- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 200 мл
Супер працює добре
- Дмитро У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 200 мл
Працює супер! Поки що на берцях перевірив. Згодом штани запшикаю. Думаю буде теж супер.
- Достоинства:
- Ціна, якість, працює.
- Недостатки:
- Немає.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: EPN_lab. Вес/Объем: 400 мл
Замовляв через поштомат. Отримав з розтрощеною кришкою, запакований просто в пакетик. Мокрий балон і сморід конкретний - мабуть придавився клапан чимось під час доставки.
- Продавец EPN_lab
Добрий день, Миколо!
Дякуємо за ваш відгук та перепрошуємо за неприємну ситуацію. Нам дуже шкода, що товар прибув у такому стані.
Ми зв’яжемося з вами найближчим часом та організуємо відправку заміни за наш рахунок, усе вирішимо максимально швидко.
Дякуємо, що повідомили про проблему.
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: EPN_lab. Вес/Объем: 400 мл
Ще не користувався.
- Достоинства:
- Об єм.
- Недостатки:
- Не бачу.
- Мария Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 200 мл
При распылении на куртку течет из под крышки по пальцам. Помогает ли от дождя неизвестно, ещё не проверяла, позже отпишусь
- Достоинства:
- Пока неизвестно
- Недостатки:
- Течет из под крышки
- Мария Г***
Использовала на замшевой обуви, особо не помогает, не рекомендую. Ищите с пометкой захист на 90 суток в маленьком флаконе, такой будет норм
- Анастасія
Підкажіть, цей - Спрей водовідштовхувальний AM Comfort Life? Дякую
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Серый
Дизайн не як на картинці. Продавець пояснив що виробник змінив дизайн. Брав думав може кращий, а отримав ідентичний що брав у іншого продавця за 309 грн
- Недостатки:
- Ідентичний купував в два рази дешевше.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Предварительно сильно удивлен, очень скептически к этому средству изначально отнесся, но оказывается зря, работает на кроссовках на ура, мои замшевые и нубуковые New balance 990 V4 и V3 теперь в максимальной безопасности от случайных пятен грязи и дождя, протестировал под краном без фанатизма понравился результат, вода просто скатывается и не впитывается, на днях сделал ошибку, одел новые дорогие New balance без обработки (боялся на нубук наносить:)))V3 и сразу поставил жирное пятно из какой-то маслянистой субстанции на оливковый передок:(((, слава богу отмылось без последствий:))) и сразу пол флакона средства выдал на подопытного:))) чтобы не повторять ошибку!!! Сердечные нервы не бесконечны P.s.: не реклама, после обработки 4-х пар кроссовок и куртки, сразу еще один флакон заказал:))) уверен - правильно сделал!!! Пока однозначно рекомендую:))) дальше время покажет!:)
- Достоинства:
- Бережет Ваши любимые вещи, недорогая совсем защита, не оставляет пятен, быстро сохнет
- Недостатки:
- Запах не сильно резкий, но все равно только на улице рекомендую наносить или в хорошо проветриваемом коридоре:) лестничного пролета:))) пока никто не видит
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 200 мл
просочив лижну куртку, зробив все як в інструкції вказано, резульат - три дні каталки в дощ, що іноді переходив у мокрий сніг, а фліска під курткою суха. приїхав додому та вирішив перевірити куртку під краном - вода зкочується, куртка не промокає. топ за свої гроші.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Намагався відновити водонепроникний шар старої туристичної куртки Maier, обробляв декілька разів - майже увесь балончик витратив. Куртка як пропускала воду, так і пропускає...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Непрацює
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
обрабатываю мембрану туфлей. качество хорошее
- Достоинства:
- работает
- Шматок Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Обробила куртку, яка промокала в разі навіть легкого дощу наскрізь. Загалом результатом задоволена. Головне обробляти за інструкцією, і дати речі добре просохнути хоча б 2-3 години в сухому приміщенні. Запах спершу і справді неприємний, але він за 3-4 години вивітрюється. 30-хвилинну прогулянку під зимовим дощем куртка витримала, але під кінець вже почала потроху промокати в деяких місцям, де вочевидь менше засобу потрапило. ( це вже десь тижні 3 після обробки). Думаю ,просто треба обробити другий раз. Легеньку мряку витримує з легкістю. На куртку довжиною до середини стегна вистачило 2\3 балона. Також обробила 2 пари замшевих черевиків і цією обробкою прям дууже задоволена.
