Отзывы покупателей о Металлические фиксаторы капсулы замки для шнурков 2 шт VMHouse застежки колпачки для ленивых шнурков зажимы графитовые (0094-0102)

Оценка пользователей 4.95/5
на основе 21 отзыв
  • Руслан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Графитовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

самій прості, ціна зависока

Достоинства:
    звичайні
    Недостатки:
    цена зависоа
  • Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Прекрасний товар, все ок

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Зручні фіксатори, дефектів немає! Свою функцію виконують на відмінно!

• Аліна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Дуже задоволена покупкою. Швидко відправили, товар відповідає опису та очікуванням!

• Олександр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Якість відмінна!

• Сергій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Якісні застібки!

• Тарас Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Надійні та якісні фіксатори!

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Дуже якісні фіксатори!

• Дмитро О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Чудові фіксатори! Рекомендую.

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Дуже сподобався товар! Рекомендую!

• Григорій Б***

Гарно зроблено!

• Станислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Графитовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Доставка очень скорая,проблем с получением не было.

Достоинства:
    Смотрится стильно для диаметра 4 мм.Гениальная, удобная придумка.
    Недостатки:
  • Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Золотистый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Чудово. Товар відповідає фото.

• Продавец  VM HOUSE

Віталію, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка і досвід використання продукту: металевих фіксаторів для шнурків дуже важливі для нас.

• Руслан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Стальной
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Товар відповідає опису. Буду і далі купувати в цьому магазині. Дякую.

• Продавец  VM HOUSE

Руслане, щиро дякуємо Вам за відгук!

Ми раді, що Вам сподобався наш товар. Бажаємо приємного користування!

Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного.

• Віра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Стальной
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Отримала фіксатори вчасно, користуюсь ними, все супер.

• Продавец  VM HOUSE

Віро, дякуємо за Ваш вибір, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами!

• Надежда Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Графитовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Товар отримали вчасно. Фіксатори сподобались, виконують свою функцію на 10/10.

• Продавец  VM HOUSE

Надіє, дякуємо за Ваш вибір, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами!

• Вадим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Стальной
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Фіксатори файні.

Вадиме, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.

• Руслана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Графитовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Мені все підійшло, якість товару чудова.

• Продавец  VM HOUSE

Руслано, вітаємо Вас!

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Золотистый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Товар якісний, все супер.

• Продавец  VM HOUSE

Олеже, дякуємо Вам за позитивний відгук на нашу продукцію, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.

Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Алиса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Стальной
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Проблема з вічним розв'язуванням шнурків у дитини нарешті вирішилась завдяки цьому фіксатору.

• Продавец  VM HOUSE

Алісо, дякуємо Вам за позитивний відгук на нашу продукцію, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.

Бажаємо приємного користування!

• Мария П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Графитовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Все сподобалось. Фіксатори чудові.

• Продавец  VM HOUSE

Маріє, дякуємо Вам за позитивний відгук на нашу продукцію, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.

Бажаємо приємного користування!