Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Кушон со сменным блоком CUSKIN Clean-Up Skinfit Cushion SPF 50+ PA+++ 15 г + 15 г 21 тонн

• Стелла

• Яна А***

В восторге

• Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL

Один з найкращих тональних засобів, який в мене був. Легко наноситься, немає ефекту маски, підлаштовується під тон шкіри. В мене світла шкіра, тому взяла 21 тон і він ідеально підійшов. Також дуже добре маскує недоліки, оскільки в мене багато постакне, то цей тональний прям маст-хев.

• Поліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL

достатньо легко наноситься) дійсно адаптується) має вологий, блискучий, але в міру, фініш) перекриває легкі недоліки, під очі хотілось би чогось щільнішого, але це індивідуально) добре, що є другий блок за таку ціну) спф також класна опція) за рахунок спф потрібно дуже гарно змивати, обов'язково з міцеляркою

Достоинства:
    гарне покриття
    Недостатки:
    ціна
  • Алина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL

Користуюсь кушоном близько місяця, і я у захваті . Дуже гарно адаптується під тон шкіри,лягає рівномірно, не відчувається на обличчі, і на моє здивування гарно перекриває дрібні недоліки. Дуже зручно, що в комплект входить запаска, та великим плюсом є те, що він включає в себе spf 50.
    Дуже сподобався сервіс. Обробили та відправили товар швидко.

Достоинства:
    Адаптація під тон шкіри, рівномірне перекриття
    Недостатки:
    Не знайшла