Отзывы покупателей о Паровая щетка для домашнего груминга кошек и собак аккумуляторная расческа для удаления шерсти Orange

Оценка пользователей 4.71/5
  • Алина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гарна щітка. Коту подобається:)

• Андрей В***

Щіточка супер котам подобається

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

замовили щітку, вже 3 добу заряджається і не працює, видає пар тільки коли підключена до розетки.

Хочемо зробити повернення, чекаю на інформацію щодо повернення

Достоинства:
    швидко відправили
    Недостатки:
    не працює
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Вибачаємось за незручності. На жаль це схоже на заводський брак товару. З Вами звʼяжеться наш сервісний менеджер та Вам буде відравлена заміна товару за наш рахунок! Будь ласка, очікуйте.

• Продавец  StarLight

Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.

• Катерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Щіточка просто супер, котик від неї в захваті відправка була швидко. Рекомендую

• Олеся Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Все добре, щітка працює, кіт задоволений)

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Швидко відправили. Товар працює та без пошкоджень

Достоинства:
    Гарно збирає шерсть кішки
    Недостатки:
    Вода не безкінечна
    • Продавец  StarLight

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудова щітка. Зручна і красива. Водичка розпиляється дрібно і комфортно. Вичісує добре і кота і собаку. Пухнастики трішки в шоці, але полюбляють масаж голови цією щіткою)

Достоинства:
    Вартість, функціонал

• Галина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Щітка зручна у використанні.

• Тіна
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Коти поки лякаються "пшику")))
    Щіточка хороша, не травмує і гарно вичісує.

• Антоненко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар полностью отвечает описанию оперативно доставили

Недостатки:
    Не замечено
    • Продавец  StarLight

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Хороша щітка. Дійсно вичісує більше шерсті, ніж звичайна не парова.

Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  StarLight

• Аліна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Щітка чудова, кіт у захваті)

• Тарас К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Побачик в тиктоці таку щітку, знайшов тут й замовив. Дуже класна річ, кішка задоволена і я теж.

• Кирило Т***

Супер щітка. Рекомендую!