Отзывы покупателей о Мощный шуруповерт аккумуляторный, дрель-шуруповерт аккумуляторный ANDER ONE 12V+2 АКБ+кейс с полным комплектом насадок черно - голубой (5150452034)

Оценка пользователей 4.61/5
  • AI аналіз відгуків
    140 відгуків:  позитивний: 82%, нейтральний: 10%, негативний: 8%
    На основі 140 реальних відгуків покупців акумуляторного шуруповерта, можна зробити висновок: цей інструмент став популярним вибором для домашнього використання завдяки низькій ціні, достатній функціональності й багатій комплектації. Покупці відзначають задовільну якість для своїх грошей, зручність та простоту у використанні. Серед недоліків часто згадуються слабкий акумулятор, невисока потужність для складних задач, неякісні біти, а також випадки браку акумуляторів чи зарядного пристрою. Загалом, продукт рекомендують як оптимальний для нескладних домашніх робіт.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Наталія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Працює добре. Компактний. Швидко заряджається.

Достоинства:
    Там де погано видно допомагає підсвітка.
    Недостатки:
    Поки немає.
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Людмила В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Швидка доставка, виеонуж свої функції відповідно характеристикам товар. Ми задоволені.

• Юлія К***

Працює добре

• Даниил
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

За свою цену более чем достойно

Достоинства:
    дешёво
    Недостатки:
    почти бесполезный фонарик и 'пластилиновые' биты
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук та об’єктивну оцінку нашого інструменту! Нам приємно, що ви вважаєте покупку достойною за свою ціну.

Щодо ваших зауважень, хочемо надати кілька роз’яснень:

Набір біт та аксесуарів додається виробником як стартовий бонус, щоб ви могли перевірити прилад та виконати перші побутові завдання одразу після розпакування. Для професійних або тривалих робіт ми завжди рекомендуємо доукомплектувати інструмент спеціалізованими бітами з посиленої сталі (S2), які розраховані на високий крутний момент.

Вбудований ліхтарик у цій моделі призначений для роботи у важкодоступних місцях (наприклад, всередині шафи), де він допомагає краще бачити шліц саморіза, а не для повноцінного освітлення приміщення.

Ви отримали потужний безщітковий двигун та два акумулятори у зручному кейсі за ціною, що є однією з найкращих на ринку.

Впевнені, що сам шурупокрут прослужить вам довго і стане надійним помічником у домашніх справах!

З повагою, адміністрація магазину.

• Раїса С***

Не виправдало очікування

Достоинства:
    Не знайдено
    Недостатки:
    Комплект насадок дуже поганий.
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня!

Нам прикро, що набір аксесуарів не виправдав ваших очікувань, проте хочемо звернути увагу на основні характеристики товару:

Дана модель шурупокрута розроблена як ефективний інструмент для домашнього використання з двома акумуляторами в комплекті для тривалої роботи. Сам інструмент проходить перевірку на відповідність технічним параметрам 12V.

Набір насадок є додатковим бонусом до шурупокрута. Як правило, професійні розхідні матеріали купуються окремо під конкретні типи завдань, тоді як комплектні насадки призначені для базових побутових потреб.

Ми цінуємо кожного покупця, тому наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом у порядку черги. Ми готові запропонувати обмін або повернення товару протягом 14 днів згідно з чинним законодавством, якщо інструмент не був у використанні.

Ми прагнемо, щоб кожен клієнт був задоволений покупкою, і обов'язково знайдемо рішення, яке вас влаштує.

• Продавец  LICVID-SHOP

З клієнтом зв'язалися для вирішення питання, але клієнт повідомив що самим товаром буде користуватися й надалі, питання були лише до заводських насадок \ біт, на жаль, ми як продавець, не можемо контролювати матеріал з якого виробник виготовляє насадки.

Питання було закрито.

• Павло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

На свої гроші чудовий варіант. Після отримання виявився один нюанс. Дякую продавцю за оперативність у вирішенні питання.

Достоинства:
    Якість за свої гроші на висоті
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку якості товару.

Нам прикро, що під час комплектування замовлення виникла ситуація з відсутністю зарядного пристрою. Ми цінуємо, що Ви одразу звернулися до нас для вирішення цього питання.

Для нас важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволений покупкою, тому ми оперативно надали компенсацію для розв'язання цієї проблеми. Раді, що Ви оцінили нашу швидкість та професіоналізм.

Нехай шурупокрут служить довго та допомагає у всіх справах! Будемо раді новим замовленням.

• Віталіна Б***

Сподобався. Дякую.

• Игорь Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Працює дуже добре, АКБ заряджені, для домашнього використання просто супер

Достоинства:
    Ціна , швидка доставка
    Недостатки:
    Біти , але це не так важливо
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Чудова рік для дому. Мені подобається !

Достоинства:
    Працює добре!

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Брав аби крутив, вікорістовую для розбірки і збірки салону або при ремонті в автомобілях. По ціні/робота задоволений. Шось посверлити слабкуватий акумулятор, чим меньше свердло тим довше сверлить.

Достоинства:
    крутить
    Недостатки:
    Погано затискає патрон, важко також розжати як затягнув).
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і що поділилися досвідом користування.

