Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Автоматическая кормушка для кошек и собак с таймером до 48 часов в 2 приема пищи, механическая автокормушка с двумя контейнерами, миска для сухого и влажного корма с питанием от батарейки, бело-серый цвет, SP-17-Gray

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA

Так как батарейки в комплекте нет, то не проверил при получении и зря - не работает

Достоинства:
    Не удалось узнать
    Недостатки:
    Не работает
    • Продавец  ShemUA

Дякуємо за відгук. Ця годівниця працює за принципом механічного таймера. Після встановлення батарейки потрібно виставити час відкриття кожного контейнера в діапазоні від 1 до 48 годин. Після завершення заданого часу механізм автоматично відкриє кришку, тому для перевірки потрібно дочекатися повного відліку. Мінімальний час встановлення 1 година.

За умови правильного налаштування годівниця працює справно та відкриває контейнери у заданий час. Ми отримували про цю модель лише позитивні відгуки. Рекомендуємо перевірити, чи встановлена справна батарейка, виставити таймер на 1 годину та дочекатися відкриття кришки.

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA

Купувала для своєї кішечки, коли потрібно відлучитися на цілий день. Годівниця дуже сподобалася, таймер налаштовується легко і кришка відкривається у встановлений час. Зручно, що є 2 окремі відділення, можна залишити 2 порції їжі на різний час. Працює від батарейки. Пластик якісний, кришки щільно закриваються, тож корм залишається свіжим. Дуже зручна річ для коротких поїздок або якщо затримуєшся на роботі. Покупкою задоволені і я і киця)

Достоинства:
    зручний таймер, 2 відділення, працює від батарейки
    • Продавец  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук, фото та чудовий відеоогляд! Раді, що годівниця повністю виправдала ваші очікування.

• Наталья

Соответствует описанию полностью.

Вдячні Вам за відгук)

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA

Дуже хороша штука, виручає коли мене немає вдома
    Пес її трохи погриз, але на функціонал не впливає

Достоинства:
    Таймер
    • Продавец  ShemUA

Вдячні Вам за відгук!)