- Назар Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн
Казан просто чудовий!!! Будь-що приготовлене в ньому надзвичайно смачне. Здивували й бонуси, які точно допоможуть у процесі використання казана.
- Достоинства:
- За умови дотримання інструкції, яка йде в комплекті, казан буде слугувати вічно.
Порадували й бонуси у комплекті - Недостатки:
- Жодних
- Продавец Далайн
Дякуємо за вігук)) Щиро раді, що Вам все сподобалось! Смачних страв!
- Руслана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн
Дуже дякуэмо за казан ,чоловики зацинять рекомендую
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та рекомендації)) Смачних страв!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн
Чудовий продавець з чудовим товаром.
Купую вже не не в перше, на цей раз казан на 15л з кришкою гриль, супер!
Чоловік щасливий, вже готував свою фірмову страву - «казан кебаб», дуужее смачно.
Продавець нас балує завжди подарунками, на цей раз подарував подрібнювач для овочів, шумовку та металеву губку. Поклав детальну інструкцію. Ми в захваті.
Ми в захваті- Достоинства:
- Все супер, товар, обслуговування, пакування.
- Продавец Далайн
Щиро дякуємо за відгук))) Раді, що Вас сподобалось. Уххх, гадаємо, що смакота вийшла неймовірна. Чавун створен для таких страв)) Смачних кулінарних шедеврів Вам та родині!
- Олександра У***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн
Ніколи не думала, що буду в захваті і від роботи менеджерів і від якості товару, АЛЕ саме з цим замовленням і магазином це трапилось!
Казан прийшов у коробці, все ціле і важке) Якість неймовірна, ще й були подарунки!
Купували квиткам на новий рік, тому багато фото немає. Але перше приготування їжі пройшло і все одно задоволені покупкою.- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук та фото))) Раді, що Вам сподобалось! Смачних Вам страв!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн
Дякуємо за зірочки))
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн
Гарний казан, купляв на подарунок, тепер планую і собі
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Чудово, що пожарунов вдався! Будемо чекати замовлення від Вас=)
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн
Казан просто суперовий,також щиро дякую за доп подарунки,молодці,так тримати.
- Достоинства:
- Правильна форма,пласке дно,товсті стінки,кришка сковорідка для м'яса.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Щиро раді, що Вам сподобався чавунний помічник)) Смачних страв!
- ТимурОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн
Казан чудовий, готуєтся неймовірно смачно. Жодних зауважень, та пытань немає, все супер!
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Раді, що вам сподобався казан та їжа=) Смачних шедеврів!
- Сергей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн
Брав на подарунок всі дуже задоволені)) Казан гарної якості
- Достоинства:
- Якість, сервіс,виробник!!
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Раді, що подарунок вдався! Смачних страв=)
- Алина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн
Забрали казанчик 15л, задоволені всією родиною. Дивлячись на цей казан хочеться крафтити)
Поклали ще подаруночок, чим ну вже зовсім закохали нашу родину в Ваш магазин)- Достоинства:
- Вигляд, якість, ціна, обслуговування, все чудово
- Недостатки:
- Немає, всі в захваті
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам велике за відгук)))Нам дуже приємно, що ваша сім'я задоволена))) Смачних страв!
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн
Казан чудовий,дуже швидка доставка,лишилося зварити піч.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та світлину))) Смачних страв=)