Отзывы покупателей о Самокат-велобег 3в1 Best Scooter BS-23180. 3 PU колеса с подсветкой, сидение, амортизаторы, родительская ручка

Оценка пользователей 4.81/5
на основе 31 отзыв
  • Отзывы про товар продавца EFFECT
  • Совінський О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EFFECT. Цвет: Синий

Купували на подарунок, коробка порвана, сам самокат на кожній деталі має потертості та подряпини. При отриманні не розпаковували так як думали, що це новий товар і з ним все добре, добре запакований, тепер дуже жалкуєм

Недостатки:
    Порвана коробка, потертості на деталях
  • Екатерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green bear. Цвет: Зеленый

Отличный самокат

• Екатерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green bear. Цвет: Зеленый

Гарний вєлік

• Продавец  Green bear

Дякуємо за відгук! Раді, що самокат-біговел Best Scooter 3в1 вам сподобався. Бажаємо веселих і безпечних прогулянок!

• Віктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green bear. Цвет: Розовый

Відсутнє місце для ніг дитини, коли складений як беговел з ручкою.

• Продавец  Green bear

Дякуємо за відгук і зауваження!
      Дійсно, у самокаті-біговелі Best Scooter 3в1 не передбачено місце для ніг дитини в режимі з ручкою — це особливість самої конструкції, яка добре видно на фото товару.

Сподіваємось, що інші функції моделі подарують вашій дитині зручність та задоволення від катання!

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Фиолетовый

Все чудово,сподобалося, якісь гарна

Дякуємо звертайтесь))

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall. Цвет: Салатовый

Швидка доставка, без дефектів, легко збирається

Достоинства:
    Гарний сервіс
    • Продавец  Expert Mall

Олександра, дякуємо Вам за високу оцінку! Нам приємно знати, що Ви задоволені вибором нашого магазину та якісним товаром. Ми стараємось радувати наших покупців відмінним сервісом та оперативною відправкою замовлень. Звертайтесь до нас ще наступного разу! Бережіть себе та будьте здорові!

• Мар'яна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Фиолетовый

Дуже задоволена покупкою

Достоинства:
    Висока якість, легка продумана конструкція, швидка відправка, відмінний сервіс
    Недостатки:
    Нкмає
    • Продавец  Spirite

Раді що вам сподобалось звертайтесь))

• Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall. Цвет: Розовый

Самокат дійсно крутий, брала для онучки 1,9 місяців дівчинці. Матеріал якісний, міцний, колеса обертаються мʼяко та безшумно. Керування зручне, дитині і батькам подобається. Є лише одне зауваження, місце для сидіння могло би бути трохи ширше, навіть для маленької дитині трохи незручно. Загалом на свою вартість- КРУТИЙ Транспорт!

• Продавец  Expert Mall

Ірина, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Нам приємно, що дитині та батькам сподобався самокат і Ви високо оцінили нашу роботу! Щодо сидіння-зауваження такого роду вперше, прийняли до уваги та передамо постачальнику. Звертайтесь до нас ще!

• Алла Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS. Цвет: Желтый

Дитині і батькам самокат дуже сподобався

• Продавец  DIGOS

Доброго дня Алла. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Сабина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Желтый

Дякую , за вашу роботу , сподіваюсь моєму синові сподобається подарунок ❤️❤️❤️

Достоинства:
    Якість , ціна , дизайн
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  FaynaStore

Дуже дякуємо за зворотний зв’язок Зростайте здоровими і щасливими в мирній Україні (wink)

• Елена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Юнга. Цвет: Черный с оранжевым

самокат класний, дитині подобається. Ціна/Якість відповідають.

Достоинства:
    самокат класний, дитині подобається. Ціна/Якість відповідають.
    Недостатки:
    немає підставки для ніг, і щоб з біговелу зробити самокат на прогулянці- треба носити з собою викрутку
  • Ирина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Желтый

Самокат класний.
    Дитина задоволена)

Дякуємо)

• Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Юнга. Цвет: Черный с оранжевым

Придбали цю модель для дитини віком 1.8. Поки використовуємо як біговіл з батьківською ручкою. Переваги в порівнянні з іншими схожими моделями - ціна, якість, добре збирається, проблем в цьому не було. Але нижня платформа для ніжок замала, треба докомплектовувати самому (або щось вигадувати) бо при їзді ніжки втомлюються і дитині тяжко їх вмістити там...також сам самокат заважкий, тому дитина поки його катать сама не може. Батьківська ручка теж замала навіть на максимальній її висоті, як для мене зростом 195 см так і для дружини 167 см, якби додати ще см 20 було б норм. Чекаєм поки підросте, щоб катався сам)

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Нема підставки під ніжки, заважкий для дитини віком до 2-х років, батьківська ручка замала
    • Евгений Б***

Через пів року після використання почала прокручуватися ручка, злетіла різьба... Також заклинило регулятор висоти ручки. Застряг на мінімумі і неможливо кнопку нажати і змістити Як можна відремонтувати його тепер? Є якийсь гарантійний термін?

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Юнга. Цвет: Фиолетовый

Купили дитині віком рік і місяць. Використовуємо як біговел, а коли ставить ніжки на підставку, то керуємо ручкою і просто катаємося. Нас цілком задовольняє.

Достоинства:
    Гарно виглядає, зручний
    Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Марія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Розовый

Дуже швидко відписались по замовлення та оперативно відправили самокат.Якісний матеріал .

Дякуємо) звертайтесь))

• Леся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Юнга. Цвет: Зеленый с черным

Дуже хороший самокат. Брали дитині на 1 рік і 6 місяців - катається залюбки. Зручно керувати батьківською ручкою. Як велобіг ще не пробували

Достоинства:
    Зручний, практичний, яскравий
    • Валерия С***

Здравствуйте. Скажите пожалуйста, ребёнку удобно ставить ножки на платформу?

