- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Сподобався і шампунь і кондиціонер.
- Константин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Всё хорошо
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
До этой покупки пользовалась только шампунем этой фирмы и другим бальзамом! Эффекта вау не было) Сегодня воспользовалась и шампунем и бальзамом)Я в шоке от эффекта! Давно у меня не было настолько гладких и шелковистых волос)Отдельное спасибо продавцу за подарок
- Достоинства:
- Для жирных волос это набор 10 из 10
- Недостатки:
- Их нет)
- Оксана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Купила первый раз попробовать, после первого использования волосы третий день уже мягкие, а это у меня редкость
- Недостатки:
- Пока нет
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Дуже класний набір. Зручний, економно використовується, має настуральний запах. І волосся на другий день ще не жирне від нього.
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Набор супер
- Достоинства:
- Крепкі волоси ростуть і не випадають
- Недостатки:
- Не замітила недостатків
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Дякую, все відповідає опису. Отримала все в зазначені строки. І дякую окремо за подаруночок
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Поганий, голова свербить та лупа після нього зʼявилася, то одразу перестала користуватися, а мила голову тільки два рази
- Павловська О***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Отримала вчасно, гарне пакування. І маленький подарунок . Шампунь гарний, мені підійшов, кондиционер протестую пізніше.
- Достоинства:
- Гарно пініться, волосся після використання шампуню м'яке та шовковисте.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Шампунь та кондиціонер мені сподобалися. Шампунь дуже добре справляється з жирним волоссям. Кондиціонер робить волосся мʼяким і слухняним.
- Достоинства:
- Дуже приємний аромат
- Недостатки:
- Не виєвила
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Отримала швидко.все гарно запаковано.Користуюсь цією лінією вже близько року,дуже задоволена.
- Достоинства:
- Швидка відправка.Все якісно запаковано.
- Продавец Maxxicom
Вітаємо) Дякуємо за ваш відгук. Раді, що вам все сподобалось. Ми завжди намагаємось вдосконалюватись та ставати кращими для вас! Приємного користування та до нових зустрічей)
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Чудовий набір, після двох разів використання волосся стало краще, відчутно зменшилося випадіння, посічені кінчики майже не турбують. Подобається, що волосся пахне ніби щойно вимите навіть на третій день після використання, довше перевіряти не стала) мене дуже здивувало, що волосся не ставало жирним, що було на наступний день після використання будь якого іншого шампуня, але з цим моє волосся на вигляд так і було чистим. Дякую буду користуватися і далі))
- Продавец Maxxicom
Дуже раді, що ви задоволені результатом від використання набору! Ми завжди стараємося зробити наших клієнтів щасливими. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас, якщо вам знадобиться додаткова інформація або поради. Дякуємо за ваш відгук, і ми сподіваємося, що ви будете продовжувати користуватися нашими товарами та пропозиціями