Хочемо уточнити, що ця модель дриля-шурупокрута призначена передусім для побутових і слюсарних робіт, таких як складання меблів, ремонт у домі чи автомобілі, робота з кріпленнями.
      Потужність 12 V і крутний момент до 22 Нм забезпечують оптимальну силу для закручування/відкручування гвинтів, але при свердлінні товстого металу або бетону інструмент може відчуватись менш потужним — це нормально для компактних акумуляторних моделей.

Щодо патрона — він швидкозатискний, тому при затягуванні рекомендуємо робити це до клацання, щоб свердло трималося щільно, а для розтиснення — злегка провернути у зворотному напрямку до фіксації.

Дякуємо, що оцінили співвідношення ціни та якості — ваш відгук допомагає іншим покупцям обрати перевірений інструмент!

• Віктор В***

Все добре

• Александр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Звиняйте.Знайшов гнездо для зарядки.

Достоинства:
    Дуже класний.

Дякуємо, що уточнили!
      Раді, що ви швидко розібралися з гніздом зарядки і залишилися задоволені покупкою.
      Цей шурупокрут дійсно поєднує потужність, зручність і надійну автономність завдяки двом акумуляторам у комплекті, тому стане надійним помічником у будь-яких побутових чи професійних роботах.
      Щиро вдячні за ваші відгуки та довіру до нашого магазину.
      Бажаємо легкого й ефективного використання інструмента!

• Александр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Не можу знайти гнездо для зарядки.

Достоинства:
    Дуже класний.
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук і високу оцінку моделі! Раді, що шурупокрут вам сподобався.
      Щодо гнізда для зарядки — воно розташоване безпосередньо на акумуляторі, який заряджається через зарядний пристрій із комплекту, а не через сам корпус інструмента. Таке рішення забезпечує надійність контактів і довший термін служби батарей.
      Якщо виникатимуть будь-які питання під час користування — ми завжди на зв’язку та з радістю підкажемо. Бажаємо приємної роботи з інструментом.

• Людмила Б***

Все добре! задоволені!

• Оксана Г***

Рекомендую

• Ігор Л***

Все супер

• Игорь А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Все дуже чудово працює.Дякую.

• Віктор Ж***

За эту цену-нормально.

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Все устраивает,нормальный шурик за свои деньги

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Чудова річ для дому усім раджу , гарно укомплектований , дуже зручний , та на свою ціну взагалі супер, Продавець дуже вічливий все швидко і якісно доставлено

Достоинства:
    Легкий компактний , потужний ... Зручний у використані та чудова комплектація

• Анжела
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Купила на подарунок. Сподобалося що в комлектації було багато необхідного на мою думку: і пластиковий кейс, і акумулятори, і багато різних насадок. І ціна дуже приваблива. З приводу роботи сказати не можу, бо ще не користувалися.

Достоинства:
    Пластиковий кейс, 2 акумулятори, багато різних насадок
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до нашого товару.

Приємно знати, що комплектація та ціна вас приємно здивували — ми дійсно намагаємось підібрати найфункціональніші набори, які стануть у пригоді як у побуті, так і в подарунок.

Якщо після використання у вас виникнуть запитання щодо роботи шурупокрута — ми завжди на зв’язку й будемо раді допомогти!

Бажаємо, щоб подарунок виправдав усі очікування і приніс максимум користі.

З повагою,
      Команда підтримки.

• Виктор Б***

Потужний

Достоинства:
    Без провода

• Борис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Досить потужний. Зарядив аккумулятори, бо були майже разряженi.

Достоинства:
    Два АКБ. Це добре.

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Гарний,міцний,для дому те що треба

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Володимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Вчора я перелякався,що купив брак(пробуксовував),поки не розібрав його.Планетарки хороші,цілі,змащені.Як виявилося,я не дотиснув переключателя в позицію дрелі.Дякую за хороший інструмент!

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  LICVID-SHOP

Шановний Володимир,

Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом! Ми раді, що потужний акумуляторний шурупокрут виправдав ваші очікування та що ситуація успішно вирішилася.

Дійсно, правильне налаштування перемикача режимів – важливий момент для коректної роботи інструменту. Ваша уважність допомогла уникнути зайвих хвилювань, і тепер ви можете повною мірою оцінити переваги цього шурупокрута.

Бажаємо вам зручної роботи та надійної служби інструменту! Якщо виникнуть запитання – ми завжди на зв’язку.

• Ганна З***

Чудово працює.

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Ганна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Дуже гарний шурупокрут для роботи вдома! Швидка і зручна доставка! Дякую магазинуRozetka!

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Андрій С***

Працює!!!!все добре

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Виталий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Нормальный на свою цену шуруповёрт. Пока нареканий нет.

Достоинства:
    Цена
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Віталій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Юрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Якість відповідає ціні. Особливих недоліків немає

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Юрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Сергій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

За свою ціну дуже гарний шуруповерт. В критичній ситуації стався мені в нагоді. Акумулятори тримають заряд декілька діб.

Достоинства:
    Зручний в побуті.
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Крістіна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Дуже задоволена. Акумулятора вистачає на довго.

Достоинства:
    Зручний
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Христина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Маріанна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Дуже хороший помічник, купувала на подарунок, чоловік задоволений!

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Маріанна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Товар сподобався все робоче, випробували сподобалося дякуємо розетки і продавцю, рекомендую цей товар.

Достоинства:
    Все супер
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Валентина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Зі своїми функціями виконується на ура!

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Дарина С***

Все чудово!

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Дарина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.