Отзывы покупателей о Ноутбук ASUS TUF Gaming F15 FX507VU-LP180 (144 Hz / i7-13620H / 16 GB DDR5 / 1 TB / RTX 4050)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Лебедь О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WhiteGoodsStore. Цвет: Серый металлик. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 1 ТБ

все відповідає заявленим характеристикам, українсько-англійська клавіатура на місці.

• Олександр Х***

Ну почнемо. Замовив. Подвонили зранку сказали що відправлять і встановлять вінду сьогодні. Супер. Відправили. Відправили не на те відділення.Переадресував 350 грн . Думаю ну ок. Збираю на наступний день з пошти. Відсутність української розкладки хоча в характеристиках було вказано українську розкладку. Тобто знову витрачати кошти на гравіювання в якомусь сервісі або колхозити і клеїти наклейки на клавіатуру в ноутбук за 52к. Це просто треш панове.Також зайшов в ворд і одразу вибило польську мову. Викликає певні підозри. А так в цілому все інше вроді відповідає опису. Будучи військовим вирішив замовити вперше ноутбук і враження попсували дані моменти. В мене просто немає часу відправляти його кудись в сервіси так як мені потрібен він ще й для роботи а через нюанс з клавіатурую це є проблема.

Достоинства:
    Потужність
    Недостатки:
    Відсутність української розкладки
  • Вікторія Б***

Актуальна ціна, швидко зв'язалися і відправили. Рекомендую!!!

Достоинства:
    Чудовий ноут, дуже задоволені покупкою.
    Недостатки:
  • Vitalii T***

Все працює, все супер

• Продавец  WhiteGoodsStore

Дякуємо Вам, нам приємно!
      Звертайтесь