- Яна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Lucky Star. Диаметр: 26
Все подобається!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Упаковка уровня "и так сойдет". Абсолютное неуважение к покупателю.
- Достоинства:
- Посылка дошла
- Недостатки:
- Упаковка
- Скрипніченко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: APEYRON. Диаметр: 26
Мені подобається ця пательня. Свої функції виконує
- Владислава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Перше враження дуже гарне! Важка, товщина 4мм, ручка зручна.
- Степан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Кришка Ringel Universal 28 см (RG-9301-28) не підходить до цієї Сковороди 28 см - сковорода значно менша 28 см
- Недостатки:
- Сковорода сильно менша 28см
- Степан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Не мав кришку 20см і тому одразу купив кришку Ringel Universal 20 см. Підійшла. Не зважаючи на те, що пательня 19,8см.
Якщо сподіваєтеся що до пательні підійде якась стара кришка 20см - у мене для вас погані новини- Достоинства:
- Яєшня смажиться добре
- Недостатки:
- Внутрішній діаметр 19,8см
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Я не знаю як виробник вимірює діаметр цієї пательні. Але внутрішній 27,67см, а зовнішний 28,35см. Старі кришки Tefal не вміщаються. Не задоволений покупкою бо тепер треба якось купити кришку яка підійде. Не раджу цю пательню для покупки.
Внутрішнє дно не рівне - заглиблення по краям та невеличке у центрі. Перевіряв лінійкою на новій пательні- Недостатки:
- Внутрішній діаметр 27,7см
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
буквально через місяць все стало жахливо на ній пригорати. Неважливо скільки налити олії, як розігріти сковородку, пригорає ВСЕ. Шкода витрачених грошей.
- Достоинства:
- Недостатки:
- існування цієї сковороди
- Ольга Г***
Кожний ранок мучаюсь, бо відшкрябую яєшню від поверхні пательні. Вже намагалась на холодну класти, на розігріти, на теплу, масло, смалець, нічого не допомогає((
- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Швидка доставка, сковорода відповідає картинці
- Достоинства:
- Якісне покриття, нічого не прилипає
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Приємного користування продукцією Ringel!
- Віктор Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковороду доставили з пошкодженнями
- Александр Л***Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Спочатку радів якості і товщини сковорідки, але дуже швидко прийшло повне розчарування, оскільки пригорати почало швидше ніж на якомусь дешевому китаї.
Категорично не раджу до придбання.- Достоинства:
- Візуальна і тактильна якість.
- Недостатки:
- Десь за місяць все почало пригорати. Не залежно від кількості олії чи смальцю.
- Альона С***Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Все чудово. Термін користування більше двох місяців. Загалом за місяць видно якість сковорідок. Користування активне, щодня мінімум 4 члени родини готують собі на ній сніданок. За цей час навіть колір покриття не змінився. Навчіться не перегрівати антипригарне покриття і посуд буде вам слугувати мінімум гарантійний термін, а то і довше
- Олександр Л***
А як не перегрівати, якщо на сковорідці щось смажиться? )