Отзывы покупателей о IP-камера поворотная беспроводная камера видеонаблюдения в патрон UKC Wi-Fi Smart Camera V380 E27 4.0 MP с приложением Ease Life
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: KalushVV
Камеру варто пропонувати разом із накопичувачем. І включити готову преміум-підписку на ПЗ, а то якось нахабно бачить, купуєш камеру, а на тобі ще гроші черзі мобільник заробляють.
В іншому за свої гроші камера шикарна, міцна, надійна, не потребує додаткових зусиль для встановлення.- Достоинства:
- відмінна картинка, широкий обхват, можливість зуму, визначає рух без нарікання
- Недостатки:
- ПЗ по роботі з камерою з набридливою рекламою
- Продавец KalushVV
Дякуємо Вам Олексію за позитивний відгук
- Алина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KalushVV
Довго підключається, бо глючить додаток, і то зовсів не icsee, зовсім інший додаток, це дуже не зручно, бо я сподівалась підключити до інших камер в цьому додатку
- Продавец KalushVV
Дякуємо за ваш відгук
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Kredo Lot VV
На четвертий місяць використання, якраз після завершення строку гарантії, перестала подавати ознаки життя. Сумно(
- Продавец Kredo Lot VV
Дуже шкода що так трапилося.
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Kredo Lot VV
4.5 месяца отработала и гавкнула
- Продавец Kredo Lot VV
Дякуємо за ваш відгук. Багато що залежить від того як використовували камеру та яке навантаження на мережу. Все може зламатися. Ми даємо гарантію на цю камеру 3 місяці. Можемо прийняти на сервіс. У нас є майстер який їх лагодить. Якщо ви згодні, то напишіть нашому менеджеру. Гарного дня!
- Сергей Н***
Я ж писав до вас через чат спродавцем, ви сказали що нічим допомогти не зможете
- Продавец Kredo Lot VV
Ви писали іншому менеджеру. Він не в курсі по цьому питанню