- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Размер: 56-60. Цвет: Черный + камуфляжный
Неакуратно зашили
- Продавец Power-electrik
Доброго дня. Перед відправленням весь товар ретельно перевіряється і відправляється в ідеальному стані.
- Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Размер: 56-60. Цвет: Черный + камуфляжный
Все ок
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Размер: 56-60. Цвет: Черный + камуфляжный
Добра
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Размер: 56-60. Цвет: Черный + камуфляжный
Форму тримає добре
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Фіксатор не тримається, тонкий шлейф
- Валентин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Размер: 56-60. Цвет: Черный + камуфляжный
Все як вописі , сподобалась.
- Продавец Power-electrik
Дуже раді, що Вам сподобалась. Носіть із задоволенням!
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Размер: 56-60. Цвет: Черный + камуфляжный
Гуд
- Продавец Power-electrik
Раді, що Вам сподобалась. носіть із задоволенням!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Размер: 56-60. Цвет: Черный + камуфляжный
Дуже задоволена кепкою. Повністю відповідає опису та фото.
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Продавец Power-electrik
Раді, що підійшов товар. Носіть із задоволенням!
- Давид Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Размер: 56-60. Цвет: Черный + камуфляжный
БЕЗ ЗАГИНІВ З БОКІВ - ТЕ ЩО ТРЕБА.
Гарний формат кепки з об"ємом що важливо, вона не лягає як ласьйон на голову, а придає об"ємну та естетичну форму.- Достоинства:
- Ціна/якість, зовнішній вигляд, БЕЗ ЗАГИНІВ З БОКІВ - ТЕ ЩО ТРЕБА
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Продавец Power-electrik
Дуже раді, що товар підійшов. Носіть із задоволенням!
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Размер: 56-60. Цвет: Черный + камуфляжный
Сподобалась. Відправили дуже швидко.
- Недостатки:
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Размер: 56-60. Цвет: Черный + камуфляжный
нічого особливого
- Достоинства:
- Недостатки:
- за такі гроші непотрібна
- Максим К***
Якщо вона вам не підходить, Ви могли від неї відмовитись. Але вирішили залишити собі. Тож носіть з задоволення!
- Юрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Размер: 56-60. Цвет: Черный + камуфляжный
Подобається)
- Достоинства:
- Зручна, стильна.
- Недостатки:
- Трохи жарка, як на літо та жарку погоду. Чорний колір притягує тепло...
- Олена К***
Дякуємо за відгук!Носіть із задоволенням. Кепка дійсно легка та стильна. Якщо бажаєте світлого кольору, то обирайте з нашого асортименту. Завжди раді допомогти з вибором.
- Віталій Г***Продавец: Power-electrik. Размер: 56-60. Цвет: Черный + камуфляжный
Відмовився.
Дешева підробка, кусок пластику. Голова постійно буде мокра від поту.- Достоинства:
- Недостатки:
- Дешевий неякісний товар.