- Достоинства:
- Легко обробити. Пітходить як для текстилю так і для взуття.
- Недостатки:
- все ж це не фабрична обробка.
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: EPN_lab. Вес/Объем: 400 мл
Зв'язались та відправили швидко.
- Достоинства:
- Швидко
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Обробляв ним почо , одного балона чучуть не хватило , купив ще один використав весь пройшов 2 рази.
Поробубав вода спочатку збиралася крапельками.
Коли попав під дощ за 2 хв , пончо почало промокати повністю
Розчарований- Недостатки:
- Нема ефекту , пончо промокло за 2 зв
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Гарний засіб .
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за відгук!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Придбав, тому що вже користувався півтора року назад цим засобом, згідно інструкції. І куртка перестала промокати, вирішив купити ще, термін 5 років дозволяє трохи запастись. Отже, досвід користування в мене вже був, і він позитивний. Так, операцію треба робити на вулиці, бо смердить добряче, але це єдиний недолік.
- Достоинства:
- Куртка перестала промокати
- Недостатки:
- Операцію треба робити на вулиці
- Чугунов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 200 мл
Все чудово
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Розпилює добре. Налаштувалася по відгуках на стійкий смердючий запах-так ні.На балконі використала,все швидко вивітрилось.Вистачило на куртку,вода відштовхується як від нової
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Відмінний
Представник брендуДякуємо за відгук!
- Аркадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Класний робочий засіб
- Достоинства:
- Працює,не сильно їдкий запах
- Недостатки:
- Як на мене задорогувато,але це суб'єктивно
- Данил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Перед купівлею почитав відгуки, подумав що мені посміхнеться удача і пришлють нормальний товар. Чуда не відбулось. Ау розетка та представники цього товару! Якщо ви бачите що люди жаліються, навіщо далі розповсюджувати це!
Відразу коли отримав банку, здалось що вона не така важка і повна як повинна, але звідкіля я це буду знати? Речовини вистачило на один раз обробити зимову куртку і то не до кінця! Про другий раз обробити як написано упаковці, я взагалі мовчу. Через Вас прийдеться брати куртку в оренду, бо ця буде промокати. Всього вам не доброго! - Ігор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Замовила, про запах почитала, порівняю з попереднім засобом такої дії.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Дійсно працює ,як що слякотиння більш ніж добу то зранку треба поновлювати покриття.
- Достоинства:
- Виконує своє призначення ,ціна конкурентна
- Недостатки:
- В приміщенні не зробиш цього- запах як фарби ,але інструкція про це попереджає.
Представник брендуДякуємо за відгук!
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Все супер
Представник брендуДоброго дня, Галино! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас. Завдяки йому, ми щодня покращуємо якість нашої продукції.
- Лідія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Вітаю! Як би захищає взуття від вологи. Але дуже різкий, їдкий запах. Користуюсь тільки за дверима квартири. Можливо, засіб тільки для туристів і на природі?
- Достоинства:
- Розпилює
- Недостатки:
- Залишає плями
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Спрей хороший со своими функциями справляеться на 100%
- Достоинства:
- Работает ,
- Недостатки:
- Забивается клапан почему то , спустя 30 секунд распыления перестаёт пшикать
Представник брендуДоброго дня, Олексію! На зворотньому боці аєрозольного балону вказаний телефон гарячої лінії, просмо вас зв'язатися з нашим спеціалістом для з'ясування деталей. Завдяки звортньому зв'язку ми щодня покращуємо якість нашого товару.
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Товар полная лотерея, три раза обработал трекинговые Коламбии, эффекта ноль, попробовал на другой обуви тот же эффект, плюс с третьего раза стал ели пшикать и оставлять пятна, обрабатывал по инструкции, тряс, с расстояния обрабатывал, по нескольким направлениям, толку нет, по этому кому как повезет с вместительностью баллона...
- Достоинства:
- К сожалению не работает
Представник брендуДоброго дня, Євгене! На зворотньому боці аєрозольного балону вказаний телефон гарячої лінії, просмо вас зв'язатися з нашим спеціалістом для з'ясування деталей. Завдяки звортньому зв'язку ми щодня покращуємо якість нашого товару.
