Отзывы покупателей о Накладки на стики KontrolFreek® FRENZY EDITION для Sony DualSense PS5 / DualShock PS4 [428993987]
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Дякую вам за швидке відправлення
- Достоинства:
- Зручні
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Топ якість!!
- Достоинства:
- Цупкі
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Дуже якісні, ніколи не користувався. Спробував - це як новий геймпад заточений під шутери. Замовив ще один комплект… на Dualsense Edge підходить без проблем, також і на звичайний! Дякую
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Максимально якісний товар,все чудово відправили швидко!
- Галузінський Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Максимально якісні стіки
Рекомедую- Продавец Pristavkin Dim
- Вадим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Чудовий товар! Рекомендую!)
- Микола Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Все робе, встановлюється легко.
- Достоинства:
- Цупкі
- Чамата О***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
НАкладки хорошої якості підійшли на аналог геймпаду ПС від GamePro
- Достоинства:
- Підійшли без проблем, дуже хороша якість
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Накладки купляла чоловікові, йому дуже сподобались. Дякую
- Дар'я Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Накладки просто супер
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Мені сподобалось, раджу спробувати
- Достоинства:
- Все чудово працює, якість, зручність
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Класний магазин
Приємні ціни та швидка робота!- Достоинства:
- Дуже зручні та якісні
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Беру вже в друге, ці насадки сподобались ще більше минулих
- Достоинства:
- якість оригінал
- Продавец Pristavkin Dim
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Все супер, швидко та якісно.
Дякую- Достоинства:
- Швидкість, ціна