Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о IP-камера поворотная беспроводная камера в патрон UKC Wi-Fi Smart Camera V380 E27 4.0 MP с приложением Ease Life

Есть в наличии

2.8/5
Оценка пользователей 2.8/5
  • Отзывы про товар продавца Kredo Lot VV
  • Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kredo Lot VV

На четвертий місяць використання, якраз після завершення строку гарантії, перестала подавати ознаки життя. Сумно(

• Продавец  Kredo Lot VV

Дуже шкода що так трапилося.

• Сергей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kredo Lot VV

4.5 месяца отработала и гавкнула

• Продавец  Kredo Lot VV

Дякуємо за ваш відгук. Багато що залежить від того як використовували камеру та яке навантаження на мережу. Все може зламатися. Ми даємо гарантію на цю камеру 3 місяці. Можемо прийняти на сервіс. У нас є майстер який їх лагодить. Якщо ви згодні, то напишіть нашому менеджеру. Гарного дня!

• Сергей Н***

Я ж писав до вас через чат спродавцем, ви сказали що нічим допомогти не зможете

• Продавец  Kredo Lot VV

Ви писали іншому менеджеру. Він не в курсі по цьому питанню

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: KalushVV

Камеру варто пропонувати разом із накопичувачем. І включити готову преміум-підписку на ПЗ, а то якось нахабно бачить, купуєш камеру, а на тобі ще гроші черзі мобільник заробляють.
    В іншому за свої гроші камера шикарна, міцна, надійна, не потребує додаткових зусиль для встановлення.

Достоинства:
    відмінна картинка, широкий обхват, можливість зуму, визначає рух без нарікання
    Недостатки:
    ПЗ по роботі з камерою з набридливою рекламою
    • Продавец  KalushVV

Дякуємо Вам Олексію за позитивний відгук

• Алина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KalushVV

Довго підключається, бо глючить додаток, і то зовсів не icsee, зовсім інший додаток, це дуже не зручно, бо я сподівалась підключити до інших камер в цьому додатку

• Продавец  KalushVV

Дякуємо за ваш відгук