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Салатовый

Купували на подарунок дитині.
    Але одна деталь прийшла бракована і тепер прикріпити сидіння неможливо, так як ліве кріплення для амортизатора менше від правого.

• Продавец  FaynaStore

Добрий день. Потрібно трохи сильніше її розсунути. Вона гнучка. Якщо щось піде не так, замінимо деталь.

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Юнга. Цвет: Желто-черный

Кльовий самокат) спочатку син не хотів на нього сідати, а пізніше, коли зрозумів що до чого, тепер не відтягнеш))
    Зручний, легко керувати за допомогою батьківської ручки, легкий.

• Екатерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats

Все сподобалось, гарний та якісний самокат) дитині також сподобався. Продавець відповідав на смс швидко, та виконав прохання.

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Желтый

Самокат відмінний, легко зібрала без допомоги чоловіка

• Продавец  FaynaStore

Дуже дякуємо за зворотний зв’язок. Веселих прогулянок на свіжому повітрі з новим самокатом. Якщо потрібен буде дитячий транспорт, обов’язково повертайтесь до нас ще)

• Конев М***

Гарний біговел-самокат

• Юлия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Юнга. Цвет: Розовый с черным

Вибирала в середній ціновій категорії, щоб не коштував як крило літака, але і не дешевий пластик. Самокат виявився ще кращим, ніж очікувався.Добротний пластик, приємна резина на кермі, зручна батьківська ручка, світяться колеса - що ще треба дитині для щастя )) Малявкі - 1,4.. купили заздалегідь на літо бо з захватом дивиться на інші самокати на вулиці. Але дитина за один день освоїлася і просить кожного дня покатати її по квартирі. Класна покупка !

Достоинства:
    Дуже якісний самокат за адекватні гроші!
  • Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DDkids

Гарний самокат, всім сподобався, дякую!

• Федосенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS. Цвет: Синий

Придбали самокат на подарунок хлопчику 2 років. Доставили самокат швидко, всі деталі були в наявності. Склали самокат-дуже задоволені якістю, гарні добротні деталі, колеса світяться, самокат важкий, видно що надійний, не Китай. З першого погляду, самокат чудовий, спробуємо кататися весною, перевіримо функціональні характеристики.

Достоинства:
    Гарна якість, дизайн, виглядає дорого.
    Недостатки:
    Поки не виявили.
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня Анна. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Екатерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPexpress. Цвет: Розовый

Очень классный самокат! Я в восторге. Очень качественно сделан, яркий. Хорошо еще что поворачивает при наклоне в сторону, им легко управлять.

• Світлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS. Цвет: Фиолетовый

Користуємось уже 2й тиждень. Дуже сподобався самокат і мамі, і дитині) Брали для дівчинки 2роки, поки користуємось ще сидінням. Зручно керувати батьківською ручкою, навіть однією рукою. Досить легко зібрати самокат, якісні і міцні деталі. Окреме дякую магазину - дуже швидко зв‘язались і надіслали товар.

Достоинства:
    Якість, зручний у користуванні, дитині сподобався, світяться і передні і задні колеса
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня Світлана. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Марина Л***

Добрый день! Подскажите куда ребёнок ставит ножки, нет подножек..?! Удобно ли ставить на платформу если катить родительской ручкой?!

• Карасева Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS. Цвет: Синий

Стильный, прочный, качественный, многофунциональный.
    Когда получаете, проверяете комплектность, и не находите комплект болтов, знайте - часть болтов уже в самокате на своих местах, в пакетике только один болт.
    Поставщик отправляет оперативно, индивидуальный подход. Рекомендую.

Достоинства:
    Прочный, качественный.
    Недостатки:
    Не выявлено
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня Яна. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS. Цвет: Розовый

Отличная модель, тактильно очень приятная резина на рукоятках.

Достоинства:
    Модель отличная
    Недостатки:
    Одно колесо не светилось, оперативно выслали новое
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня Максим. Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS. Цвет: Розовый

Одно из колес самоката, не светится.
    Коробку уже открывали, впечатление, что кто-то вернул и потом продали нам.

Достоинства:
    Модель отличная
    Недостатки:
    Прислали бракованный
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня. Менеджер Вам зателефонує Та обовязково вирішимо питання. Про вскриту коробку, звичайно коробку вскривали перед відправкой для перевірки правильності кольору та комплектації. Колесо може не світитися якщо його сильно відкрутити.

• Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS. Цвет: Желтый

Брали на заміну дитячому візочку для дитини 1 рік 7 місяців. Але цікавий був навіть для дитини на 4 роки. Одразу не знайшла маленьких деталей для збору самокату, написала продавцю добросовісно відреагував та хотів направити додатково. Але як виявилося знайшли решту маленьких деталей прикручених на великих деталях. Всім рекомендую продавця! Дякую особисто

Достоинства:
    Зручно для маленьких
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня Наталія. Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Дмитрий З***
    Продавец: FaynaStore. Цвет: Оранжевый

Брали самокат 2 місяці назад, за цей час де тільки не каталися, і в лісі і по доріжці з щебеню, самокат все витримав, дитина у захваті!

• Продавец  FaynaStore

Дуже дякуємо за відгук. Мирного неба Вам на сім'ї. Якщо потрібен буде дитячий транспорт, звертайтесь )

• Валерия Р***

Який вік вашої дитини підкажіть. Моєму 1,7 і я вагаюсь чи буде він на ньому сидіти

• Дмитрий З***

Брали як раз було 1.7, зараз майже 2 роки, дитина одразу сіла