- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Замовляла таку банкетку для взуття, вона просто чудова!! Дуже зручна, має естетичний вигляд, дуже вдячна продавцю за оперативність та дуже якісну роботу!!! Дуже дякую та рекомендую!!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Симпатична поличка, виглядає охайно та не займає багато місця
- Продавец Femina
Дякуємо за замовлення та за зворотній зв'язок! Дуже раді, що вам все сподобалось. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо вам гарного та спокійного дня!)
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Femina
Банкетка дуже зручна у використанні.
- Продавец Femina
Дякуємо за замовлення та за Ваш відгук! Дуже раді, що вам все сподобалось. Користуйтесь із задоволенням, гарного та спокійного дня!)
- Віта Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Чудовий!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Гарно зроблена. Дякую виробнику.
- Достоинства:
- Металевий каркас
- Продавец Femina
Дякуємо за замовлення та за Ваш відгук! Дуже раді, що Вам все сподобалось. Користуйтесь із задоволенням, гарного та спокійного дня!)
- Дарина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Товар соответствует описанию. Доставили быстро, хорошее качество
- Достоинства:
- Качество, внешний вид
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Банкетка - супер, зручна, міцна
- Достоинства:
- Все влаштовує
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец Femina
- Ярослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Дуже зручна, дякую продавцеві
- Продавец Femina
Дякуємо вам за замовлення та за відгук! Користуйтесь із задоволенням, гарного дня!)
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Бенкетка виглядає непогано. Матеріал сидіння приємний.
Але: відправляли тиждень. Запакували погано, через що накладки на ніжки пошкоджені. Бенкетка хитається на рівній поверхні (значить висота ніжок різна)- Достоинства:
- Приємний матеріал сидіння
- Недостатки:
- Довга відправка, погане пакування, криві ніжки
- Продавец Femina
добрий день, дякуємо за замовлення та за ваш відгук! Оскільки ви замовляли укрпоштою, посилка укрпоштою їде зазвичай 4-5 днів, в той момент ще на укрпошті були збої в системі, тому посилка вам не прийшла швидко. Ми пакуємо посилки добре, але через пошту та не охайне становлення до посилок - вони пошкоджуються. У клієнта є завжди можливість подивитись посилку на пошті, зробити відмову або обмін посилки, якщо вона пошкодилась. Висота ніжок у нас однакова, можливо у вас не рівна підлога вдома. Якщо вам не підійшов товар, можете зробити повернення посилки, ми повернемо вам кошти! Дуже шкода, що ви залишились незадоволені. Гарного та спокійного Вам дня!
- Ореста С***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Чудова,якісна банкетка.
- Продавец Femina
дякуємо за замовлення та за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням, гарного дня!)
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Отримала банкетку і просто і захваті. Вона чудова. Все якісно зроблено, акуратно, тканина точно, як в описі.
Розміри відповідні.- Достоинства:
- Повністю відповідає опису!
- Євгеній О***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Дуже гарна банкетка! За таку суму взагалі супер! Перевершила всі очікування!
Дякую продавцю- Достоинства:
- Якість виробу
- Христина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Дякую , дуже крутий пуфік Все супер, швидка доставка , гарно запаковано
Рекомендую- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Femina
- Артур В***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
За таку ціну дуже хороша якість,швидко відправили і самі запакували добротно,щоб на нп менше платити.
- КаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Femina
Дуже гарна банкетка, все як на фото. Стильний мінімалістичний дизайн, який підходить до будь-якого ремонту. У експлуатації півроку, виглядає як нова. Якість на вищому рівні, велюрова тканина гарна, мʼяка та цупка. На полиці вміщається десь 6 пар взуття, що додає до краси ще й практичність. Доставка була швидка. Рекомендую товар та продавця
- Достоинства:
- Гарно, якісно, ціна
- Продавец Femina
Дякуємо за Ваше замовлення та за відгук, дуже раді, що Вам сподобалось. Користуйтесь із задоволенням, гарного дня!)
- Альбіна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Поличка дуже класна
Якісна!
Прийшла за 2 дні
Рекомендую!- Продавец Femina
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: Femina
Швидко доставили у місто Дніпро. Якість і зовнішній вигляд чудовий. За свої гроші топ.
- Достоинства:
- Гарна, якість чудова, не дуже коштовна.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец Femina
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Гарна банкетка ! Все як і очікував! По срокам підвели а так все добре!
- Достоинства:
- Вона чудова
- Недостатки:
- Доставка
- Продавец Femina
Дякуємо за замовлення та за відгук, користуйтесь із задоволенням. Гарного дня!)
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Дуже гарна банкетка. Тканина і розмір відповідає опису.
- Продавец Femina
Дякуємо за замовлення та за відгук, гарного дня!)
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Femina
Гарна банкетка, єдине, що верх із іншої тканини, трохи засмучує, бо перед відправкою не попередили про це(((
- Достоинства:
- Відповідає заявленим розмірам, гарно виглядає.
- Недостатки:
- Тканина і колір обшивки відрізняється від фото.
- Продавец Femina
Доброго дня, вверх - тканина велюр, як в описі) Дякуємо за замовлення та за відгук, користуйтесь із задоволенням)
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Дуже якісна робота.Я вдячна за швидку доставку та кваліфікацію майстрів.Рекомендую!!
- Продавец Femina
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Якісна та міцна банкетка. Дуже сподобалась. Швидка доставка. Відповідає зараженню на 100%.
- Макс К***Отзыв от покупателя. Продавец: Femina
Хорошее качество, соответствует описанию. Покупкой довольны.
- Продавец Femina
Дякуємо за замовлення та за відгук! Користуйтесь із задоволенням, гарного дня!
- Сергій Б***Продавец: Femina
Шановні, а ви взагалі в курсі, що ви продаєте? Вас адекватно запитував: який підлоговий просвіт до нижньої полички? Ви відповіли: 15 см. По факту відстань - 8,5 см. Собі зайвих витрат зробили, а у мене час забрали! Так негодиться вчиняти!
- Продавец Femina
Добрий день, дякуємо за замовлення та за відгук! Можливо було неправильно зрозуміло ваше запитання стосовно товару. Посилку можна завжди оглянути на пошті. Гарного дня!)