- Давид С***Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Цвет: White
Хорошие наушники, заряд держат очень хорошо, проблем особо не возникало, но микрофон, просто ужасен) я не то чтобы часто им пользуюсь, так что мне разницы нету, но если вам он важен то не очень рекомендую
- Достоинства:
- Хороший звук, долго держат заряд
- Недостатки:
- Не очень хороший микрофон
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Цвет: White
Рекомендую всім
- Достоинства:
- Звук,Якість, добре сидять та не випадають
- Недостатки:
- Поки немає
- Кіра П***Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Цвет: White
Дуже гарні навушники! Приїхали трохи менше ніж за дві доби, продавець ввічливий) Кейс навушників трошки важкий, тому дуже приємно тримати в руках, ніде нічого не відходить, у вухах (особисто для мене) сидять просто ідеально! Зарядка, змінні вкладки, інструкція та упаковка-все є. Баси реально присутні, досить непогані, зробила середню гучність, чую тільки музику, нічого довкола)) Писали так само про такий собі мікрофон... нічого не знаю, дзвінки та голосові з гарною якістю. Поки мінусів не знайшла, ну дуже класні за свою ціну. Величезно дякую!)
- Достоинства:
- Приємний звук та гучність
- Недостатки:
- Не знайшла
- Віталійй С***Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Цвет: White
Не погані навушники за свою ціну , звук теж не поганий , ціна влаштовує і самі навушники в хорошому стані
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Цвет: White
Все чудово працює. Звук гарний за таку ціну.
- Альона Я***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Гарна якість
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Наушники отключаются через 10-15 секунд после подключению к телефону либо попался брак либо я не знаю что это
- Достоинства:
- Недостатки:
- Отключаться через 10-15 секунд
- Продавец KrokoDeal
ви зняли захисні плівки з клем? можливо вони розряджені . якщо зняли, зарядили але проблема залишаєтсья то напишіть в приватні повідомлення.
- Максим Д***
Правда
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: White
Вистачило на 4 місяці ((
- Достоинства:
- Дешеві
- Недостатки:
- Швидко зламалися
- Продавец Gadget OFF
Прикро, що досвід користування виявився невдалим. На жаль, гарантійний термін вичерпано
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Спочатку не розібралися, не зняли захисні клеми. Зараз все працює добре.
- Достоинства:
- Ціна, якість звучання
- Недостатки:
- Немає недоліків
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Всім привіт! Користуюсь навушниками уже довгий час тому вирішив написати відгук. Загалом навушники дуже класні і за таку ціну це просто топ. На початку навушники реально тримали заявлений час у описі. Але нещодавно скоріше вже через те що довго і часто користувався то я гадаю що зносилась батарея і навушники почали розряджатись з повного заряду до повного відключення буквально за ~10-15 хвилин. Але в цілому за таку ціну ці навушники продержались дуже довго тому 5 зірок однозначно.
- Достоинства:
- Ціна, Мінімалізм, Зручність
- Недостатки:
- Батарея
- Інна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: White
Відмінні навушники
- Продавец ALAL
Добрий день! Дякуємо вам за залишений відгук, будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: ACTIV
Все супер, але мікрофон жахливий
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Не перший раз беру своїй донці такі навушники. В цей раз не повезло. Вони не підключаються до телефона
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не підключились до телефону
- Продавец M Energy
ви зняли захисні плівки з клемм?
- Діана М***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Користуюся вже близько пів року — повністю задоволена. За свою ціну якість просто неймовірна. Нещодавно взяла ще й мамі — вона теж у захваті й навіть не повірила, що за таку вартість можна отримати такий результат. Однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- 10
- Недостатки:
- 1
- Анастасія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: White
У нас використання на телефоні і використання на Смарт телевізорі, переключення зайцмає час.
- Достоинства:
- дешеві, продавець консультує по характеристикам. звук чутно норм як для 400 грн.
- Недостатки:
- у разі користування навушниками почергово на різних пристроях перкключення між пристроями - довгий процес.
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Класні навушники.Користуємось тривалий час.Замовляли дві пари з різницею в часі,працюють без нарікань.
- Достоинства:
- Добре працюють
- Дарья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: White
Звук поганий, але швидко і нормально підключилися
Чисто як запасні норм підходять. Мікрофон поганий- Продавец ALAL
Дякуємо за відгук!
Раді, що пристрої швидко підключилися та підійшли як запасні.
Щодо мікрофона - дякуємо за зауваження, будемо працювати над покращенням якості наших товарів.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: White
Хорошо
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: White
Чудові навушники, дуже добре тримає зарядку, зручні , стильні гарні. Прийшли швидко, добре запаковані , є гарантія , продавець підтверджує замовлення швидко , в цей день відправляє і пише номер накладної. Дякую, задоволена .
