- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Наколінники дуже зручні,щільно тримаються на нозі і не перетискають ззаду коліна,що дуже важливо
- Продавец TORI
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Дуже зручні у використанні, дякую за швидку доставку
- Достоинства:
- Все чудово
- Высоцкая Е***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
На другому занятті ліпучки вже не тримають, постійно розстібуються
- Продавец TORI
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук і зворотний зв’язок.
Нам дуже прикро, що у Вас виникла така ситуація з липучками. Ми розуміємо, наскільки важливо, щоб наколінники надійно фіксувались під час тренування. Зазначимо, що даний товар виготовляється з м’яких і гнучких матеріалів, аби забезпечити комфорт і не сковувати рухів, тому іноді важливо правильно підібрати розмір та щільність фіксації згідно з індивідуальними параметрами.
Також варто врахувати, що липучки можуть втрачати зчеплення через потрапляння ворсу, пилу або волосся. У таких випадках радимо акуратно прочистити контактну поверхню, щоб відновити фіксацію.
Продавець ретельно перевіряє якість продукції перед відправленням, і кожна одиниця має відповідність до заявлених характеристик. Але, на жаль, іноді можуть траплятися виробничі нюанси або індивідуальні випадки використання.
Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти: якщо товар не відповідає опису або має дефект — обов’язково зверніться до нас через повідомлення, і ми знайдемо рішення, яке Вас задовольнить.
Дякуємо, що поділились враженням — це допомагає нам ставати кращими.
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Наколінники добре виконують свою функцію, тобто захищають коліно під час виконання деяких вправ, пов'язаних з стоянням на колінах. Трішечки гнучкості не завадило би. Але то не критично и не принципово (для мене).
- Продавец TORI
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Евгения Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Гарні та якісні наколінники! Згодна з попереднім відгуком, те що вони не занадто гнучкі. Але для мене в тій же йозі дуже підходить, коли треба захистити колені від довгого стояння. Особисто для мене наколінники підійшли ідеально!
- ДашаОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Гарний товар, але шкода що не гнучкі як потрібно
- Продавец TORI
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Викристовую на заняттях з танців - дуже зручні, якісна липучка, яка гарно тримає. Дійсно захищають коліна. Дякую за швидку доставку
- Достоинства:
- Зручність, надійність, швидка доставка
- Продавец TORI
Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Марія Л***
А за що зняли зірочку?
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Товар відповідає дійсності, швидка доставка
- Продавец TORI
Доброго дня, Ярослав. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Гарні наколінники, зручна липучка, виконує свої функції -фіксує і захищає коліно. Швидке оформлення, зручна доставка
- Продавец TORI
Доброго дня, Світлана. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Хорошие наколенники, быстрая доставка
- Продавец TORI_old
Доброго дня, Анна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Замовлення прийшло швидко. Наколінники гарної якості.
- Продавец TORI_old
Доброго дня, Катерина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Товар відповідає фото і опису.
Рекомендую.- Продавец TORI
Доброго дня, Марина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Нікіта Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Товар сподобався. Ціна гарна, сподіваюся вони прослужать довго.
- Достоинства:
- Упругі та водночас м'які наколінники придбали.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец TORI
Доброго дня, Микита. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- ЕвгенияОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Наколінники якісні та зручні. Добре захищають коліна та завдяки зручній регулюючій стрічці з липучкою щільно обіймають ногу та не сповзають. Рекомендую.
- Продавец TORI
Доброго дня, Євгенія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Зручні, регулюючі наколінники, прийшли вчасно, товаром задоволена. Замовляла для того, щоб займатись волейболом, зручні в носці та не злізають, товару 5 зірок
- Достоинства:
- Зручно змінюють розмір завдяки липучці
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Размер: XL
Відправили не той товар, на сайті так змін і немає.
Я відправила на повернення і мені не відподають ні на смс ні на дзвінки- Продавец TORI
Доброго дня, Катерина, якщо у вас виникли проблеми з замовленням, рекомендуємо для швидкого вирішення питання у вашу користь, подзвонити нам, або написати у чат / месенджер. Інформація про проблему, яка висвітлена у відгуках, не так швидко побачить відповідний менеджер в порівняні з прямим зверненням, а таким чином процес розвʼязання питання затягнеться. Дякуємо за зворотний зв'язок, нам дуже прикро, що сталася така ситуація, менеджер вже звʼязується з вами.
- Продавец TORI
Катерино вітаю, ви ж помітили що у нашого магазину гарний рейтинг за який ми боремося, скоріш за все сталася помилка , що і створило вам даний негатив. Вже з вами спілкувалися та вирішили ваше питання, гарного дня.