
  • Вероніка Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Оранжевый с черным. Размер: M

Гарна якість,швидко відправили.Дякую.

• Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: M

Хороша форма на свою ціну. Светр більш літнього варіанту. Якщо купувати на холодний період, то, звісно, під низ потрібен термокостюм тощо. Штани, можна сказати, демісезонні. В цілому купівлею задоволені. Зазвичай за такі гроші можна купити або светр, або штани.

Достоинства:
    Ціна, обслуговування
    Недостатки:
    Поки немає
  • Вікторія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Оранжевый с черным. Размер: L

Велике дякую, все підійшло, та дуже швидко доставили.

• Дунаенко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с желтым. Размер: S

Костюм гарної якості, нам дуже сподобався.

Достоинства:
    Якість
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с желтым. Размер: XXS

Форму отримали дякую велике ,дитина задоволена

• Ольга

Все чудово. Дуже гарна форма. Дитина задоволена.

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Зеленый с черным. Размер: M

Доброго дня! Дякуємо! Все підійшло. Форма дуже сподобалася. Замовлення прийшло швидко.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: XXS

Я трошки в шоці. Коли вивернула светрик, він "заграв новими фарбами"... Всі накладкі різного кольору.

Недостатки:
    Якість
    • Продавец  Червоний жук

Доброго дня. Дякую за відгук. Але я не зовсім розумію, на що це впливає? Головна щоб захищало. Це ж внутрішня сторона. Звернемо увагу на фабриці.

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Оранжевый с черным. Размер: 16 (145-155 см)

Все підійшло. Дитина задоволена.

• Олена Р***

Дуже гарна форма. Якісна. Надіюся що сподобається маленькому воротарю. Брала на подарунок. Рекомендую цього продавця. Дає корисні консультації і рекомендації.

Достоинства:
    Все ОК
    Недостатки:
    Не має
  • Леонід П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Зеленый с черным. Размер: S

Юний воротар дуже задоволений, гарна якість, за рекомендацією менеджера ще придбав наколінники, просто супер! Щиро дякую!

• Светлана Д***

Форма супер.Гарний консультант Максим. дуже допомагає у виборі.Як би не він.я б не взяла ще наколінники.Все добре.все підійшло.Рекомендую.

Достоинства:
    Якісна форма.розміри співпадають.консультант Максим.дуже допоміг у виборі.Рекомендую.
    Недостатки:
    Немає.
  • Віра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Зеленый с черным. Размер: S

Форма гарна, якісна. Дуже сподобалась. Швидка доставка. Розмір s як раз підійшов на зріст 155. У кого зріст більший раджу замовляти наступний розмір

Достоинства:
    Якість, швидка доставка
    • Оля

Можете скинути заміри S розмір?

• Милана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Зеленый с черным. Размер: 16 (145-155 см)

Дуже дякую за якісну форму! Малий задоволений. Будемо звертатися ще!

Достоинства:
    Якісний товар. Професійний консультант Максим! Швидка відправка! Рекомендую!
  • Игорь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: 16 (145-155 см)

Розмір чудово підійшов.

• Анна О***

Форма супер,син залишився задоволений.Велика подяка продавцю.

• Леся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Голубой с черным. Размер: L

Костюм супер!!!!! Підійшов і якість гарна

Достоинства:
    Якість класна
  • Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: XXS

Товар прийшов згідно опису, Ввічливий продавець, відразу зв'язався і уточнив всі деталі по замовленню.

Достоинства:
    Якісний товар
  • Альбина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Зеленый с черным. Размер: M

Форма прийшла на наступний день після замовлення! Якісь гарна,розмір підійшов ідеально! Син просто у захваті від неї! Дійсно дуже

• юлия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Голубой с черным. Размер: M

Супер уважний менеджер

Достоинства:
    Супер якість
  • Галина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с желтым. Размер: XXS

Дитині сподобалось.Швидка доставка.Продавець
    ввічливий . Дякую.

• Кристина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Зеленый с черным. Размер: S

Швидко прийшло,розмір співпадає ,дитина в захваті!

Достоинства:
    Все яка описі товару,гарна якість,яскравий колір!
  • Олексій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Зеленый с черным. Размер: L

Приїхала швидко, форма дуже легка і зручна, а також дуже добре відводить піт за рахунок цього не жарко і матеріал міцний.

Достоинства:
    Дуже міцна і легка
    Недостатки:
    Недостатків форма немає
  • Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: S

Хороша форма

• Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Зеленый с черным. Размер: S

Хорошо та зручна форма, малий задоволений.
    Брали S, 155-165, на фото зрості 154