Отзывы покупателей о Набор Soika Глубокое очищение для жирных волос шампунь 300 мл + кондиционер 200 мл

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom

Шампунь підійшов. Добре очищує волосся і не викликає лупу, а кондиціонер робить волосся гладкішим

Достоинства:
    Ціна, зручність бо є дозатор
  • Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom

Все дуже гарно запаковано і маленький подарунок поклали , дякую велике продавцю .

• Вікторія С***

Все чудово
    Дуже дякую

• Юлія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom

Дуже задоволена використанням, все відповідає опису

Достоинства:
    Гарно піниться, добре очищує
  • Денис В***

Нормально.

• Таня Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom

Товар хороший,запах дуже гарний.

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom

Замовила вперше . Брала для підлітка.Користувались тільки один раз поки,тому сказати більше нічого не можу.Через деякий час можна буде оцінити краще.

Достоинства:
    Гарне пакування,швидка відправка.
    Недостатки:
    • Продавец  Maxxicom

Вітаємо) Дякуємо за ваш відгук. Нехай замовлені засоби принесуть вам задоволення та бажаний результат! Чекаємо на вас знову! )

• Валентина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom

Дуже задоволена цим набором, волосся блискуче, шовковисте і довше не жирніє. Буду замовляти ще.

• Продавец  Maxxicom

Вітаю) Нам дуже приємно, що Ви отримали бажаний результат та гарні емоції від замовленого догляду) Дякуємо Вам за відгук та довіру) Чекаємо на Вас знову)

• Уляна П***

Швидка та якісна відправка ,щиро дякую Вам

• Продавец  Maxxicom

Дуже дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно чути, що Ви задоволені швидкою та якісною відправкою. Ми завжди прагнемо надавати найкращий сервіс! Чекаємо на вас знову!

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom

Шампунь і кондиціонер чудові. Скористалась лише раз, але ефект уже помітний.

Достоинства:
    Хороша якість за помірну ціну
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Maxxicom

Дуже радіємо, що вам сподобалися шампунь і кондиціонер! Це чудово, що ви вже помітили ефект після першого використання. Якщо у вас є ще якісь питання або ви бажаєте поділитися враженнями після більшого застосування, не соромтеся писати! Дякуємо за ваш відгук!

• Тетяна П***

Після довгого користування помітні все ж недоліки. Не радила б користуватися щодня. Обезжиоює ідеально, але якщо користуватися часто, то висушує волосся. На щодень потрібен м'якший і більш зволожуючий шампунь.