Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Миска непроливайка для собак и кошек поилка с защитой от проливания для воды 1.5л BRS White

Оценка пользователей 4.6/5
  • Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Чудова миска для активних улюбленців! Об'єму 1.5 літра вистачає на цілий день, а конструкція із захистом від проливання реально рятує підлогу

• Андрій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Працює по принципу поплавка з отвором всередині. Поплавок складається з двох частин, в які попадає вода та він частково притоплений. Тому води в місці забагато. Мабуть тільки для котів чи маленької собаки

Достоинства:
    Недостатки:
    води навколо багато як і зі звичайної миски (собака Лабрадор)
  • Алина я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Такая удобная мисочка оказалась) я в приятном удивлении) до этого были обычные миски и фонтан, ничто не спасало от кучи брызгов на полу и мокрой шерсти. У меня плоскомордые котики и собачка , купить именно такую поилку было самым оптимальным решением) еще и дешево в отличии от фонтанов)

• Мухамеджанова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Навіть кошеня одразу освоїло миску

Достоинства:
    На даний момент проблема з розливанням води усунуто
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  StarLight

• Сеймур К***

Отлично

• Микита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Товар якісний, відповідає опису. У користуванні більше 2 місяців, нарікань немає. Принаймні для кішок свою функцію виконує на 100%. Виглядає так, що і для собак буде чудовим варіантом.

Достоинства:
    Дійсно не переливається, хоча кішка дуже намагається.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  StarLight

• Алина я***

Да, для собачки тоже оказалась отличная поилка) щеночек в 3 месяца сразу поняла как пить и мордочка более сухая)

• Лілія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Товар приїхав дуже швидко. Миска велика та зручна, виготовлена з якісного, міцного пластику, легка у користуванні.

Достоинства:
    Розмір, міцність матеріалу та функція непроливання.
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  StarLight

• Лиля Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Чудова напувалка. Працює як описано в характеристиці.

• Полина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Мисочка прекрасна. Якість порадувала, собані дуже подобається.

• Ангеліна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Крута миска. Дійсно відповідає своїм характеристикам. Стильно виглядає.