- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий
не поганий варіант для відпочинку в будинку, спасибі за швидке опрацювання замовлення і хорошу вартість
- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Яна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий
Благодарю за быструю отправку) Все подошло, разобрались как повесить) На летний сезон готовы! Расцветка бомба!
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Красный
Купили батькам такий гамак щоб облаштувати на дачі зону відпочинку. Якість супер!
- Инна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Красный
Відмінний гамак, задоволена вибором!
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий
Надійний гамак. Не пожалкувала про свій вибір!
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Красный
Гарний гамак. Я задоволена на 100%!