Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Аккумуляторная батарея DOBE® TYX-0634B (1200 mAh) + кабель Type-C (3м) для геймпада Microsoft Xbox Series S|X с LED-индикацией [428994005]

Оценка пользователей 4.7/5
  • Володимир Д***

Хороший товар!

Достоинства:
    Очень длинный кабель с индикатором и батарея довольно долго держит заряд.
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Артем Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Швидко відправили, чудова якість, аккамулятор тримає довго, м'який та зручний кабель.

Достоинства:
    Якість, швидка доставка
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Павло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Замовленням повністю задоволений Акумулятор добре тримає заряд, зручно користуватись. Підійшов до геймпада без проблем, все працює стабільно. Окремо дякую магазину за швидку обробку замовлення та хороше обслуговування. Рекомендую!

• Ілля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Якісна батарея, та довгий шнур type c з індикацією, я задоволений та вдячний магазину за швидку доставку. Рекомендую!

Достоинства:
    Довжина, якість
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Нажаль нiде не написано якi саме аккумулятори всереденi, тому був неприємно здивований що там усереденi 2 ААА Ni-MH аккумулятори, судячи з розмiру батареї. По сутi єдина перевага цього комплекту - це можливiсть заряджати геймпад при його використаннi.

Достоинства:
    Довгий кабель, зарядка без виймання батареї
    Недостатки:
    Ni-MH аккумулятори всереденi
  • Дмитрий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Місяц використовую, нарікань не має, останні декілька днів граю по декілька годин поспіль по вечорам, консоль показує що сів на половину. Товаром задоволений

Достоинства:
    кабель
    Недостатки:
    Не помітив.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Анна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Акумулятором дуже задоволені, нарікань немає.

Достоинства:
    Все влаштовує

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Акумулятор тримає добре, ємність відповідає заявленому 1200, кабель зроблений з якісного матеріалу та довжиною 3м, добре що є індикатор заряду.

Достоинства:
    Ємність акумулятора, кабель

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Перший тиждень у користуванні, задоволений. Ак один раз зарядив, ще не розряджався (десь 7-10 годин гри за тиждень), якісний довгий кабель для зарядки з індикатором. Трохи не зручно, коли вимикаєш консоль, то кабель так і світиться) Думаю, геймпад можна заряджати, коли консоль вимкнена.

Достоинства:
    Довгий та якісний кабель, індикатор заряду
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Денис Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

я розумію кабель 3м, щоб можна було грати, але тут тільки для зарядки. Індикатор кабелю світится червоним і потім на секунду синім

Достоинства:
    1200 mAh, кабель з індикатором
    Недостатки:
    кабель 3м, індикатор блимає
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням! Кабель такий довгий щоб було зручно одночасно і грати і заряджати геймпад на будь-якій відстані :)

• Денис Д***

Наразі задоволений.

Достоинства:
    Швидка відправка. Відчувається дуже якісним і акумулятор і кабель.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Дмитро

Супер!

Достоинства:
    Все працює, довгий комплектний шнур
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Купував для геймпада Xbox Series S, все пряцює, заряд тримаж добре. Кабель з індикатором зарядки великий +

• Сергій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Все працює, на кілька днів пограти активно вистачає. Кабель для зарядки зручний, бо дістає до дивану і світиться, видно чи заряджається батарея чи ні

• Николай В***

Норм

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Як я його тільки не заряджав, йому н*****и. Не тримає й години. Заявлені 1200 міліампер нема і близько. 500 гривень на вітер. Так і сиджу з кабелем.

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Акумулятор не тримає й години,
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня, з Вами зв’яжеться сьогодні наш менеджер для зʼясування як ви його зараджаєте і вирішення питання. З приводу 500 гривень на вітер, Ви не чули що таке повернення бракованого товару? Ви може спочатку звернулись до продавця з цим питанням перед тим як відгук писати?

• Максим Б***

Хоч сам товар виявився не якісним, продавець зв'язався зі мною протягом години після написання відгуку, та повернув кошти за товар. За це ВЕЛИЧЕЗНИЙ плюс. Люди працюють на совість.

• Богдан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Прийшло все дуже швидко, зарядка аж 3 метра луже зручно грати на сидіти на зарядці, акамулятор дуже довго тримає

Достоинства:
    Дуже велика зарядка
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Олена Х***

Все отлично работает, спасибо

• Микита Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Все супер, відправили швидко, акумулятор працює добре. Дуже зручно, що на проводі є індикатор зарядки.

Достоинства:
    Ціна, якість, швидкість доставки
    Недостатки:
    Гуд за свої гроші
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Ярослав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Дуже зрочно заряджати пад одразу кабелем, без оцих виймань акумів. В комплекті ще йде довжелезний кабель з діодом, який показує заряджено чи ні зміною кольору.

Достоинства:
    зручний, працює як треба (і чого я раніше такий не купив...)

• Костянтин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

чудовий товар, але 1200mAh може бути замало для потужних ігрових сесій))

Достоинства:
    зручний, добре працює
    Недостатки:
    1200mAh трохи маловато, інколи гріється
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Олександр

И на сколько хватает этого монстра?

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

В комплекті довгий type-c кабель у обмотці - корисно. Про довговічність акумулятору говорити рано, час покаже. В цілому чудовий пристрій за свою ціну.

Достоинства:
    не дорого
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Андрій Х***

Як вам цей акумулятор?

• Андрей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Відправили швидко, товаром цілком задоволений.

Достоинства:
    Наявність шнура 3м с індикацією заряду самого акумулятора, доволі зручно заряджати геймпад коли низький рівень заряду.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Алексей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Во-первых хотел очень поблагодарить продавца за скорость отправки, срочно нужен был аккум, заказал и на следующий день в 12 дня уже приехал , качество класс , держит отлично, удивил провод в комплекте почти 3 метра в тканевой оплетке, индикация только не очень, мигает во время зарядки, в сумме все очень классно!

Достоинства:
    Продавец красавчик!!!
    • Продавец  Pristavkin Dim