Отзывы покупателей о Арт Держатель Рамка на Стену 80x50 см. для фирменного конструктора Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (42171) Type-A

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Game World

Чудова рамка, машина на ній має фантастичний вигляд. Плакат хорошої якості. Пакування дуже добре, всі кріплення в комплекті.
    Однак є пару негативних моментів: дві глибокі подряпини на нижній частині рамки (по одній з кожного боку) та нестиковка частин одного кута рамки.

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Game World

Рамка супер! Купляла на подарунок чоловіку, він дуже задоволений! Ми прикріпили її не дуже надійно перший раз, і вона впала, але ніде не зламалася, не тріснула і не побилася! Дуже якісна! Рекомендую даного продавця!

Достоинства:
    Міцна конструкція
    Недостатки:
    Немає!
  • Євген П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Game World

Дуже якісна рамка. Легко кріпиться, виглядає чудово. Окрема подяка за топове пакування та швидку відправку. 22 січня замовив, 23 вже повісив). Якщо буду збирати ще набори Lego із серії F1 - замовлю рамки у Вас)

Достоинства:
    Дуже якісно зроблено
  • Богдан М***

Якість на висоті. Швидка відправка

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Game World

Гарний дизайн, легко криіпиться, ну і великий плюс за Українське виробництво

• Юлія

Вітаю , хотіла уточнити за машинку , вона йде сразу у зібраному вигляді ?

• Дмитро Н***

Це тільки рамка. Авто в комплект не входить.
      Сама автівка коштує приблизно 8000 грн, тож було б дивно отримати її разом з рамкою за 2800

• Ярослав

Рекомендую.
    Швидко відправили, сама рамка дуже гарна та якісна.

• Владислав Б***

Усім рекомендую

Достоинства:
    Відмінний вигляд
    Недостатки:
  • Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Game World

Взяв 2 рамки під McLaren та Mercedes. Якість відмінна, легке кріплення, все необхідне у комплекті. Виглядають супер. Зроблено в Україні. Буду брати ще.

Достоинства:
    Зроблено в Україні