- Руденко Є***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Замовлення обробили швидко операторка ввічлива та чутна, прийшла вже на наступний день, налаштовується легко, звук чіткий, дефекти відсутні, стан ідеальний, а за свої гроші - бомба
- Достоинства:
- Якість гітари, швидкість доставки та обслуговування, ціна
- Недостатки:
- Відсутність прямих рук гравця, але це лікується
- Богдана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Дякую за гітару, вона просто прекрасна.
- Достоинства:
- Гітара чудова для своєї ціни.
- Недостатки:
- Немає.
- Лютник Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Чудовий,ввічливий продавець. Все доступно пояснив. Швидка та оперативна доставка. Рекомендую до співпраці.
- Достоинства:
- Все чудово. Оперативна та швидка відправка.
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Дякую, все сподобалось.
- Достоинства:
- Швидко відправили, проконсультували, після отримання поцікавились чи все сподобалось.
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Гітара чудова, доставили вчасно.
- Недостатки:
- Невиявили
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Гітара якісна, питань немає. Доставили вчасно.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Гарна якість за відповідну ціну!
Трішки завузький гриф) - Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Все чудово! Гітара вже приносить масу задоволення, дуже дякую!
- Люда М***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Дуже гарна гітара. Прийшла ціла, гарно запакована. Зручна, гарно звучить. Все дуже сподобалось.
- Дмитрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Гітара прийшла дуже гарно запакована, в ідеальному стані, доставили дуже швидко. Дякую
- Достоинства:
- Швидка доставка, все в ідеалі
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Гітара високої якості
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Гарна гітара, легко налаштовувати, чудово звучить. Ввічливий продавець, дуже швидко отримали, запаковане належним чином.
- Достоинства:
- Все супер! І гітара, і продавець!
- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Все сподобалось.
- Мальковская А***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Гітарою племінник дуже задоволений, сервіс супер. Дякую Вам!
- Достоинства:
- Дуже оперативно
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Гітара просто шикарна, особливо для початківців які починають грати.
Якість також, Гриф сидить в руці відмінно, нічого руку не смикає і все гладенько.
Рекомендую і сам бренд і магазин який продав дану гітару.- Достоинства:
- Сама гітара
- Недостатки:
- відсутні
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Обрав цю модель акустичної гітарі, марки Yamaha. Тому, що багато чудових відгуків чув за F310, саме те що треба для початківців, які хочуть й мають бажання вчитись грати. Після оформлення замовлення, зімною зв'язався представник фірми, запитали чи дані всі вірні, та порекомендували ще каподастр. Я взяв і його теж. Гітара з комплектом та каподастр, доставили через день. Все чудово без пошкоджень доїхало. Гітара дуже гарна та якісно вироблена, струни хороші. Рекомендую, так як тут йде ще комплект аксесуарів до гітари)
- Достоинства:
- Якісна гітара, й комплект аксесуарів до нього, те що треба. Струни хороші, щоб вже почати вчитись, поки міняти на інші не бачу сенсу
- Недостатки:
- Не виявив
- Ярослав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Все гаразд, донька дуже задоволена.
Але сказала, що розстроєна вона, але це не привід хвилюватися. Звук, каже гарний! Порекомендував їй звернутися до себе в музичну школу, а потім, міркую під фортепіано вона зможе сама налаштовувати. Дякую Вам за швидкість та якість, а також за супровід нашої покупки. Розвивайтеся у наш не простий час!
Рекомендую усім для покупок- Достоинства:
- Фірма каже сама про себе
- Недостатки:
- Не має