Отзывы покупателей о Маска для предупреждения металлических скоплений в волосах L`Oreal Professionnel Metal Detox 250 мл
- Козяр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Abigail. Объем: 75 мл
Хороша і дієва маска. Взяла мініатюру на пробу. Тепер планую придбати велику банку.
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Abigail. Объем: 500 мл
Маска отличная, до этого брала в жёлтой банке, но эта мне больше подошла. Она буквально спасла мои волосы - после целого лета на солнце
Продавец быстро отправил - рекомендую- Продавец Abigail
Дякуємо за відгук!
- КатяОтзыв от покупателя. Продавец: HollyM Group. Объем: 500 мл
Замовлення прийшло дуже швидко. Дякую!
- Достоинства:
- Маска дуже хороша. Ефект шикарний. Не можна зрівняти із жодною маскою. Особливо рекомендую блондинкам.
- Недостатки:
- Галина Д***Продавец: Abigail. Объем: 500 мл
Маска може і хороша, але з продавцем не склалося. При оформленні потрібно оплатити тільки одразу, в мене виникла якась помилка, і замовлення висіло в статусі «очікує оплату» кілька днів, при цьому кнопки оплатити ніде не було. Писала і продавцю і Розетці, відповіді ніякої. Аж поки заказ не скасували і він значно виріс в ціні(((
- Продавец Abigail
Добрий ранок, Галина. За Вашим запитом, ми провели детальну перевірку. Бачимо, що Ви звертались до нас 07.01. У зв'язку з великим потоком замовлень, ми пропустили повідомлення.
Приносимо щирі вибачення за цей інцидент.
Ми врахуємо всі Ваші зауваження, щоб з кожним днем ставати кращими для наших клієнтів.
Сподіваємо на другий шанс.
З повагою, команда "Abigail".