- Продавец Gadget OFF
Олена, вдячні за ваш відгук! Приємного вам користування :)
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: White
Тільки що забрала з поштомату. Замерзли, погрілися 15 хв, і я їх включила. Прийшли одразу заряджені. Підключилися без проблем миттєво. Офігіти! Звук краще ніж в моїх Huawei за $80, які я купувала в Німеччині. Баси шикарні, я не очікувала такої якості. Стерео розкладає теж непогано. Єдине що, не стопають музику коли виймаєш з вух. Але то таке. Я їх брала мамі, щоб вона в лікарні дивилася свої серіали і не заважала іншим хворим. Думаю мінятися з нею. Рекомендую дуже!
Відправка і доставка 2 дні. Дуже дякую за такий товар. Прям топчик- Достоинства:
- Звук, миттєве сопряжіння.
- Недостатки:
- Не знайшла поки
- Продавец ALAL
Добрий день! Велике дякуємо за відгук, нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо продовжувати вас радувати нашим сервісом.
- Ануш Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Вже 3 місяці активного користування, і все добре. Звук чудовий, підключається завжди, сенсорні кнопки працюють.
- Ануш Ш***
Перестали працювати через пів року використання. Не падали, в воді не були. Просто перестали працювати і не заряджаються.
Краще взяти щось дорожче і якісніше, так як ці навушники довго не протримаються
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Дуже задоволена Легко і Приємно користуватись . Гарний звук , підключення до айфону за 10 сек, , без танців з бубном . Якісне упакування , є кабель зарядки . Ціна /якісь супер.
- Достоинства:
- Ціна , звук , швидке підключення , легке в приємне користування
- Руслан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Все чудово працює, за ці гроші кращих немає
- Достоинства:
- Звучання, якість пластику та збірки. Минулі 2 роки працювали, і те через воду зламались.
- Недостатки:
- Немає. Раджу в воду не занурювати. На дощ та вологість їм байдуже
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Працюють
- Достоинства:
- Ціна. Непоганий звук. Гарно тримаються. Швидко підключаються до телефону.
- Недостатки:
- Розмовний мікрофон
- МакарОтзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: White
замовив 18 листопада і до сих пор працюють чудово и зручні
- Петро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Mobi Fish. Цвет: White
За таку ціну норм
- Достоинства:
- Ціна , якість
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
За свою ціну пушка. В цілому можуть спокійно тягатися з моїми попередниками Motorola MOTO BUDS 120 та JBL Wawe Buds. Рекомендую 100%
- Недостатки:
- Час покаже
- Юля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Хороші навушники, все працює, звук добрий) Але не забудьте зняти захисну плівку з самих навушників, бо цього не сказано в інструкції, і я довго не могла зрозуміти через, що вони не під'єднуються)
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Якість звуку мені подобається, вже ходжу з ними 3 місяці і все чудово працює, заряд тримають довго, можу рекомендувати, за таку ціну вони просто супер!!!!
- Достоинства:
- Звук, батарея, якість , ціна
- Дмитро
Підкажіть будь ласка, мікрофон норм?
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Рік користуюсь, все чудово! Звучання нормальне, не тихо, не фонить. І підключаються без проблем (телефон моторола). За ці грощі прекрасний варіант.
- Достоинства:
- Перераховані вище.
- Дмитро
Підкажіть будь ласка, як вам мікрофон?
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Тримають добре, звучать якістно
- Настасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Купувала 4 лютого 2024 року, щойно знайшла в списку замовлень, думаю, напишу відгук) Користуюсь майже два роки, вуха супер Носила без чохла то трохи потерла, а звук не змінився зовсім, за 500грн(на той час) якісьь неймовірна
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Отлiчний, басс та качество
- Достоинства:
- Басс,звук,качество,заряд
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Навушники як оригінал, все точнісінько точ-в-точ.
- Достоинства:
- Бач,звук,заряд,качество.
- Недостатки:
- Немаэ
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case. Цвет: White
За таку ціну дуже гарні та якісні навушники - рекомендую, проте є зовсім маленький незначний нюанс.
- Достоинства:
- Швидкість підключення та реагування на будь які функції, відносна гарна якість звуку,
- Недостатки:
- Відсутність регулювання гучності
- Продавец re:Case
Дякуємо за відгук. Вдалого користування, звертайтеся до нас ще!
У нас завжди найбільший асортимент чохлів і захисних стекол для смартфонів.
З найкращими побажаннями інтернет магазин re: Case
- ЕвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
За свою ціну - норм. Вистачає заряду на довгий термін. Якість звуку нормальна.
- Достоинства:
- Ціна і швидка доставка
- Недостатки:
- мікрофон слабий. погано чути при розмові. Іноді неадекватна реакція на перемикання дотиком