Отзывы покупателей о Казан Maysternya 15 л, Ø 40см чугунный с крышкой-сковородой гриль. Вес 15кг (V15CPGr)

• Назар Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Казан просто чудовий!!! Будь-що приготовлене в ньому надзвичайно смачне. Здивували й бонуси, які точно допоможуть у процесі використання казана.

Достоинства:
    За умови дотримання інструкції, яка йде в комплекті, казан буде слугувати вічно.
    Порадували й бонуси у комплекті
    Недостатки:
    Жодних
    • Продавец  Далайн

Дякуємо за вігук)) Щиро раді, що Вам все сподобалось! Смачних страв!

• Руслана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Дуже дякуэмо за казан ,чоловики зацинять рекомендую

• Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук та рекомендації)) Смачних страв!

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Чудовий продавець з чудовим товаром.
    Купую вже не не в перше, на цей раз казан на 15л з кришкою гриль, супер!
    Чоловік щасливий, вже готував свою фірмову страву - «казан кебаб», дуужее смачно.
    Продавець нас балує завжди подарунками, на цей раз подарував подрібнювач для овочів, шумовку та металеву губку. Поклав детальну інструкцію. Ми в захваті.
    Ми в захваті

Достоинства:
    Все супер, товар, обслуговування, пакування.
    • Продавец  Далайн

Щиро дякуємо за відгук))) Раді, що Вас сподобалось. Уххх, гадаємо, що смакота вийшла неймовірна. Чавун створен для таких страв)) Смачних кулінарних шедеврів Вам та родині!

• Олександра У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Ніколи не думала, що буду в захваті і від роботи менеджерів і від якості товару, АЛЕ саме з цим замовленням і магазином це трапилось!
    Казан прийшов у коробці, все ціле і важке) Якість неймовірна, ще й були подарунки!
    Купували квиткам на новий рік, тому багато фото немає. Але перше приготування їжі пройшло і все одно задоволені покупкою.

• Продавец  Далайн

Дуже Вам дякуємо за відгук та фото))) Раді, що Вам сподобалось! Смачних Вам страв!

• Олег

Дякуємо за зірочки))

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Гарний казан, купляв на подарунок, тепер планую і собі

• Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук))) Чудово, що пожарунов вдався! Будемо чекати замовлення від Вас=)

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Казан просто суперовий,також щиро дякую за доп подарунки,молодці,так тримати.

Достоинства:
    Правильна форма,пласке дно,товсті стінки,кришка сковорідка для м'яса.
    • Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук))) Щиро раді, що Вам сподобався чавунний помічник)) Смачних страв!

• Тимур
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Казан чудовий, готуєтся неймовірно смачно. Жодних зауважень, та пытань немає, все супер!

• Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук))) Раді, що вам сподобався казан та їжа=) Смачних шедеврів!

• Сергей Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Брав на подарунок всі дуже задоволені)) Казан гарної якості

Достоинства:
    Якість, сервіс,виробник!!
    • Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук)) Раді, що подарунок вдався! Смачних страв=)

• Алина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Забрали казанчик 15л, задоволені всією родиною. Дивлячись на цей казан хочеться крафтити)

Поклали ще подаруночок, чим ну вже зовсім закохали нашу родину в Ваш магазин)

Достоинства:
    Вигляд, якість, ціна, обслуговування, все чудово
    Недостатки:
    Немає, всі в захваті
    • Продавец  Далайн

Дякуємо Вам велике за відгук)))Нам дуже приємно, що ваша сім'я задоволена))) Смачних страв!

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Казан чудовий,дуже швидка доставка,лишилося зварити піч.

• Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук та світлину))) Смачних страв=)