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Обработал куртку, кросовки и шапку целый день бегал под мокрым снегом доволен очень особенно обувь со слякоти вышел тупнул и все чистенькое и сухое
Обрабатывать лучше на улице потому что не очень приятный химический запах но гдето через час он проходит я бы на месте производителей добавил какойто аромат типа лаванды или лимона- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Запах
Представник брендуДоброго дня, Олег! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас. Завдяки йому, ми щодня покращуємо якість нашої продукції.
- Олеся Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Не залишає слідів, якщо правильно використовувати. Великий балон достатньо для декількох речей, якщо взуття, то точно на довго. Тестувала на замші, воду відштовхує чудово.
- Достоинства:
- Найкращий спрей який я використовувала.
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Олесю! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас. Завдяки йому, ми щодня покращуємо якість нашої продукції.
- Альбина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Щойно купила спрей. Почала бризкати штани чоловіка - взболтала, 10 секунд бризкало інтенсивно, потім все слабше і слабше. Коли постояв балончик - таж сама історія. Придбала 400 мл, гадала, що вистачить на багато коричтувань, понадіялася на німецький контроль якості, але зараз сумніваюся у його роботі...
- Достоинства:
- Великий об'єм
- Недостатки:
- Слабкий спрей
Представник брендуДоброго дня, Альбіно! На зворотньому боці аєрозольного балону вказаний телефон гарячої лінії, просмо вас зв'язатися з нашим спеціалістом для з'ясування деталей. Завдяки звортньому зв'язку ми щодня покращуємо якість нашого товару.
- Аріна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Не змогли скористатися цим засобом, бо після 30 секунд розпилення на одяг балон виявився бракованим і просто перестав розпилювати рідину. Також залишив плями на куртці.
- Недостатки:
- Бракований балон
Представник брендуДоброго дня, Аріно! На зворотньому боці аєрозольного балону вказаний телефон гарячої лінії, просмо вас зв'язатися з нашим спеціалістом для з'ясування деталей. Завдяки звортньому зв'язку ми щодня покращуємо якість нашого товару.
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 200 мл
Не про товар, а про Розетку, та й про товар теж. Кожного разу, коли покладешся на Розетку і не перевіриш товар, втрафляєш в якусь лажу. От так і цього разу... Здається, ну що вже може статися, коли замовляєш два однакових балончика. Ан ніт, Розетка здатна "здивувати".
- Достоинства:
- Нема.
- Недостатки:
- Надіслали товар взагалі без маркування. Насправді це на межі криміналу. Невже комплектувальник не бачив, що кладе? Може там якась інша речовина... Про що ви думаєте, відпускаючи такий товар?
- Вітя
Повернули?
- Ігор Б***
Замовлення овернули, але я ж то залишився з нічим і ще й з неприємним враженням. На жаль, Розетка не знає що таке "вибачте".
Представник брендуДоброго дня, Ігоре! На зворотньому боці аєрозольного балону вказаний телефон гарячої лінії, просмо вас зв'язатися з нашим спеціалістом для з'ясування деталей. Завдяки звортньому зв'язку ми щодня покращуємо якість нашого товару.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Гарно захищає замшеве взуття від вологи.
- Достоинства:
- 100% працює
- Недостатки:
- --------
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Працює на всі 100 із замшею.
- Достоинства:
- Краще за інших
- Недостатки:
- На замші немає
Представник брендуДоброго дня, Олександре! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас. Завдяки йому, ми щодня покращуємо якість нашої продукції.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 200 мл
Недорогой и хороший товар
- Достоинства:
- Справляется со своей задачей
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Моцна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 400 мл
Обрабатывала мембранную куртку, обувь и обувь из замши. Было очень комфортно в теплую зиму с большим количеством осадков снег/дождь плюс постоянные лужи. Один раз даже случайно накрыло морской волной ботинки из замши - без проблем! Вода мгновенно скатилась капельками, не проникая, а ботиночки полностью в порядке. Точно буду брать еще.
- Достоинства:
- Работает, хорошее качество, удобно использовать
- Недостатки:
- Очень сильный запах( в жилом помещении лучше не использовать. Лучше закрывать нос маской.