Отзывы покупателей о Гарнитура Bluetooth New Bee NB-12 Black (NB-12)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Отзывы про товар продавца Schoff
  • Ігор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Придбав на заміну "помираючої" гарнітури. Дизайн і ергономіка досить непогані - вухо не обтяжує, виглядає стильно. Носити комфортно. Використовую суто для розмов. Одного заряду при середній інтенсивності вистачає поки що на кілька днів. Хоча ціна не зовсім бюджетна, як в Китаї, можу рекомендувати тим, хто шукає просту гарнітуру для 'hands free'/

Достоинства:
    Чути добре, як мені так і співрозмовникам також. Батарея досить довго тримає заряд. Кілька варіантів гумових амбрушур. Дві дужки для фіксації за вухом.
    Недостатки:
    При увімкненні відсутнє голосове повідомлення про орієнтовний рівень заряду, як у гарнітурах Plantronics. Гнучка дужка має незрозумілу фіксацію гарнітури
    • Ігор Ч***

Після пів року використання хочу додати 3 ключових для мене моменти:
      1. Насправді батарея дещо слабкувата — мені вистачає на 1,5–2 години неінтенсивних розмов на добу і залишається менше, ніж 40% зі 100%. Можливо саме в мене трапився такий екземпляр.
      2. При вмиканні модуля bluetooth потрібно вручну заходити в налаштування і вручну приєднувати. Автоматичного з’єдання не відьувається, хоча смартфон її ініціалізує і у відповідь гарнітура промовляє «disconnected-connected-disconected».
      3. Дужка кріплення гарнітури за вухом якась не комфортна — постійно вивертає навушник від обличчя і з вуха.

• Руденко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Пришло целый ,заряжен 40% работает.

Достоинства:
    Работает
    • Продавец  Schoff

Дякуємо за ваш відгук, Ігорю!
      Раді, що гарнітура Bluetooth New Bee NB-12 Black (NB-12) працює і прибула цілою.
      Бажаємо комфортного користування та гарного звучання!

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Прикольный. Сидит в удобно и слышно хорошо. Дальше посмотрим как проявит себя в работе

Достоинства:
    Удобный и сидит в ухе хорошо
  • Сергей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Спасибо большое продавцу Schoff ! Гарнитура пришла очень быстро! Работает гарнитура отлично! Меня слышат хорошо и я слышу тоже хорошо! Товаром доволен! Батарею держит отлично два дня тестил без заряда батареи и ещё не сел аккумулятор! Советую всем продавца и его товар!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

більшість моногарнітур досить масивні на вухо. попередня bee постійно вивалювалась. Ця оптимальна, гарно тримається звук без зауваження підключається і до ios і до андроїда одночасно. заряда вистачає мені на тиждень

Достоинства:
    легка маленька гарно чути
    Недостатки:
    не виявила
    • Продавец  Schoff

Дякую за відгук) приємного користування!

• Виталий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Все влаштовує, відповідає заявленим характеристикам

Достоинства:
    Легка, проста, легко підібрати перехідник під соє вухо
    Недостатки:
    У порівнянні з минулою не дуже довго тримає заряд
  • Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

!!!

• Продавец  GuchnoShop

Доброго дня, Олександр. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування!