- Виолетта Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MixUp. Цвет: Черный
Отличный водный пистолет,соответствует всем характеристикам,очень хороший продавец,быстрая доставка,ребёнок в восторге,рекомендую
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: MixUp. Цвет: Голубой
Купили дві штуки дітям, а по факту грали дорослі. близько 2-3х годин активного використання, і тільки після цього сів акумулятор.
Коштує своїх грошей- Достоинства:
- Зручний, нормальний акумулятор.
- Недостатки:
- не помітили
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: MixUp. Цвет: Голубой
Купили для чотирирічної сестри дружини. Щоб вона могла відстрілюватись від старших братів і сестер. Дитині пояснили як стріляти і заряджати (опустити передню частину в воду і нажати на гачок в іншу сторону). Після чого дитина успішно відстрілювалась від інших дітей (в них були простіші водяні пістолети). Бластер потужний. Стріляє схоже на кулемет -- головне направити в потрібну сторону і нажати на гачок, далі гачок можна не відпускати
Єдині мінуси які знайшли -- бластер важкий і після наповнення водою треба якийсь час почекати поки надлишок стече
Акумулятор радже зарядити перед тим як подаруєте, бо після того як подаруєте часу не буде -- вам бластер не віддадуть. Там перехідник на USB заряджається від будь якої банки чи зарядного. Заряду вистачає на годину-дві активного обливання водою- Достоинства:
- Далеко стріляє, має великий запас води, батарейки вистачає надовго, як заряджати і стріляти зрозуміла чотирирічна дитина
- Недостатки:
- Доволі важкий, після заряджання треба почекати якийсь час поки з нього стече зайва вода
- Єгор М***Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro
Товар поиехал полностью грязный, использованый, воду слили наверное прямо перед упаковкой в коробку, с отбитой крышкой!!!
Продавец ужасный, категорически не рекомендую. - Артур Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GEL.BLUSTER.MARKET. Цвет: Белый + серый
Рушниця - бомба!!! Б'є потужно, далеко й прицільно. Постійно користуємось, і, з січня здається, тіки раз заряджали, тобто й акумулятор не слабий!!! Дуже толкова штука! Хто не знайде як - набір води - курок тиснемо в зворотньому напрямку.
- Продавец GEL.BLUSTER.MARKET
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно отримувати зворотній зв'язок про наші товари)
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBIMBA. Цвет: Белый
Добре. Дітям сподобалось гратись.
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Недостатки:
- Не має
В коробке ни намека на инструкцию, продавец вне досягаемости. Одноразовые продажи!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сплошные недостатки товара и продавца
- Продавец GEL.BLUSTER.MARKET
Вітаю! Зв'язались для вирішення питання. Дякую